Új hozzászólás Aktív témák

• Aurig@
    őstag

Erősen kétlem, hogy 14 év után még kapjon normális frissítés a Win 11. Eddig egyetlen Windows kiadás sem húzta ennyi ideig.
    Win 7 2009-ben, a Win 10 2015-ben a Win 11 pedig 2021-ben jelent meg.
    Kizártnak tartom, hogy 35-ben ne legyen már újabb kiadás.
    Addigra már - bár ne így legyen - lehet, hogy teljesen AI-ra kihegyezett Windows lesz. Ami ugye nem jó dolog. Meg akarja majd mondani, hogy mi a jó neked, még ha nem is tetszik. Bár sokan még egy paprikáskrupli receptet is AI-tól kérdeznek, mert az olyan "okos". Csak épp ordenáré nagy baromságotkat ír. Ezzel viszont kicsit elkanyarodtam a Windows-tól.
    Egyébként délelőtt volt egy kis időm és kipróbáltam a fiam gépén, - Win 11 Pro 25H2 - ott sem igazán akarja a nyomtatást, szkennelni ugyan úgy tud. ...és itt van a kutya elásva.
    Tehát nagyon úgy néz ki, hogy a "tökéletesen" összetákolt Win 11-en kifog egy 11 éves lézernyomtató. A Microsoft meg fényezi magát, milyen új rendszer. Cseréljük le a 10-est, mert húha mi lesz, ha nem. Csak éppen nyomtatni nem tudok az amúgy hibátlan nyomtatóval. Ennyit a 11-ről, legalább azt is írhatnák, hogy mondjuk 5-7 vagy 10 évnél régebbi eszközökkel problémái lehetnek illesztőprogram tekintetében. Mert akkor neki sem állok a telepítésnek. Sajnos működő driver hiányában nem tudom használni arra, amire kitalálták. Lehet, hogy van olyan eszköz, ami legalább ennyi idős és még használható, de csak ezért, hogy Win 11-em legyen nem veszek másik nyomtatót.
    Nagyon úgy néz ki, hogy egy jó darabig még a 10 marad.

Új hozzászólás Aktív témák