-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
turbulencia8 #38247 üzenetére
"Ezzel a beállítással a Defender is megfelelő szerintem, és legalább kicsit sem fogja vissza gépet."
[link]
"Passmark Performance Benchmarkjából (2013) egy részletet mellékelnék mindenkinek, aki még mindig azt gondolja, hogy Defender = gépkímélés, pedig nagyon-nagyon-nagyon-nagyon nem így van." -
válasz
turbulencia8 #38157 üzenetére
Gondolom laptopod van. A gyártó honlapján tuti van dirver hozzá. Amúgy ha csak simán ráguglizol is van millió egy link driverekehez.
Blue Eagle: Ez elég összetett kérdés. Baromi sok gyártó még nem adta ki a 8.1-es drivereket a gépekhez. Ez lehet egy hibaforrás. A régi driverek akadnak, illetve sok program kompatibilitás is közrejátszhat. A 8.1 az nem csak egy update, elég sok helyen igen mélyen belenyúltak a rendszerbe. Kb úgy kell kezelni, mintha egy vadiúj OS adott volna ki az MS. Ha megnézed minden release-nél ez megy az adott topikban. Sajnos A win nem egy OSX ahol frissül a gép, azt megy minden tovább, csak gördülékenyebben.
-
Bodor
veterán
válasz
turbulencia8 #37980 üzenetére
Ha találnál 8.1-re egy desktop klienst, ami offline is működik, annak én is örülnék, mert én is helyi fiókkal használom a W8-at, de azért szeretném ha működne a skydrive szinkronizálás, olyan jó volt, hogy csak bedobtam pár fájlt a skydrive mappámba, és tudtam, hogy máshol is elérem.
-
wwhy
veterán
válasz
turbulencia8 #37990 üzenetére
Kliens nincs, mozgatni nem lehet, hivatalos MS válasz.
Sorry you are running into this issue. Moving the SkyDrive root folder to another location is not currently supported but it is something we'd like to add and think is important to have.
-
wwhy
veterán
válasz
turbulencia8 #37980 üzenetére
+1;
nekem a box.com-on van még 25GB-s hely, lehet, h átköltözök oda -
AthlonXP
őstag
válasz
turbulencia8 #37949 üzenetére
Szívesen!
Fentebb meg írták, hogy a 8-ban is volt ez, sose próbáltam, hogy mik vannak?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged