- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
válasz
#95561216 #16020 üzenetére
jajj ne haragudj, hogy épp xp van előttem. részemről ami eszembe jutott azt leírtam. elnézést, hogy fejből nem megy minden, hanem néha meg kell néznem. bocsi... este megnéztem volna neked nagyon szívesen odahaza, de sajnos nem fogok ráérni... biztosan jön majd valaki aki épp oly önzetlenül segít majd nekem mint local és én. tudod mi a szabadidőnket áldozzuk rá hogy itt hülyeségeket irogassunk és emgpróbáljunk még ha nem is mindig sikerül 100%osan a tapasztalatainkal segiteni
-
localhost
Közösségépítő
válasz
#95561216 #16020 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy azért nem kapsz lényegre törő, egyértelmű választ mástól sem, mert ugyanúgy nehezen operálunk a te fellengzős, nyasgemezős, helyettemeldönteni, 'ebben a csodában' stílusú ködös eszmerendszered tényeivel.
Kívánom neked, hogy ennek ellenére legyen olyan, aki érti és tud segíteni.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
#95561216 #16014 üzenetére
"Ez mind szép és jó, csak mi köze ahhoz, amit írtam? Eleve prémiumról beszélek, és el se jutok addig, hogy a csoportokkal lenne problémám." - ha nem az Otthoni Csoporttal vannak problémáid, akkor a "kedvem szerint HOME groupot állítani." mondatodat pontosítanád, úgy, hogy talán még én is megértsem ?
Nálad mi a különbség az Otthoni csoport és a Home group között ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest