- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
megint én #64399 üzenetére
Például leírhatnád ide a laptop "összetevőit", márkáját, típusát. Hátha akkor lesz valakinek valami tippje.
Töredezettségmentesítést mindenesetre sosem árt lefuttatni (hdd esetében, mert ssd-nél nem kifejezetten ajánlott, ha esetleg mégis az lenne benne). Illetve érdemes Hard Disk Sentinel progival ellenőrizni, minden rendben van-e a winchesterrel.
-
törölt tag
válasz
megint én #64388 üzenetére
Ez nem annyira 8/8.1-jellegzetesség szerintem, én xp óta tapasztaltam, hogy a frissítésekkel együtt a rendszer csak lassul és lassul (töredezettségmentesítés a gyakorlatban nem sokat ért, akármilyen csodaprogrammal próbáltam). Valamikor 3-4 éve, mikor csak 1 GB RAM-om volt, és win 7 volt fent, az elején még egész használható volt, később a frissítések településével olyan szinten belassult, hogy - nem fogok túlozni, tényleg néztem az időt - bekapcsolást követően 20 kerek percnek le kellett mennie, hogy használható állapotba kerüljön a gép (mindezt úgy, hogy ami progit csak lehetett, kilőttem, hogy ne induljon el rendszerindításnál). De még akkor is csigalassú volt, idegörlően lassú. Le is szedtem, ment vissza az XP.
Jó egy éve a több RAM és az erősebb proci sokat segített, hogy használni tudjam a 7-et (8.1-et ez év eleje óta használok), de nem vártam meg, amíg újra belassul esetleg, hamar beújítottam egy SSD-re. Azóta kevesebbet szidom némileg a Microsoftot. -
AtHoS
nagyúr
válasz
megint én #64378 üzenetére
Inkább azt írd le, hogy van-e olyan gép ezek között, amelyikben legalább 4 GB használható RAM marad?
Történet: minap vettem egy 4 GB RAM-mal ellátott laptopot (Latitude E6430), melyen win 7 prof volt. 192+4x frissítést telepített az OS, ami 1 óra alatt rendben fel is kúszott. Tegnap hozzám került egy szintén 4 GB RAM-os Asus x553m, win81 bing OS-el. 102 frissítés 5,5 óra alatt került fel rá. Mivel bazi lassúnak tűnt a frissítés, így feladatkezelőben ránéztem és nem meglepődve, de tapasztaltam, hogy a HDD 100% környékén pörög illetőleg a procit is zabálja erősen közben a frissítés.
Mondjuk azt hozzáteszem, hogy a két laptop nincs egy súlycsoportban, pedig mindössze 50k közöttük árban a különbség.Ha kevés a memó, akkor sokat nem tudsz tenni, várod, míg szüttyög a winyó. Viszont attól, hogy elvileg van elég memód, még nem biztos, hogy előrébb vagy (lásd a két lapos esetét), ha a winyód és a lemezvezérlő rendszer lassú.
Szerk.
"nemrég" elindítottam egy lemezkarbantartó törlést az x553m-en. ~170 MB-ot tud letakarítani, de már lassan egy órája szórakozik veleennyire azért nem lehet szar lapost venni (nem az enyém, felszoftverezésre került csak hozzám)
-
cigam
titán
-
Black Plague
tag
válasz
megint én #34407 üzenetére
gigabyte p55a ud3r revision 1.0 vagy revision 2.0 az alaplapod ????
egyébként meg tökmindegy mert a gyártó csak Win7 ig bezárólag támogatja
Ugyhogy a drivereket probáld meg a gyártó honlapjárol letölteni majd kompatibilitás módban felrakniDE ez is segíthet..Letöltöd bemountolod aztán drivereket lehettelepíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest