Hirdetés
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis adalék az eddigiekhez, lementem kb. fél órára, megnyitva maradt a Word, pdf, MPC-HC és az Edge 2 nyitott oldallal. közben alvó állapotba tette magát, gondolom.
mikor visszajöttem, bejelentkezési képernyőn : LogonUI.exe rendszerhiba, aztán werfault.exe alkalmazáshiba, de engedett belépni, ott aztán az Edge "Out of Memory" hibával fogadott és kifagyott. ezúttal semmit nem vitt magával.
bezártam mindent, megnyitottam az Edge-t és most éppen ott írok.
ilyenek történnek tegnapelőtt este óta, teljesen random. ez most egy 2 órás telepítés, minden új, minden frissítve.
futtattam egy teljes memtestet, semmi hiba, megtekertem a processzor megint, negyed óra alatt nem dobott hibát. én komolyan nem láttam még ilyet. ha nem vadiúj telepítés lenne a Win azt mondanám oké, de így nem tudok rájönni, mi lehet a gondja. hogy mi történt tegnapelőtt este, ami annyira elrontott valamit, hogy nem lehet helyreállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Stellar Blade
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crimson Desert
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest