- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Picturemaker
őstag
Nem akarok kötekedni, de ezek semmiben nem befolyásolják a munkát. Az UAC amúgy tényleg egy marhaság. A kis előnézeti kép előtt nem is tudtunk eligazodni több nyitott ablak esetén.

Ezek kb. semmi értékű marketing szempontból előnyös "ficsőrök".
Persze használható a Win7, de a Vista is, meg az XP is. Mindegyikben vannak hibák, idegesítő dolgok dögivel. Kinek ez nem tetszik, kinek az. Viszont nem értem a Win7 körüli "hájpot". Ez egy kissé kipucolt-csiszolgatott Vista. Ennyi. Akinek tetszik, használja (én most kényszerűségből használom, mert az ügyfeleimmel már nem vetetek XP-t /nem azért mert nem lenne elég, csak ki tudja mikor fejezik be a támogatást/, ezért nekem is meg kell tanulnom kívülről-belülről), de az nem igaz, hogy most, a 64 bit-en és a DX11-en kívül (ami a munkára használt gépeknél tulajdonképpen nem is számít) bármi mást nyújtani tudna ami igazán szükséges. -
pete_21
addikt
Vagy egy vistán úgy használni az UAC-t hogy ne sötétítse el a képernyőt ha éppen kérdez valamit.
Win7-en milyen beállítás mellett nem sötétíti el a képet az UAC? A közép-érzékeny módon, amin alapból van?
Mert az egyébként inkább kerülendő, mivel nem nehéz kijátszani. Onnantól meg már mintha nem is lenne bekapcsolva az UAC... Szóval inkább érdemesebb visszatenni a Vistában megszokott, legmagasabb szintre.
Egyébként meg lehet úgy használni Vistán is. Az érzékenységi szint megmarad, de az asztal nem sötétül el: asszem gpedit.msc-ben kell keresni olyat, hogy biztonsági asztalra váltás uac kérdezésekor. Nem tudom, hogy ez mennyire csökkenti a biztonságot, azt majd mások megmondják. De egyébként szerintem abszolút nem idegesítő, ha elsötétíti. Általában én kezdeményezek admin-szintű műveletet, tehát már várom a kérdést, szóval nyugodtan ugorjon csak fel az a kérdőablak.
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- OpenMediaVault
- Milyen egeret válasszak?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gyúrósok ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs