- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
7Heads Drago #71443 üzenetére
Amúgy is el kellene engedni, sőt bele sem kellett volna fogni, mert az ilyen lejárt szavatosságú Windowsok éles telepítésének és használatának már nem sok értelme van manapság. Nemcsak a további Windows-frissítések hiánya miatt, hanem egyre több program, beleértve népszerű böngészők, stb. sem támogatják már a Windows 7, 8.1 rendszereket.
Ha megoldható, akkor eleve Windows 10/11-et kellene telepíteni, ha nem, akkor meg valamilyen Linuxot. Netezni stb. nyilván az utóbbi is megfelelhet, meg ha nem cél Windows only programok használata.
-
válasz
7Heads Drago #71434 üzenetére
1. Az eszközfrissítésnél van az, hogy próbálja beazonosítani a hardvereket, az azonosítás során a BIOS által (is) szolgáltatott infókra is támaszkodik... Én kapásból legújabb BIOS-ra frissítek ilyen régi masinákat, pláne ha hivatalosan nem támogatott OS-t kell rávarázsolni (említett gépnél W7 támogatott hivatalosan)
2. Nem tudom milyen telepítőt használsz, eredeti vagy valamilyen integrált dolgokkal teletűzdeltet. Utóbbi esetben chipset-, USB, AHCI és még ki tudja miket integrálnak bele, ami lehet, hogy 10-ből 9 gépnél nem okoz gondot, de ennél az 1-nél meg igen.
3. Nem tudom, hogy miért pont W8.1 kell, de ha ez az OS elfut, akkor a W10 is, ergo Én egy W10-l próbálkoznék. Ha a laposban esetleg 4GB RAM van, akkor is 32 bites OS-t szoktam felpakolni, gyorsabban szalad, mint az x64 társa, az hogy pár száz megával kevesebb RAM-t fog kezelni/elérni, az ilyen esetben lényegtelen.
-
válasz
7Heads Drago #71432 üzenetére
Lehet, hogy egy BIOS frissítés segítene rajta, ellenőrizd, hogy nem-e valami ezeréves BIOS van rajta. (Rufus-l FreeDos pendrive-t hozz létre, arra másold az exe fájlt (bios frissítés fájlt) bebootolsz a pen-ről és futtatod az exe-t)
Arra figyelj, ha esetleg nagyon régi BIOS lenne rajta, akkor nem biztos, hogy 1 lépésben lehet a legújabbra frissíteni, ennek -ha ez lenne a szitu- előtte olvass utána, hogy melyik bios-ra kell első lépésben frissíteni, hogy utána a legújabb bios is felmenjen. -
Armagedown
őstag
válasz
7Heads Drago #71430 üzenetére
Teszteld le a memóriát bootolható memtest86+al, a hibás memória is okozhat ilyen hibát.
Jobb esetben attól is helyrejöhet, ha kiszeded a memóriát és visszarakod. -
Az-X
őstag
válasz
7Heads Drago #26896 üzenetére
A kinézet csupán megszokás kérdése. 1-2 hét és észre sem veszed mit használsz.
Nálam a 8-as meglepően gyorsan ketyeg, bár a hardver viszonylag erős alatta.
Párom C2D laptopjára is feltettem, mintha még az XP-nél is jobban ment volna rajta.Amire készülj fel, bizony amihez driver kell, előfordul, hogy még nincs megoldva. Ugyanúgy mint a 7-es kezdetekkor. Nekem bejön, nálam maradni fog.
-
Orlin
addikt
válasz
7Heads Drago #26896 üzenetére
Elsőre tartottam a csempéktöl, de most megszoktam sőt...
Valamint nem kötelező használni a 8-ban
Az aero sem hiányzik,pedig azt hittem fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged