- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Armagedown #71441 üzenetére
Az az egyenként kiválogatom a havi csomagból a nekem kellő frissítéseket módszer már rég értelmét vesztette, mert már rég kumulatív (összesítő) frissítések vannak, amiket a Windows 7 és a Windows 8.1 is rég megkapott.
A "hibás frissítések" meg olyan, hogy nagyban hardver- és szoftverkörnyezet függvénye is hogy kinél okoz problémát, pont ezért a felhasználók egy jó részénél semmilyet nem szokott egy-egy ilyennek kikiáltott frissítés.
A 7 nap halasztás nem feltétlen mindig megoldás az előbbire, mert ha a 2. héten kiadott havi "B" kumulatív frissítésben (CU) hiba van, akkor azt vagy a 4. héten kiadott "D" kumulatív frissítésben, vagy csak a következő havi "B" kumulatív frissítésben szoktak javítani. Bár ha nagyon kényes probléma, akkor soron kívül ki szoktak adni "Out of Box" kumulatív frissítést, de ilyen már jó ideje nem volt a Windows 10/11-nél.
A funkciófrissítéseket első körben eleve csak választható frissítésként ajánlja fel a Windows Update és csak akkor telepíti automatikusan, amikor az adott Windows-verzió a támogatása végéhez közeledik. Vagyis azt külön halasztani sem feltétlen muszáj.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Armagedown #71431 üzenetére
Sajnos nincs hiba.
De köszi a tippet. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Armagedown #71407 üzenetére
Vicces: a Supermium több helyen is említve van a linkelt oldalon... Közös téma megvan
-
Krystal_s
addikt
válasz
Armagedown #71344 üzenetére
Igen, de vajon miért lehet 10, 11-re ingyen frissíteni és 8.1-re miért nem? Ugyanaz a cég... 7-et már nem telepítenék, a 8.1 még pár évig használható lesz, de azon a gépen a 7-hez van gyári kulcs.
-
eugabesz
őstag
válasz
Armagedown #67914 üzenetére
Megvettem 5 dolcsiért,tökéletesen működik.Akkor teszem fel,amikor én akarom,akkor törlöm,amikor én akarom...valamit nagyon nem jól csinálsz.Nekem mióta fent van,még nem volt olyan,hogy más lett volna a kezdőlapom,vagy akár egy vírus is bejutott volna a gépemre...
-
cserkosz
tag
válasz
Armagedown #55856 üzenetére
Most indulnom kell melózi holnap próbálkozom ismét.
-
törölt tag
válasz
Armagedown #37568 üzenetére
A 8.1 Windowsból jobban működik, mint a válogatott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Autós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest