- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Agostino #44623 üzenetére
Ezt megcsináltam és mindkét helyen átváltott google-re. Olyanokat írt, hogy a modern ui-s akkor vált, ha újraindítod az appot (nekem mondjuk nyitva sem volt). Ha így már csináltad, akkor próbáld meg, hogy visszaváltasz Bingre, majd megint Google-re. Egyéb megoldások lehetnek: gép újraindítás, internet explorer alaphelyzetbe állítása.
-
Marci__
tag
válasz
Agostino #22995 üzenetére
Sajnálattal hallom.
Nálam egyértelműen a Catalyst volt a ludas, bár végül kiderült, hogy nem az Audio driver komponens, hanem maga a Display driver. Ha nálad sima WDDM-mel se megy, akkor passz...Esetleg annyi, hogy a hálózati beállításokba nem nyúltál-e bele.
Nem vettél ki innen pipákat, nem adtál meg kézzel DNS szervert stb? -
Marci__
tag
válasz
Agostino #22642 üzenetére
Közben én is tovább kísérleteztem, kiderült, hogy nem a HDMI Audio Driver a baj, hanem maga a Display driver, hogy miért arról fogalmam sincs.
alap WDDM 1.1 - működik a TuneIn
Catalyst 12.6 Legacy Win8 - nem működik
12.4, 12.1 Win7 kompatibilis módban - nem sikerült telepíteni, folyton elakad valahol
11.12 Win7 komp., működik a TuneIn, Audio driver komponenssel együtt is. -
Marci__
tag
válasz
Agostino #22558 üzenetére
TuneIn megjavult nálam.
Azóta a Catalyst 11.12-t használom, most minden oké.
Telepítéskor kivettem a pipát a HDMI/DP Audio Driver elől, szóval lehet, hogy a 12.6 Legacy is jó, csak a hangot kell kiiktatni, mert valószínüleg összeakad az alaplap hangvezérlőjével.Kiváncsi vagyok, hogy neked is régebbi AMD videokártyád van-e.
-
válasz
Agostino #22258 üzenetére
+1
XP/Vista/W7/W8 x86 és x64 alá is mindig is a K-Lite csomagot pakolom fel, időtlen-idők óta(ami amúgy ugye az MPC-HC is telepíti) és egyetlen esetben sem volt gond vele, minden megy kifogástalanul.
(Persze ha már előtte számos codec pack-el próbálkoztak, akkor nem garantált a hibátlan működés) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged