-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
lp640sv
tag
válasz
Winnie The P #54591 üzenetére
nem tudom! megnezem talal e valamit a nod!
-
lp640sv
tag
Hello! kb 2 napja valamilyen okbol nem latszanak a kepeim,vagy kepeim tartalma! szoval a kep ikonja latszik nem az hogy milyen kepet tartalmaz! lehetseges hogy valamilyen bovitmenyt kapcsoltam ki? mert volt egy felugro kis ablak ahol ranyomtam a leallitasra,azt gondolva hogy csak a flash a youtube miatt! lehet ez a baj? valamit kikapcsoltam?
Elore is koszi! -
lp640sv
tag
válasz
szabonagyur #40543 üzenetére
120-as! persze van rajta jatek is azert is van keves helyem de akkor is fura ez a 9gb kulombseg.hibernalas miatt csoken? es azt hogy lehet alitani?kikapcsolni?
meg ez a sok frissites! nem tudod a regiek torlodnek? -
lp640sv
tag
Hello! nem tudom hogy ide valo e a tema de azert megprobalom
hogy lehetseges az hogy egyik nap meg 2 gb szabad hely van az ssd-n (ezen van a win) masnap mar 11gb ma pedig ujra csak 2gb ?
a masik kerdesem az lenne hogy win7 update utan a regiek torlodnek? vagy csak gyulnek gyulnek es azert nincs helyem? a frissiteseket kikapcsoltam mert mar igy sincs sok helyem! az meg folyton csak teszi es teszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest