Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazából nem tudom, hogy a talált készpénz vagy a talált pénztárca esete - inkább utóbbi.
Talált kp: Nem egyértelmű, hogy kié, és ha a tárcádba teszed, akkor legálisan a tiéd. (Hja, fognak páran jelentkezni, ha elkiáltom, hogy találtam egy ötezrest, ki hagyta el?) sztem ilyen pl a sajátkezű registrys rearm vistánál/win7-nél.
Talált pénztárcánál, amiről ki lehet deríteni, hogy kié, már nem ez a helyzet, azt vissza kell adni a tulajnak amint lehet/ha kéri - pl egy reaktiválást kérő frissítés keretében. Amíg magadnál tartod ugyan nem a tiéd, de nem is jogellenes, hogy nálad van, hacsak nem tagadod meg a visszaadást.
Harmadik eset a "lopott pénztárca" esete (letöltött hekkek, aktivátorok, moddolt dll.-ek) - ezek természetesen a 0. perctől kezdve illegálisak.
Amúgy megvan az összeesküvéselméletem, hogy a M$ központilag engedi a leakeket, lévén rájukcuppan egy csomó kocka, akik megjelenés előtt alaposan nyúzzák, kritikus szemmel használják a rendszert, és teletopicolják a fórumokat. Így rengeteg, nagyon hasznos infóhoz jutnak fejlesztéskor, van egy tippem, hogy a win8-hoz október-novemberben jóval több frissítés fog érkezni, mint pl a win7-hez... Aztán, ha kiment a rendszer, fél-egy év múlva ráérnek becsukni a kiskapukat.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest