Hirdetés
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
psyho85
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi két képen látható töredezett legördülőket(?) mi okozhatja? Ez még ilyen elmegy probléma, de sajnos pár programban van szintén van ilyen legördülő lista, ami ilyen hiba miatt használhatatlan. Új Win7 HP 64 bit, minden frissítéssel. Pontosítok: melyik frissítés okozhatja, mert a telepítés utáni update hozta ki (a platformfrissítést fel se tettem, mert az ugye a weblapok megjelenítésében okozhat hibákat).
A videokártya a noti (8510p) HD 2600-a, a driver legutolsó megjelent Catalyst 13.9.
Köszönöm!

-
qwertly
addikt
Köszönöm mindenkinek a tanácsot
,holnap meg is fogom nézni. -
-
qwertly
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szia!
Köszi a választ,de amikor a vezérlő pultból nézem a frissítéseket akkor nincsen ilyen opció csak,hogy meglehet tekinteni a hogy sikeres vagy sikertelen lett a telepítés.Más:ha a vissza állítást választom akkor elvesznek azok a fájlok és mappák amelyek a áram szünet óta lett létre hozva? -
kispx
addikt
válasz
kukinyo
üzenetére
Inkább ide kéne írni, hogy ne offoljuk tele a linuxos témája a windows 7 topicot:
Linux abszolút kezdőknek
És ott többen értenekek a grubhoz, mint itt
De ha Windows rendszerbetöltő alatt a Microsoft megoldását érted, akkor futtatás -> msconfig -> boot fül -> kiválasztod alul van egy delete gomb.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Sajnos frissítés telepítés közben áramtalanítva lett a pc így a windows állandóan telepíteni akarja a sérült javításokat.Kitakarítottam a pc a CCleaner programmal.Sajnos pár újra indítás után újra előjön,hogy leállítás közben kiírja,hogy telepíti a javításokat.Hogyan tudnám a megjavítási a sérült frissítéseket?
-
Kékes525
félisten
-
Evome
senior tag
Tudtok valami oldalt ajánlani ahol widgetek vannak? Konkrétan olyan kellene ami számolja hogy mennyit kattintok, már ha létezik ilyen!?
-
zoli62
addikt
Felállás Toshiba laptop, Windows 7 Premium SP1, Tplink 1043 ND router és ADSL 2+ internet Dlink 360 R (fekete ) modemmel. Hibajelenség: feltöltés esetén (ftp, vaghy Onedrive szinkronizálás, stb.) pár perc után megszakad a PPPOE csatlakozás, ami a router webes felületén láthatóan újracsatlakozást idéz elő, sikertelelenül, csak az újraindítás segít. Az internetkapcsolat wifivel történik, Én a modemre gyanakszom, de ugye azt a Telekomtól kaptam, az előtte használt saját modemmel és TPlink routerrel , kisebb sávszélességgel (8 Mbs) nem volt gond. Ennek viszont kissé ellentmond, hogy egy másik windows XP-s gépnél szintén wifivel nincs ilyen gond. Ötletek?
-
King Unique
titán
válasz
dokee78
üzenetére
Lehet, amit linkeltek megoldást MSE-re, beválik, de takarítás alatt mit értesz, mert minden AV célszerű alapból, v utólag a saját eltávolítójával leszedni: Norton Removal Tool, ezt futtasd le.
És bocs, h belevau, de azért MSE nagyon nem egy acélos védelem Win7 alatt
, a korábban felrakott Avast is sokkal jobb, v mostanság ingyenesek közül a Qihoo 360 termékei a favoritok. Ezekkel sokkal jobban jársz védelem terén. 
-
Remington
őstag
Sziasztok!
Sehogy se tudom teszt módban indítani a Windowsom, ezek közül az 1-est, 3-ast 4-est próbáltam de nem megy, legalábbis nem jelenik meg a vízjel a sarokban.
Az egeremet szeretném 500hz-en futtatni, Windows 7 Ultimate x64, frissítések fent vannakMiért lehet?
-
Kékes525
félisten
válasz
ensolid
üzenetére
AMD Catalyst™ driverek topikja Itt próbáld meg, addig is lehet hogy egy rendszer visszaállítás használna, de nézd meg Hitman Pro, Emisoft Anti-Malware, Malwarebytes Anit-Malware, herdProtect ezek közül minél többel, biztos ami biztos alapon.
-
kispx
addikt
válasz
kukinyo
üzenetére
Egy live cd-ről rakd újra a grub-ot. Pl: Ubuntu esetében
-
Rubyra1n
tag
válasz
King Unique
üzenetére
köszi az infót

-
King Unique
titán
válasz
Rubyra1n
üzenetére
Gondolom MBAM-ban kéne közvetlenül megnézni és kivételekhez adni (Malware kizárások, 2 verzióban, v máshol is lehet), ha megbízható. De, ha folyamatosan figyelmeztet miatta, akkor talán nem véletlenül...van vírusírtó topik és MBAM-nak is külön topikja, ahol célszerűbb lenne megkérdezni.
-
Rubyra1n
tag
Olyan gondom van hogy az Malwarebytes, mindig kidob egy kis ablakot a jobb alsó sarokban és azt írja hogy egy fájl blokkolva van,kiírja hogy mi az ip címe meg hgy melyik könyvtárban található. A kérdésem az hogy hogyan lehetne ezt megszűntetni és mindig az uTorrentet dobja ki.
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
Egy merevlemezen de külön partíción van egy windows7 és egy linux telepítve. Eddig Gnu Grub-ot használtam a partíció illetve a rendszer kiválasztásához. Viszont a Windowst újra kellett telepítenem (törölve lett a program), így most hogy tudok belépni a linuxba? -
akoska23
aktív tag
Erre esetleg valaki tud megoldást? Már nagyon bosszantó.

-
ensolid
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy a kérdésem nem ide való, de nem tudom akkor hova máshova írjam.
A problémám az lenne, hogy ma reggel mikor bekapcsoltam a gépet azt a hibaüzenetet kaptam, hogy az amd catalys control center host application működése leállt nem is nagyon foglalkoztam vele, de ha el akarok indítani egy videólejátszó programot powerdvd, media player home cinema vagy a sima windows media player akkor ezeknek a lejátszónak is hibaüzenetet dob föl, hogy a működésük leállt. Tegnap még semmi ilyen gondom nem volt este még meg is néztem egy filmet. Mi lehet a gond azóta windows updateról se települ frissítés se ami bekavarhatna. Panda Cloud antivirus használom azt lefuttattam nem talált vírust se. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Klasszikus hiba lépet fel,a a frissítés lelet töltve elindult a telepítés közben áram szünet lett
.Utána gép újra indítva azóta,olyan hiba van,hogy minden kikapcsoláskor közli hogy várjuk meg a frissítések teleppitését közbe nem kapcsoljuk ki a pc.Szépen megvárjuk látszólag megtörténik a frissítések telepítése pc következő indításakor kiírja konfigurálja a frissítések megvan ez is elindul a pc működik szépen de ha kiakarjuk kapcsolni újra kiírja frissítések telepit.És ezt már egy hete játssza,valószínűleg "beragadt" azok a javítások amelyet az áramszünet alatt telepített.Mikében tudnám ezt a bosszantó hibát kijavítani? -
King Unique
titán
Nemrég haveromnak volt hasonló, Win8 + Defender... alatt. Ő sem tudott letölteni, pontosabban xy és exe fájlokat.
Tanácsomra lefutatta MBAM-ot és az mindent letakarított a gépről, illetve ezeket elküldtem neki rar-ba tömörítve (told a cuccot) és úgy le tudta szedni.
Tehát MBAM, v Kaspersky live CD takarítás, v más böngésző, esetleg portable verzió használata.
Ha az se jön be, akkor marad rendszer visszaállítás, esetleg reinstall. -
válasz
800.henrik
üzenetére

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lp640sv
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
120-as! persze van rajta jatek is azert is van keves helyem de akkor is fura ez a 9gb kulombseg.hibernalas miatt csoken? es azt hogy lehet alitani?kikapcsolni?
meg ez a sok frissites! nem tudod a regiek torlodnek? -
szabonagyur
félisten
válasz
800.henrik
üzenetére
Ezt nem írtad most, hogy van ilyesmi...
De még egyszer írom az egész gépedet kéne letesztelni mert valami tuti nem jó a géppel. Memóriád is meghalt, kivetted megszűnt a kékhalál. Kikapcsoltad a speedstepet most megint jó... ez csak ideig óráig kérdés csak szerintem...
-
800.henrik
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
A gép jó, nincs kékhalál, újraindulás

-
szabonagyur
félisten
válasz
800.henrik
üzenetére
Akkor egyel később minek írtad be, hogy megint sokat használ?[link]
-
800.henrik
senior tag
-
szabonagyur
félisten
válasz
800.henrik
üzenetére
Én elhiszem, de nálad ez a gép már annyi anomáliát csinált, hogy kihajítanám ahogy van. Memóriákat nem ismerte fel stb...
-
DS39
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
nálam 4 giga ram-nál van több svchost folyamat is, és összesen ha használnak 140 MB-ot.
800.henrik: a Szolgáltatásokat böngészd végig és a feleslegesen futó service-eket lődd ki, persze ha nem tudok mik azok, inkább hagyd békén, de mást nem tudsz ezzel kezdeni.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
800.henrik
üzenetére
Nálam a 8-8.1 több memóriát használt.
-
800.henrik
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
A Windows 8.1 30-35% ramot használ..
-
CJ4567
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
3GB memóriával nálam 28%
-
szabonagyur
félisten
válasz
800.henrik
üzenetére
Az maga a rendszer azzal nem tudsz mit csinálni.... Amúgy 2 GB memóriánál van 85% körüli memória kihasználásod, mit vársz? 100MB-it? Ez így van jól
-
htc07
addikt
Üdv!
Van arra valami mód, hogy bitlocker titkosított partíciót ha megnyitok (beírom a jelszót), akkor újra zároljam anélkül hogy kijelentkezek/újraindítom a gépet?
már megint előbb kérdeztem, aztán kerestem..
[link] -
800.henrik
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Most az svchost.exe 517mb RAM-ot használ

-
szabonagyur
félisten
válasz
800.henrik
üzenetére
Örülök, hogy jó

Amúgy 2GB ram meg HDD mellett ne várd el, hogy gyors legyen annyira

-
800.henrik
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Asrock G41C-GS
Intel Core 2 Duo E6400
2GB DDR2 800Mhz RAMA BIOS-ban kikapcsoltam a SpeedStep-et, most jó

-
lp640sv
tag
Hello! nem tudom hogy ide valo e a tema de azert megprobalom

hogy lehetseges az hogy egyik nap meg 2 gb szabad hely van az ssd-n (ezen van a win) masnap mar 11gb ma pedig ujra csak 2gb ?
a masik kerdesem az lenne hogy win7 update utan a regiek torlodnek? vagy csak gyulnek gyulnek es azert nincs helyem? a frissiteseket kikapcsoltam mert mar igy sincs sok helyem! az meg folyton csak teszi es teszi! -
szabonagyur
félisten
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Ha alszik nem fut semmilyen program...
-
PeeterssoN
őstag
Hali!
Szeretném, hogy amíg nem vagyok gépközelben (több óra) akkor is dolgozzon: pl.: letöltés.
Ilyenkor ki kell kapcsolni az alvó állapotot vagy nem befolyásolja a munkát? -
szabonagyur
félisten
válasz
800.henrik
üzenetére
Hello
Ez neked most melyik géped csak, hogy tudjunk róla.. Az amelyik problémás volt (talán memória) terén?
-
800.henrik
senior tag
válasz
800.henrik
üzenetére
-
Wa2x_
veterán
Sziasztok!
Hátha itt előbb kapok segítséget. Nem tudok sehonnan, semmilyen fájlt letölteni Mozillával, mert hiába jelzi, hogy lejött, nem nyílnak meg, mert sérültek vagy nem jöttek le teljesen.
Mi a teendő? Vírusirtót lefuttattam, egyet talált, de azóta sem jó...

-
zseko
veterán
Üdv, tegnap éjjel 'sikerült' lefrissíttetnem a catalyst-al a drivereket valami 14.6-beta-ra, azóta nem indul el a rendszer, csökkentett módban sem és sehogy sem. Win újratelepítés nélkül mit tudok tenni, fogom és kitörölgetem egyenként a telepített drivereket? Vagy van működő másik win7 másik vinyón, csupán a nyelv a különbség köztük, másoljam át az egész system32/drivers mappát? Ez volt a régi rendszerem, csak vettem ssd-t és akkor már inkább magyar win7-et tettem fel.
Egyébként ez egy ilyen nap volt, sikeresen létrehoztam egy 70e-es véletlen rendelést is
-
Dare2Live
félisten
Kellene csinálnom egy komplett rendszermentést egy csak mSATA van benne notiról, majd az adott notiban mSATA csere és vissza. Win7van a gépen.
CD/hdd nincs a notiban ellenben van egy 64gbs pendrivem amire fel kell férnie, meg tudok szerezni egy külső hddt is... talán.
Van erre megoldás?
-
törölt tag
Az mitől van, hogy home premium 64bit sp1 angol 29k, magyar meg 24k?!
-
kacsento1
senior tag
válasz
Kcsabi
üzenetére
Az a helyzet, hogy egy Plextor PX-708UF külső házas írónak a házába lett belerakva egy px-716a tipusú író. Nem tudom kereshetek e drivert a ház alapján, mert maga az író nem az. A gépemben csak sata csatlakozó van, úgy tudom a px-716a meghajtó pedig ide csatlakozású. Külső táp természetesen van hozzá. Közben próbáltam a laptopra is rákötni, ott xp sp3 fut, felismerte, kiírta a tipusát, és pár perc múlva már el is tűnt a plextools-ból. azóta csak j meghajtó.
-
Kcsabi
tag
válasz
kacsento1
üzenetére
Ha drivert keresel, a ház típusa után keresd, de nem hiszem, hogy kellene.
Ha kiszeded a házból és a gépre kötöd akkor működik?
Én a gép mellé tenném, rákötnék egy ide kábelt meg áramot és kipróbálnám.
A külső házhoz kaptál külön adaptert az áramellátáshoz, mert ennek kell. -
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.
Egy olyan problémám lenne, hogy beszereztem egy régi Plextor PX716A tipusú dvd írót, amit egy plextor külső házból usb-n keresztül szeretnék használni. Érzékel valamit az egyik usb porton, de nem ismeri fel. Win7 64bit-et használok. Hogy lehetne rávenni, hogy felismerje? Próbáltam a hivatalos Plextor oldalról letölteni drivert, de nem jutottam előrébb, mert "drive not found"-ot ír ki. -
-
Kékes525
félisten
válasz
LonGleY
üzenetére
Comodo-hoz? Sehogy. Mindenkihez akartam szólni, csak az új helyett a választ nyomtam meg.

A gumírozott aljú textil egéralátét megvan. Amúgy az egérrel semmi gondom, rendesen működik. Amikor vettem, karácsony után, azonnal kellett, mert a régi bedöglött és csak ez az egy normálisabb volt a Média Marktban.
-
LonGleY
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Ez hogy jön a Comodo-hoz?
Nem tudom, mi baja lehet, az alap Logitech-ekkel sem szokott gond lenni. De ha vennél újat, szerintem egy RX250 vagy egy M100-as tökéletes lenne. Én mindig is jó egereket használtam (MX-510, 518, Razer Boomslang stb.), azokkal sosem volt ilyen jellegű gond. Meg ugyebár kell a normális, gumírozott aljú textil egéralátét (közepes méretben 3-4 ezer forint). Anélkül sokat egyik sem ér (és ugrálhat a kurzor az érdekesebb felületeken).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,holnap meg is fogom nézni.

, a korábban felrakott Avast is sokkal jobb, v mostanság ingyenesek közül a 

.Utána gép újra indítva azóta,olyan hiba van,hogy minden kikapcsoláskor közli hogy várjuk meg a frissítések teleppitését közbe nem kapcsoljuk ki a pc.Szépen megvárjuk látszólag megtörténik a frissítések telepítése pc következő indításakor kiírja konfigurálja a frissítések megvan ez is elindul a pc működik szépen de ha kiakarjuk kapcsolni újra kiírja frissítések telepit.És ezt már egy hete játssza,valószínűleg "beragadt" azok a javítások amelyet az áramszünet alatt telepített.Mikében tudnám ezt a bosszantó hibát kijavítani?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

NOD32 v7