- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
krealon #27638 üzenetére
Normál esetben valóban az egyetlen lehetőség 2 TB felett a GPT, de amúgy meg nem feltétlen, mert pl. USB-s külső meghajtóknál 4Kn (4Ke) logikai-fizikai szektormérettel lehet akár 16 TB-os partíció is MBR alapon (bővebben), sőt ezzel a módszerrel a FAT32 fájlrendszer 2 TB-os korlátja is kitolható. Csodálkoztam is először, hogyan lehet pl. egy 4-5 TB-os 2,5" külső HDD gyárilag MBR és FAT32, hát ezért, az előbbi miatt...
-
lanszelot
addikt
válasz
krealon #26858 üzenetére
24H2 előtt nem kellett semmi. Minden tökéletesen működött.
Most 24H2 teljesen szét cseszte.
Ma reggel mikor elindult semmi se működött, belépni se tudtam.
Hiába dugtam egeret az se működött.
Nem fagyott ki, csak nem volt se billentyű se egér.
Hosszú power gomb segített csak.
A háttér is bug os. Ikonok mögött ha használom az ikont eltűnik, és fekete . De csak az ikon mögött, hiába frissítem a képernyőt.
Tehát újra rakom, hátha. Ha nem akkor megy vissza a W10.
Azzal nincs baj. Novembertől meg linux. Az is tud mindent.
Light distro szakítani fog rajta. -
pinnacle
nagyúr
válasz
krealon #25626 üzenetére
Köszi! Mit is kellene csinálni? Nehogy elrontsam. E:\Teszt mappában egy Teszt nevű fájlal? Hiába adtam meg mindent engedélyt, akkor sem jelenik meg a miniatűr. Egyébként ezt miért is van? Windows 11 telepítés után, mindenkinél csak a régi videók képei látszódnak, utána meg már külön kell engedélyezni?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
krealon #24768 üzenetére
Asztali gép. A billentyűzeten (Dell vezetékes) látom, hogy ott van rajta a hold. Az FN nincsen beragadva, mert a böngészőben az F11-et megnyomva teljes képernyős lesz és nem a pause/play gomb lesz az aktív. Ez igaz a kereső (FN+F9) és a többi médiavezérlő gombokra is (FN+F10-12).
-
niiks
csendes tag
válasz
krealon #23220 üzenetére
Újra telepítettem a Windowst.
Eddig ugyan az a hiba nem jött elő (fagyás), viszont az egyik újraindítást követően ez a kép fogadott. Valamint egyszer magától újra indult a gép.
Memóriadiagnoszitikát csináltam, ott nem jelzett hibát. A processzor normál hőmérsékletű, Samsung M2 NVMe SSD rendben van. Esetleg videokártya (Radeon RX 570) vagy alaplap hiba lehet?
-
Geth
veterán
válasz
krealon #9038 üzenetére
Bekapcsolt Fast Startup mellett kikapcsolás után (nem restart, nem teljes leállítás, csak sima Shut down, ami ilyenkor ugye olyan amilyen) induláskor is van POST, be tudok lépni az UEFI BIOS-ba (megjelenik a felirat, a megfelelő gombot tapicskolva).
A firmware nem tudja/-t nem érdekli, hogy én Fast Startuppal indítanám az os-t.
(Most próbáltam ki)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest