-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigerscorpio
aktív tag
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Kalos7 #30252 üzenetére
akartam írni, ha van bios frissítés akkor tedd fel, de itt kötelességem felhívni a figyelmedet, hogy ez veszedelmes folyamat, és tönkre vághatod a géped vele, ha valami (pl áramszünet) közbejön...
mondom, azt a "nem felel meg" részt ne vedd a szívedre, mert nem fikázza a gépedet, csak más verziószámú a lapod on valami, mint ami engedélyezve van a telepítőnek...
nekem is volt ilyen anno... -
nicu71
addikt
válasz
Kalos7 #30252 üzenetére
húúú...hát nekem is PONT ez volt a bajom fél évvel ezelőtt,és amiota olvastam a problémádat azóta töprengek,mit is csináltam,valami pofonegyszerű beállitás kell a registryben,ha jól emlékszek,utána símán megy a dolog.
nem jut eszembeNálam még az is bejátszott,hogy IDE módon volt a telepités,és utána kellett átrükközni AHCI-re...
hátha valaki ,aki tudja olvassa és kisegit.
Bár az én DVD meghajtómat már eleve látta a win. -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Kalos7 #30249 üzenetére
sata/ata/pata minden anyám vezérlőjét tudtál frissiteni w8 (megfelelő bitre) ?
SATA RAID/AHCI Version Size Date Download Here
Intel® Rapid Storage Technology11.6 10.70 MB 2012/11/27 Asia China America Europe Europe(Russia) : FTP / Http
Hot fix
(Note) After installed IRST 11.6 driver, please install Hot fix.1.0.0.1 2.68 MB 2012/11/26 Asia China America Europe Europe(Russia) : FTP / Http
Intel SATA Preinstall driver
(For AHCI / RAID Mode)
Note: Press F6 during Windows setup to read from floppy.11.6 0.40 MB 2012/11/23 Asia China America Europe Europe(Russia) : FTP / Http
azok sem ártanak
amit kiírt, az meg azért lehet, mert nem az a verziószámú az alaplapod amihez írták az adott progit, és telepítés közben rájön...
ha tudod dugd át másik kábelre az írót
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Kalos7 #30243 üzenetére
vagy elhalt a dvd-d, vagy nézz körbe az eszközkezelőben, hogy ott sem látja-e akár kérdőjelesként, de az írókat olvasókat felszokta ismerni esetleg látogass el a gyártő weblapjára, és nézd meg, hogy van-e frissített fw az eszközhöz, vagy van-e valami ismert kompatibilitási probléma...
-
Psychonaut
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged