Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az iPhone 12-család
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
Ryder62 #71150 üzenetére
Total commanderrel meg lehet nézni.
Úgy szoktam, hogy kiszűröm a sokat foglaló mappákat.
Ugye ha tudod, hogy pl. az AppData a ludas, akkor ellépdelsz odáig, aztán Alt+Shift+Enter, így megtudod melyik a legtöbb adatot tartalmazó mappa, aztán a következő mappában ugyanez, és végül csak eljutsz oda, hogy mi az ami ennyire felhizlalta a mappát.
Mondjuk nem tudom a linkmappákat (symbolic links vagy junctions) beleszámolja-e, de van olyan progi, ami belezavarodik a linkek nyomonkövetésébe.
Nekem pl. van egy "Application Data" nevű junction mappám az Appdata\Local-ban, ami ugyanarra a mappára mutat. (azaz a Localra) lol
És ha valami ezt megtalálja és nincs beállítva a mappamélység pl. keresésnél, akkor simán végtelen ciklusba kerülhet a keresés.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest