- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
válasz
King Unique #18597 üzenetére
Köszi a linkeket!
A klónozást végül elengedtem, clean install lett.A health check oké, és a gep beállítások is (volt fent már teljesen hack mentes 11, most az volt a gond, hogy nem indult a telepítő).
-
King Unique
titán
"csak az ssd csere miatt kéne egy clean install"
Nem, egy mezei SSD csere miatt nyilván nem feltétlen kell tiszta telepítés a 0-ról, ellenben ha 2,5" / M.2 SATA
—►
M.2 PCIe NVMe váltás történik, akkor az ebben a válaszban leírtakra javasolt odafigyelni a klónozásnál, ami megoldható Windows 11 alól futtatva is a megfelelő célprogrammal.Volt már arról szó itt többször milyen rendszerkövetelmények vannak a Windows 11-nél, ha nem felel meg a PC ezeknek akkor hogyan lehet akár nem támogatott hardverkonfigurációra is telepíteni, stb. Példák: #11362 | #16376. Vagyis itt nem feltétlen a PC hardverelemeit kell sorolni, hanem adott lehetőség megnézni pl. a microsoftos PC Health Check programmal, hogy mi stimmel és mi nem.
-
v.tom
őstag
válasz
Cs1csó #18591 üzenetére
A telepítő hibauzenettel megall, amikor a telepítés gombot választom, nem jutok el odáig, hogy kivalasszam a disket.
Normal media creationos telepítő, semmi mókolás nincs vele.
Csm be van kapcsolva, kipróbálom nélküle, ez jó tipp! (előző telepítéskor is be volt kapcsolva, de nem volt vele gond).
Secure boothoz mindenféle key installt kér, ezeket is végigjatszom (bár ezt a részét nem vágom a dolognak).
-
Csorbi
addikt
Igazából ha a BIOS UEFI only-ra van állítva (CSM/legacy off!) és a Secure Boot, meg a CPU fTPM is be van kapcsolva, akkor fel kell mennie. Ha nem, akkor más lesz a gond. Mi a pontos hibaüzenet? A telepítő megfelelő, Media Creation Tool-al készült, és nem egy elbaltázott Rufus szökevény?
-
v.tom
őstag
Sziasztok, egy kis segítséget kérnék szépen, hátha valaki találkozott már ilyennel:
A gépemen most is teljesen normál módon, legálisan telepített retail win11 pro van. A jelenlegi sata ssdről egy nvme ssd-re váltok, clonezilla klónozás után az új driveról nem bootol a win, ezért clean install mellett döntöttem, viszont az usb win11 installerről bootolva nem telepít, mert azt írja hogy nem kompatibilis a gépem a win11el. 1 hónapja csináltam kb clean installt, és nem volt semmi gond akkor.Ez szerintetek mitől lehet?
Köszi
v.tom -
KisApám
addikt
válasz
Doky586 #18583 üzenetére
Lenovo szelfteszt alapján hardware rendben van. Eszkozkezeloben probléma nincs.
A legfrissebb driver fent.
Titkosítást leszedtem nyíltra is pld.
Még mindig rossz, csatlakozik a telefonra, biztonságos, internet nincs.
Szálloda wifi is ugyan ez.Mivel azt a KB5033375 frissitest nem engedi leszedni, sajnos majd csak otthon kabelrol újra rakva gép lesz a megoldás.
-
-
KisApám
addikt
Frissítettem a wifi adapter szoftverét is az Intel oldaláról letoltve, win10 és 11re megfelelő legutolsó programmal.
Még mindég "Nincs internet, biztonságos" .Innen nem tudom mizu.
Valszeg a win frissítés cseszte el, és nem tudom torolni a frissítést. -
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.
Furcsa anomáliák vannak.
Elötte Win10 volt,ott is ezt csinálta,most feltettem a W11-et(amúgy is akartam)s itt is előjönnek a gondok.
A képeken látjátok a problémákat....(vagy nem jelenítődnek meg a betűk a háttér alatt,vagy nagyon furcsán jelenítődnek meg,furcsa hátterekkel.
Hozzáteszem,csak a Google Chrome csinálja,más nem. Illetve az Amazon Prime bejelentkezés a W11 hibája...
De már nem tudok hova fordulni....
KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!! -
KisApám
addikt
válasz
King Unique #18571 üzenetére
A neten sok helyen láttam, külföldin, magyaron, hogy a fenti frissítések, fő bűnös a KB5033375, a wifit elcseszik.
És sajna nincs az eltávolítható frissítések listájában. -
gringoka
aktív tag
válasz
GoodSpeed #18568 üzenetére
Nem a felbontásra gondoltam hanem a sdr-hdr mód autómatikus váltására mint pl egy oled tv-n ha pl netflixen nézel egy hdr tartalmat akkor a tv átvált automatikusan hdr képmódra de win 11-en ezt csak kézivel tudom állítani , a kérdés az volt , hogy a win11-alatt van-e automatikus hdr képmód váltó mert csak kézit találtam.
-
KisApám
addikt
válasz
Csorbi #18570 üzenetére
Telefonos MobilHotspot működik, mutatja a laptop, hogy pl. 866 Mbps a sebesség, látja a telefont.
De hiába csatlakozik, azt mondja, hogy nincs internet.
Ahol vagyunk, ott a vendég wifire is felmegy, látja, de ugyan úgy nincs internet. Mindkettőnél írja, hogy biztonságos kapcsolat.
A wifi adapter Intel Wireless-AC 9560 160 MHz.
Letölteni frissíteni semmit nem tudok rá, mert nincs net.
A már említett frisditeseket sem engedi eltavolitani.
Az esemenynaploban a felügyeleti eseményeknél hibát nem jelez. -
King Unique
titán
válasz
KisApám #18569 üzenetére
Uninstall Updates in Windows 11
Ezek havi kumulatív frissítések, amik közül ráadásul a KB5032288 csak opcionális volt, vagyis nem volt kötelező telepíteni. + Mivel kumulatív frissítések, ezért eltávolítani sem feltétlen lehet, legalábbis a "B"-t nem mindig lehet, inkább csak az opcionális "C" / "D" frissítéseket amíg nincsen telepítve a következő havi kumulatív, már ha telepíti a felhasználó az opcionálisakat.
De egyébként mi ez a "kinyírta a WiFit"?
Nálam full naprakészre frissített Windows 11 22H2 és 23H2 rendszereken gond nélkül működik a Wi-Fi most és az elmúlt hónapokban, években is.
Lehet inkább az illesztőprogram-frissítéseket kellene megnézni, ott nem-e volt WI-Fi adapterrel kapcsolatos frissítés. -
Csorbi
addikt
válasz
KisApám #18569 üzenetére
Ennél kicsit több infó kéne...
Mi az hogy kinyírta a wifit? Mi a jelenség? Mi megy/nem megy? Van-e hibaüzenet? Mit látsz az eseménynaplóban? Semmilyen wifihez nem hajlandó csatlakozni? (Telefon-hotspot, router, stb. Többet próbálj meg)
Milyen wifi adapter van a laptopban? Próbáltad a wifi szoftvert/drivert uninstallálni, majd a gyártó oldaláról a frisset feltenni? -
KisApám
addikt
Sziasztok!
Vidékre mentem, WiFit használnék, de a gép úgymond nem engedi.
Utána olvastam, Windows 11 frissítés kinyírta a WiFit.
Le akarnám szedni a KB5033375 es a Kb5032228 frissítéseket a gépről (windows update - frissítési előzmények - frissítések eltávolítása), de az eltávolítható frissítések között nem szerepel, hanem a"minőségi frissítések" között van, ahol nincs olyan "gomb" hogy eltávolítás, hanem csak "további információ".Hogyan kaphatnak vissza wifimet, hogy használni tudjam a laptopom?
-
-
gringoka
aktív tag
Tisztelt fórumtársak!
Nemrég vettem egy samsung odyssey neo g7-et az lenne a kérdésem , hogy azt be lehet kapcsolni win11-en hogy a hdr mód autómatán át váltson pl ha youtube-on vagy netflixen nézek hdr tartalmat?
Mert így elég idegesítő , hogy mindig át kell váltanom a képernyő beállításokon.
Szép napot! -
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Most raktam fel a W11-et,eddig W10-et használtam.
S letöltöttem a Store-on belül a Prime Videót,be is jelentkeztem,de valami megerősítő kódot kér csak épp nem látom hogy hova menne,mit kéne csinálnom. Mi lehet a probléma szerintetek?
Videókrátya driver fel van téve(Nvidia RTX 4060 Ti) -
Erre ráerősít ez a pletyka is:
Az Intel 15. gen Arrow Lake-S HT technológia nélkül? (merlinhardver.hu)
Az Intel azt mondta korábban, hogy már annyi CPU mag van, hogy felesleges a HT. Szerintem meg arról van szó, hogy nem tudtak vele mit kezdeni, mármint úgy ,hogy ami eddig fel lett fedezve, javarészt befoltozták, de azok teljesítményvisszaesést eredményeztek, és úgy láthatják, hogy melegágya a jövendőbeli sebezhetőségeknek technológiai mivoltából. Na most ha ez így van, és tényleg nem lesz HT a 15. genben, a Windows 12 meg csúszik legalább 1 évet, de lehet két évet is. Akkor még extrém esetben az is előfordulhat, hogy 2026-ban 15. gen lesz előírva neki. Persze ez eléggé vad elmélet. Na meg CPU-kban nemcsak HT-ben van sebezhetőség, bár ezek lassítják a legjobban a CPU-k működését jelenleg, illetve ezek javítás szoftveresen akkora, hogy nem fér be a BIOS-okba, tehát a Windows-ba kell gyömöszölni... mert egyébként az MS is lehányná, ha az Intel szoftveresen meg tudná oldani. Persze az is egy megoldás lenne - csak éppen biztonsági szempontból nem elfogadható - ,hogy a Windowsban nincs CPU folt, tegye fel a user az Intel, vagy AMD saját szoftvereit, és azok foltozzák. Ez azért sem elfogadható, mert nem tartalmazza az OS a szerves részeként, a felhasználó meg egyáltalán nem biztos, hogy telepítené külön őket, aztán ott van az is ,hogy nem minden sebezhetőség lenne így javítható, ha egyáltalán...Anno Windows 8.1-nél volt az, hogy PAE támogatás kellett hozzá:
Már a Windows 8-ra is jellemző volt egyfajta kettősség: ha a számítási teljesítményt és a memóriaigényt vesszük alapul, kevesebbel is beérte, mint elődje, a Windows 7 (sőt, ez a tendencia már a 7-essel elkezdődött), azonban mégis korszerűbb processzorokat követelt meg, mert a CPU-nak a PAE/NX/SSE2 utasításkészleteket is támogatnia kellett. A 8.1-es rendszer tovább szűkíti a kört, mert 64 bites változat esetében újabb kritériumoknak kell megfelelnie a központi feldolgozó egységeknek: a CMPXCHG16b, PrefetchW (AMD esetében ezt a 3DNowPrefetch helyettesíti) és LAHF/SAHF CPU utasításkészletek ismerete is alapkövetelmény lett, bár a Microsoft által hivatalosan listázott rendszerkövetelmények között ez nem szerepel.
Szóval egyébként lehetne, csak már a Windows 11 megjelenésénél is 3 éves CPU-ra azt mondani, hogy nem kompatibilis, mert nincs benne az az utasításkészlet kicsit meredek. Viszont azt mondani, hogy bocsika, sajnos az CPU gyártó sara miatt kell egy új OS, mert az aktuális már tele van pakolva mindenféle javítással, amik erősen rontják a felhasználói élményt az oké lenne...
Nem biztos, hogy a Microsoft táncolt vissza a Windows 10 lesz az utolsó féle ígérettől. Vagyis ugye nem is ígéret volt, hanem bejelentés. Akkor komolyan gondolhatták, csak a kérdés az, hogy hogyan... ez olyan mintha 2001-ben mondta volna ezt be, és még mindig az XP-t reszelné
Emékszem, amikor elhangzott, voltak olyan vélemények, hogy persze, mert a következő OS-ük neve nem Windows lesz... dolgoznak egy alapjaitól újraírt rendszeren... de ez találgatásnak bizonyult.
-
Geth
veterán
válasz
GoodSpeed #18562 üzenetére
Én olyasmire tippelek, hogy egyes utasításokat a régebbi CPU-k nem tudnak (és lassabban tudják csak emulálni), vagy egyszerűen csak lassabban oldják meg.
Vagy pl. valamelyik Intel(?) sérülékenység teljes kiküszöbölése régebbi CPU-nál a hyperthreading teljes kikapcsolása volt (adott esetben a fele "mag" kuka).Aranyos, ha valaki a hardver piac állapotából próbálja meg ezeket a követelményváltozásokat levezetni, de én nem zárnám ki a biztonság/hatékonyság vonalat sem.
-
Ez érdekes, de vajon mind benne van? Mert akkor felmerül a kérdés, hogy mi értelme volt a 7. gen-nél meghúzni a határt? Bár ha jól emlékszem 7. gen-es Xeon befért a támogatottsági listába. Ami már akkor is fura volt.
Ugyanis anno az ingyenes OS-re ugrásoknak az volt az egyik mozgatórugója, hogy minél többen ugyanazon az OS verzióra váltsanak, és azt használják. Ez 2021-ben változott meg. Mondjuk most jelenleg csak a Windows 10 és a Windows 11 támogatott, de korábban - még 2012 előtt - sem nagyon volt több mint a 10 éves ciklusba beférő négy. Pl Windows XP, Vista, 7, 8.0 illetve 8.1 ... 2014-ben az XP kiesett az ablakon
Most meg van a Windows 10 (abból is csak az utolsó két verzió), és a Windows 11, abból sincs már az eredeti, első RTM támogatva.
-
Cs1csó
titán
válasz
margithid #18560 üzenetére
2025 végéig fölösleges erőltetni. Addig még bő másfél év van ki tudja mit dönt az MS ugye mondtak már olyat, hogy: "a Windows 10 az utolsó Windows" aztán már a kanyarban van a Windows 12 is.
Egy biztos, nekem i5-4690-em van és szépen fut rajta minden ami nekem kell, más pedig ne turkáljon a zsebemben hogy "vegyek már új gépet". NEM veszek. -
Zolix
tag
Sziasztok!
Miután elindul a gép betölt a windows semmilyen program nem indítható a értesítési ikonoknál sem tölt be semmi! Újra lett rakva a rendszer legújabb a bios, de ugyanaz! A konfig Asus B650 plus alaplap, 7700x proci, samsung 970 evo plus ssd, ramok 2x16 gb kingston fury ram 4800-on megy auto beállításon. Egyszer elindult ment simán minden, újraindítás után semmi! Az egér működik, de bármire klikkelek nem indul el csak a start menü jön elő, de azon belül szinten semmi nem indítható! Mit kellene csinálnom?
-
SPeti1984
senior tag
válasz
King Unique #18552 üzenetére
Köszönöm
-
King Unique
titán
-
SPeti1984
senior tag
Tudnátok ajánlani olyan programot amivel win 11+egyéb programok telepítése után az egész rendszerről tudnék egy mentést készíteni és később bármikor újra húzni vele a gépet?
-
jojoando
aktív tag
válasz
GoodSpeed #18547 üzenetére
A CPU-t mindig elvéreztették a Windows frissítéssel egy idő után, hamarabb az olcsókat , több időt kaptak a fullos I7 és I9. Emlékszem a semptronnal vett laptop milyen szépen működött aztán már a fullos proci is csak köhögött 3 év múltán. Ha a Bios frissítést ki tudom kapcsolni, jól megy a gép de ha megkapja a frissitést, amit nem lehet visszaírni, akkor van baj. Pedig a hardver jó.
Meg kell nézni az XBOX-t 10 évig elment ugyanazzal a vacak procival és grafikával, míg a PC-k vehették az újabb VGA kártyákatEz csak egy humbuk, hogy az új annyival jobb, Nem, piac politika.
-
válasz
margithid #18546 üzenetére
Nemcsak arról van szó, hogy felmegy e, hanem arról is, hogy nincsenek benne a patch-ek. Nem azért húzta meg a Microsoft 7. gennél a vonalat, mert nem bírta volna el a Skylake. Hsnem azért, mert a Windows 10-et telepakolták olyan javításokkal, amik természetükből fakadóan biztonságot nyújtottak, csak éppen a processzorokat fojtották le szoftveresen. Ezért is kellett kiadni a Windows 11-et, mert ha felteszel egy mai korszerű CPU-val szerelt rendszerre, egy Windows 10-et, és megnézed Windows 11 alatt is, akkor látni fogod, hogy Windows 11 alatt mennyivel gyorsabb ugyanaz a HW. A kérdés inkább az, hogy ez egyszeri volt, vagy rendszeresen most már benyomják ezt a 3 évenkénti dolgot.
-
margithid
veterán
válasz
wetsom #18545 üzenetére
En nem akarom felerőszakolni az i7 4770-re a Windows 11-et.
Szerintem előbb utóbb belefutna az ember valami problémába.
Azért ez már tényleg nem mai hardver.Az biztos, hogy iszonyat árak vannak. Nem csak proci és alaplap, de ház és táp is nagyon durva.
Egyedül az SSD ami korrekt áron van. -
wetsom
tag
válasz
margithid #18542 üzenetére
10 év után elhatároztam, hogy itt az ideje egy új gépnek, 750K lett az összköltség és ez is csak középkat teteje lett.
Win12 témában, én úgy gondolom, hogy !durva! esetben 12GEN-nél húznák meg határt, de max azért, hogy el lehessen mondani, hogy ezt csak újabb gépekre szánják, viszont reálisan nézve, most annyira nem pörög a PC piac, mint a 11 idején a járvány időszakban, hogy ekkorát kockáztassanak, szóval én nem számítok komoly hardver szigorra. Az meg a másik kérdés, hogy Win11-el is mi lett. Nagy beharangozások ellenére a felhekkelt Win 11-ek kapják a frissítéseket vízjel nélkül, pedig mekkora fenyegetések voltak. Valószeg az MS-nél szemet hunynak, hogy jobban nézzen ki a statisztika, csak most lövik le a core2-ket is, ami nem oszt, nem szoroz már.
-
jojoando
aktív tag
válasz
King Unique #18536 üzenetére
Szoktam fotót videót kábelen áttenni, de magát az mp3-s hangfájt sem találom a telefonon, vagy a felvevőprogram rosz , mert elrejti.
Sikerült a jó menüt megtalálni! Köszönöm! -
King Unique
titán
válasz
jojoando #18535 üzenetére
• A számítógép és a telefon egyszerűbb szinkronizálása
• Zökkenőmentesen átviheti a tartalmakat az eszközök között
• How to link your Android phone to your Windows 11 PC
• How to Connect Your Android Phone to Your Windows 11 PC
• Connecting in MTP mode
• How to Get Your Android Device to Show Up in File ExplorerHa megoldható a fizikális csatlakoztatás a Windows 11-es PC-hez, akkor az egyik legegyszerűbb talán USB-n MTP módban csatlakoztatni az androidos telefont, majd megnyitni és tallózni a tartalmát a fájlkezelőben.
-
jojoando
aktív tag
Hogy lehet android telefonról felvételt átküldeni win 11re?
Próbálom de semmi tartalmat nem küld át pedig mp3-s a felvétel és nem kapja meg csak a sima semmi levélküldést, tartalom nélkül. Van aki ajánlana valami stabil dolgot?
Van erre valami megoldás? Messengerrel semmi, gmallal csak a duma a cstolt dolog semmi
Csatlakoztatva a PC-t a telefonhoz nem találok a telón mp3-t -
Cs1csó
titán
válasz
margithid #18532 üzenetére
Van egy régi notim ami még fut, 2008 tavaszán vettem és 2007 nyári modell. Ha megéli 2025-öt akkor lesz 17,5 éves de 2026 elején töltené be a18-at és a forgalmazásától számított 19(!) évet
Az asztalim frissebb vas: 2015 tavaszi.
Szerintem annyira "nagyot" ugrott a Windows 11, hogy most egy ideig nem lesz szigorítás a hardverek terén. Anno talán a Vista ugrott ennyire nagyot az Xp-hez képest Bár az megint egy speciális helyzet volt, ha jól tudom azért telt el 5 év a Windows Xp és a Vista megjelenése között mert a fejlesztésnél valami gikszer történt és újra kellett kezdeni azt, ezért csúszott ennyit. Hiszen előtte elég sűrűn jöttek a 95-98 között 3 év aztán 2000-ben a Millenium majd az XP és utána elég nagy ugrás az 5 év és ez a hardverkövetelményekben meg is jelent de sokakat hideg zuhanyként ér.
-
margithid
veterán
válasz
Cs1csó #18531 üzenetére
Nem tudom, de lehet windows 12 mondjuk ai tekintetében fog sokkal többet nyújtani, amihez komolyabb hardver kell majd.
Vagy metaverse, vagy nem tudom.
Ki tudja mit találnak ki.
Mindenesetre az új hatdvereket is el kell adni majd valahogy.
Windows 10 támogatás végével úgyis egy csomó számítástechnikai cucc kerül szemétbe... -
-
margithid
veterán
válasz
GoodSpeed #18529 üzenetére
Én megvarom most már.
Biztonsági frissítések lesznek windows 10-re még kb másfél évig.
Mondjuk utána bagóért adhatom el a 2 asztali gépem (i7 4770/24 gb Ram, i7 3770/16 gb Ram).
Meg egyáltalán derüljön ki hogy milyen hatdvereken fog futni. Lehet egy most 1-2 éves proci nem is lesz támogatva -
-
válasz
King Unique #18526 üzenetére
Hmm. Arra gondoltam, hogy a saját Pendrive-omról teszem fel a legfrissebb 23H2-t, csak a kódot írom be, de a Microsoftos Pendrive dekorációnak is jó!
Köszi, akkor ezt rendelem!A letöltőd kódos dologban nem bízom, főleg mert ugye -volt erről szó -, hogy Magyarországon még mindig árulják a PRO-t 9K-ért is. Ami egyértelműen nem legális dolog, a Microsoft nem ad ennyiért legális OEM licencet sem.
-
King Unique
titán
válasz
GoodSpeed #18519 üzenetére
Akkor már az USB-s dobozos kiadást célszerű megvenni, annál talán kisebb az esély a trükközésre, ellenben a csak egy kódot, elektronikus licencet küldő ajánlatoknál. Ahol a csomagolt szoftver microsoftos weboldalon fel van tüntetve, hogy annak és a holografikus azonosítóknak hogyan kell kinézni. Na meg ugye az ár alapján is lehet következtetni erre-arra, de itt a 80 ezer forint egy Pro Retail kiadásért nyilván reálisnak mondható.
Az USB-s kiadásnál valóban adnak pendrive-ot rajta a telepítővel, de az jellemzően régebbi verzió (pl. 21H2) szokott lenni és nem feltétlen az aktuális (23H2), + mivel rendszerint firmware szinten írásvédett a pendrive, ezért frissíteni sem lehet a tartalmát. -
-
Kylesa
aktív tag
Feltettem a Win 11-et ma délután. Az mitől lehet, hogy az egerem (Razer Naga) görgője kattintásra nem működik?
Keresgélem Google-ben, de eddig nem nagyon lettem okosabb. Más nem futott szembe ezzel a jelenséggel?
A görgő tuti nem romlott el, tegnap Win 10 alatt még aktívan használtam pl. itt is. -
-
-
margithid
veterán
Arról van valami infó, hogy a Windows 12 milyen procikat támogat majd?
-
Beraknék pár linket, véleményezzétek már léci, nehogy beszívjam. Ekkora összegnél azért csak megkérdezem
Elvileg itt vannak USB-sek és digitális licencek, hát mivel ugyanabban az árban vannak, csak az USB-s éri meg, ahol kapsz egy pendrive-ot is nem?
Nekem a lényeg, hogy dobozos legyen ,tehát nem OEM, nem generált vacak, FPP azaz retail, és teljesen legális, számlával!
Microsoft Windows 11 Pro FPP 64-bit Hungarian USB - Pixel Ro (pixelrodeo.hu)
Win Pro FPP 11 64-bit Hungarian USB HAV-00154 | PCX.hu
Közvetlenül az MS-től 110K-ért azért 30K eltérés lenne... szóval, nekem mind a három okésnak tűnik, mondjuk az elsőnél még nem vásároltam. A haramdiknál már sok mindent, a másodiknak meg sok pozitívja van.
-
5leteseN
senior tag
válasz
Csorbi #18516 üzenetére
Igen, ezt használnám, hogy ne a net-nézegetéskor szükséges méretből vegyen el erre is, ezért tenném a kép (általában nem annyira fontos) bal-jobb szélére. Nem akarok egy 42-es (TV-)monitort forgatgatni ilyenkor függőlegesbe, utána meg filmnézéshez, sok-egyebekhez meg vissza vízszintesbe.
Nincs ideje ezt a korábban meglévő lehetőséget berakni a W11-be Mikro-Ms-éknak, mert a világ-megváltó oltóanyagokat kell kísérletezni!
"Hurrá!" -
5leteseN
senior tag
A Tálcát lehet már végre a bal oldalra rakni?
"Gyárilag"! Nem "mókolva".
-
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy laptopot és most vettem észre hogy a BIOS és a boot jelszóval védett. Ilyen esetben hogyan lehet telepíteni a gépet? Most van rajt oprendszer így talán még csak csak megoldható, de ha mondjuk ssd-t cserélek egy újra akkor hogyan lehetne?
-
King Unique
titán
válasz
5leteseN #18506 üzenetére
Az úgy max. a Windows To Go Upgrader vagy ahhoz hasonló virtuális gépes trükközéssel fog csak menni.
Másik lehetőség értelemszerűen eleve Windows 11 alapú Windows To Go munkakörnyezet létrehozása. -
5leteseN
senior tag
válasz
King Unique #18504 üzenetére
Most nézem, hogy előbb a Windows 10 WinToGo-ról kellene a Windows 11(22H2 vagy "egyből" a 23H2) WinToGo-ra lépni.
Erre vonatkozott volna a kérdésem, csak elírtam! -
5leteseN
senior tag
válasz
King Unique #18504 üzenetére
Köszönöm!
-
King Unique
titán
válasz
5leteseN #18503 üzenetére
Az előző válaszban már le lett írva, hogy a Windows To Go munkakörnyezet alapesetben nem támogatja a Windows verziófrissítését, mármint a standard in-place upgrade-et nem, ellenben a manuális / Windows Update-es engedélyező csomag (EKB) telepítése módszer működhet. Az előbbi meg pl. a Windows To Go Upgrader 3rd party programmal vagy egyéb hasonló módszerrel oldható meg.
-
5leteseN
senior tag
W11 22H2 Pro-ról lépnék fel W11 23H... Pro ra. WinToGo!
Tudok?
Hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest