- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hardver Arc #60692 üzenetére
Star wars fan vagyok: KOTOR 1-2, SW Battleront2 Win8.1-es, lemezes és steames verzió vegyesen.
Egyik sem mai kiadás. -
mttssz
senior tag
válasz
Hardver Arc #60681 üzenetére
"4-5 éves játékokat nem akar futatni a 8.1"
pont tegnap toltam pár kör Starcraft Brood War-t, meg Jazz Jackrabbit 2-t, szóval ha ezek mennek bármi megy. -
Pityu.
nagyúr
válasz
Hardver Arc #60687 üzenetére
Szívesen
Látom előttem valaki írta,hogy gyorsabban indul mint a win 7 hát én nem ezt vettem észre és még jópáran nem,de egyébként ez elhanyagolható idő a kettő közötti különbség.
Nekem 8gb van a gépben,tehát nem úgy értem hogy totál lassú minden a win 7 alatt ez nállam már csak szőrszál hasogatás,de a win 8.1 egyenlőre máskép néz ki.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Na ez a része már komplett hülyeség. 4-5 éves játékok mennek rajta, stabilitásban is ugyanolyan a kettő.
Nálam boot is gyorsabb. -
Pityu.
nagyúr
válasz
Hát a franc sem tudja,nem igazán játszok 4-5 éves játékokkal,nekem eddig amit fel raktam tökéletesn működik jobb mint a windows 7 esen de ez lehet akár friss rendszer és videókártya driver végget is,nem tudom.A memória kezelésével elégedett vagyok a win 7 kicsit mindenhol többet zabált,programokat amiket fel raktam azok sem szaroztak még,de mondom a win 7 nél az indulás leghobb idő 12,300 másodperc legrosszabb meg 18 másodperc ,itt meg a lejobb eddig 18,300 ,és ugyan azakkal a beállításokkal mint a windows 7 volt ja és nekem ssd n van a rendszer,még pl programok indulásában érzek pici lassulást de nem jelentős,pl a photoshop egy hangyányival többet gondolkodik,de ez sem szembetűnő ha csak nem vagy indulási idő mániás.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Hardver Arc #60678 üzenetére
Most én erre mit mondjak? Ugyanúgy jó mindkettő, használom is mindkettőt különböző gépeken. Ha win7nél maradsz sem csinálsz rosszat, de a 8.1-től sem lesz bajod.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Hardver Arc #60678 üzenetére
Nekem ép ,hogy boot időre lassabb a win 8.1 mint a win 7 de ezt más is írta már
-
szabonagyur
félisten
válasz
Hardver Arc #60676 üzenetére
Semmivel sem rosszabb a 8.1 mint a Win7.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Hardver Arc #60674 üzenetére
Az első oldalt amit írtál megsúgom nagyon nem legális, szóval a többi sem lesz az hidd el, téma zárva.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Hardver Arc #60672 üzenetére
A MS linkkel megdobhatsz kíváncsi vagyok rá.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Hardver Arc #60669 üzenetére
Warezt kéretik mellőzni, köszönöm.
ha ki van kapcsolva a BIOS-ban a igp akkor a dedikáltat fogod látni ha feltelepíted a drivert.
Szektorhiba az hiba marad mindegy mit raksz fel. Figyelni kell rá és gondolkozni ha úgy alakul a pótlásán, meg adatmentésen. -
szabonagyur
félisten
válasz
Hardver Arc #60663 üzenetére
Milyen gép vagy valamit megtudhatunk?
-
szabonagyur
félisten
válasz
Hardver Arc #60648 üzenetére
3 napig nagyon jól el van aktiválás nélkül, utána meg max elkezdi dobálni talán 2-3 óránként, hogy aktiváld. Rámész, tudomásul veszed és bezárod.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Hardver Arc #60394 üzenetére
Küldtem neked egy privát üzenetet.
-
King Unique
titán
válasz
Hardver Arc #60398 üzenetére
Kinek, melyik a jobb, szubjektív.
Szerintem legjobb a StartIsBack, de az fizetős. Ingyenesből meg még ViStart, ami pofás, v van akinek Start menü X tetszik. Classic Shell felülete is jó, de annak előnye a nagyon részletes testreszabhatóság, nekem az külön tetszett.
Azonban vigyázni kell, mert mikor én végigtesztelgettem mindet a 8.1-en, hiába uninstalláltam őket és volt restart is, de valamit megborított, mert utána a Charms Bar furán kezdett viselkedni, nem akart előjönni stb... -
King Unique
titán
válasz
Van egy pár, korábban tesztelgettem néhányat.
De ingyenesek közül mindenképpen az egyik legjobb a Classic Shell. -
mttssz
senior tag
válasz
Mi baj a Classic Shell-lel?
-
válasz
Hardver Arc #59497 üzenetére
Én KOTOR-ral játszok. Amikor kiadták még az xp is új volt.
-
quailstorm
félisten
válasz
Hardver Arc #59497 üzenetére
régebbiek is simán mennek
Win7-hez képest én nem látom a különbséget. -
cattus
addikt
válasz
Hardver Arc #49729 üzenetére
Csak woland-ot tudom idézni. Nincs direkt játékra írt Windows. Az Ultimate-et meg sokszor csak azért szokták ajánlani, mert "több" van benne, de ez kimerül olyan dolgokban, amiket egy mezei user sosem fog használni - meg hát drágább.
-
Воланд
titán
válasz
Hardver Arc #49729 üzenetére
az sem jatekra van kifejlesztve. otthonra boven eleg a sima windows 8.
-
Воланд
titán
válasz
Hardver Arc #49727 üzenetére
nincs olyan verzio egyik winbol sem, ami kifejezetten jatekra van kifejlesztve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Synology NAS
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen digitális videókamerát?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest