Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
Ja nem. Engem a tegnap megjelent UI update érdekelt igazán. ( Settings, notification center, context menu..etc ) Jött egy frissítés, azzal már váltott az új UI-ra. ( Mások már azonnal megkapták, nekem pedig up to date-t jelzett a wu, ezért volt fura.. gondoltam a háttérben már felrakta..de nem... Késett pár órát. A Store viszont még mindig a "régi" .. gondolom ezt is apránként kapják meg a felhasználók? Avagy van valami "trükk" amiről lemaradtam?
Maga a rendszer egyébként még kicsit fura..de egész jó. A Day1 Ui update-nak köszönhetően viszont ez az új context menü egy kicsit össze-visszaság lett számomra. Most komolyan nyomni kell a jobb klikk után egy Shift+F10-t ahoz, hogy tudjak nyomni egy refresh-t az asztalon?

A copy-paste-t is kerestem kb 5 percig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest