- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos, ennyiből bármi okozhatja szerintem.
De én azt csinálnám, hogy használnám ha most jó, viszont ha lesz kék halál mindenféleképpen próbáljátok feljegyezni a körülményeket. Milyen program lett futtatva, stb.
Addig egyelőre engedd el a dolgot szerintem, mert jelenleg nem lehet meghatározni, hogy merre lenne érdemes elindulni a hibakereséssel. -
Szia!
Ennyi infóból szerintem senki nem fogja megmondani a tutit. Kb. bármi miatt lehetett. Az újratelepítéssel ráadásul a system logban lévő infók is levesztek szerintem, ami szintán hasznos lett volna a hibakereséshez.
A kékhalálnál is kiír a gép egy üzenetet, azt is jó lenne tudni, hogy mi volt. -
King Unique
titán
Ugyanaz a válasz, ami a korábbi esetnél is.
-
King Unique
titán
A Windows 11 miatt nyilván nem lehet kevés a 8 GB RAM, ha egyszer hivatalosan 4 GB a rendszerkövetelmény. Itt eleve a "FB játékot / Farmvil, vagy micsoda / játszik, de abból egyszerre 5 is meg van nyitva" a magas RAM használat oka, azért 90%, nem a Windows 10/11.
Szóval az utóbb pedzegetett RAM bővítése nem a Windows 11 miatt lehet indokolt, hanem eleve az említett tevékenység, az egyéni felhasználói szokások miatt.
-
King Unique
titán
Pedig megoldható, sőt más módszerrel is az MBR2GPT-n kívül, de mindegy.
Tudatosan kellene telepíteni, ha UEFI szerinti a cél, akkor értelemszerűen az annak megfelelő bootolási módot beállítani UEFI szinten, POST után az annak megfelelő boot eszközt kiválasztani F12/egyéb billentyűvel előhívható menüben a telepítéshez, stb. -
King Unique
titán
Lásd egy korábbi válaszban leírtakat hogyan lehet szükség esetén a legacy (CSM) szerint telepített (modern PC és OS párosításnál eleve vicc kategóra...) Windowst utólag UEFI-sre konvertálni, Secure Boot opciót bekapcsolni UEFI-ben, stb.
-
pete_21
addikt
Nekem is Gigabyte alaplap van, ezekkel a lepesekkel sikerult:
MBR2GPT converterrel tedd at GPT particioba (ha meg nem vagy ezen tul)
UEFI bootot allitsd be (2. kepen helyesen van: Windows 8/10)
CSM Support Disable (nagyon fontos, enelkul nem megy a secure boot)
Secure boot control: UEFI (ugy latom, ez be is van allitva)
Ha a CSM support-ot disbabled-re teszed, akkor egy secure boot menupontnak meg kene jelennie. Itt a lenyeg, hogy a secure boot-ot bekapcsold, illetve "Install default keys" vagy hasonlo menupontban a secure boothoz szukseges kulcsokat telepitsd!
Ha elakadsz, kuldj nehany screenshotot es segitunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest