- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Gyöször #15582 üzenetére
Ez hasonló, mint az én problémám. Azért is van, mert Rendszergazdás futtatásnál mindig feldobja azt az ablakot és kell neki a megerősítés. És ezt boot-olás után nem tudja így megcsinálni (furcsa is lenne). Ezt kellene valahogy kikapcsolni, hogy ne kérjen megerősítést.
Az én esetemben meg lehet az is jó lenne valahogy, ha inkább a Rendszergazda futtatási módot tudnám valahogy "levenni" arról az app-ról. De ahogy megnéztem, elvileg be sincs rajta kapcsolva és mégis úgy indítja, szóval ezt még nem nagyon értem, hogy mitől függhet még.
-
Geth
veterán
válasz
Gyöször #15396 üzenetére
Az eszközkezelőben szoktam törölni ilyenkor az eszközt, ott a törlésnél lehet ilyen opció, hogy a drivert is törölje.
Illetve az eszközkezelőben be lehet kapcsolni, hogy mutassa a rejtett tételeket is, na ott a szürke tételek azok, amik most épp nem aktívak, ezeket is lehet takarítani.
A másik drivert meg előre feltelepítheted, majd ha utána is a rosszat használja, akkor szintén az eszközkezelőben lehet drivert cserélni. Nekem ezután még soha nem rakott fel magától másik drivert. -
mrbego
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest