Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Ezt már "értem" tehát a registry trükköt vagy azt a másolós izét, de a kérdés továbbra is adott, ha engedi, hogy hivatalosan felfrissítsem a Windows 10-emet, Windows 11-re, és ha ez sikerül akkor utána jönni fognak e az update-ek mert én frissítések nélkül nem szívesen használnám a Windows-t azt pedig, hogy minden pach kedd után újrahúzzam még nekem is nonszensz.
-
savior
őstag
Helló.
A 2.1 hangzást hogy lehet win 11 alatt beállítani? -
Crvsh3R
senior tag
BETA channelen 22000.176-ra frissült.
Érdekes, hogy a processzorom nem támogatott, mégsem dobott ki az Insider programból.
-
pzstm
titán
Announcing Windows 11 Insider Preview Build 22449 | Windows Insider Blog
ha DEV channelen vagy a CPU és TPM követelmény továbbra is figyelmen kívül lesz hagyva.....6th gen CPU-s Surface-re feldobta a 22449-et
-
Hofeher
aktív tag
Most töltöm le :
Windows 11 Insider Preview 22449.1000 (rs_prerelease)
-
pzstm
titán
válasz
mrazgabor #1791 üzenetére
dobjál neki egy Device ID-t Feedback hubból és megnézi:
Jason Howard (@NorthFaceHiker) / Twitter -
-
DellFan
csendes tag
válasz
Armagedown #1784 üzenetére
-
Nekem skylake van ami 7 gen de a xeon verzió az támogatott. (bár tény hogy újabb a xeon mint az asztaliak)
Írtam a lapom supportjának hogy legyenek szívesek belerakni a PPT támogatást a biosba mert a proci tudja csak nem aktív, esélyes hogy megcsinálják. TPM modult meg nem szeretnék venni. -
DellFan
csendes tag
-
King Unique
titán
Egyrészt nem világos mégis mi tart vissza attól, hogy megnézzed a CPU kompatibilitási listát és a rendszerkövetelményeket, + speciális célprogramokkal (pl. WhyNotWin11, ReadySunValley) hogy megfelel-e a laptop a rendszerkövetelményeknek, meg hogy ne másoknak kelljen találgatni és külön rákeresni arra amit marad is megnézhetsz...
Másrészt a nem támogatott hardverkonfigurációkon eddig is megoldható volt ilyen és olyan trükközéssel a W11 telepítése, + az új hírek szerint nem támogatott CPU-knál akár anélkül is működhet majd bizonyos megkötésekkel (pl. tiszta telepítés, frissítések hiánya) stb., ahol már most is adott lehetőség kipróbálni. -
Jarod1
veterán
intel i3110M procijú laptopra vajon felmehet a w11? jelenleg win7 van rajta.
-
attilav2
őstag
Átnéztem ezt az ms partícionálási útmutatót, elsőre nehéznek tűnt, de jobban megnézve pofonegyszerű, példa parancsok is vannak a szabványos ms gpt partíciós séma létrehozásához. Vboxban meg is csináltam ez alapján kézzel w11 telepítő alól parancssorból azt a partíciós sémát amit a telepítő csinál, majd a dism el helyére másoltam a rendszert bcdboot-al pedig az efi-t és indult a rendszer. A kézi telepítés abszolút járható útnak tűnik. Erről a videóról írtam, itt kissé elnagyoltan végigvezet a kézi telepítésen, ez alapján kezdtem gyakorolni.
-
King Unique
titán
válasz
tothjozsi96 #1772 üzenetére
Nemrég volt arról szó, hogy igen, valószínűleg lesz W11-hez is MCT, de ez egyelőre csak tipp, biztos információ felől értelemszerűen a Microsoftnál kellene érdeklődni, vagy kivárni azt az 1 hónapot és majd ide kattintva megnézni.
De egyébként ha esetleg nem lenne, vagy nem pont október 5-én, az sem probléma, akkor is letölthető lesz egyéb módon az ISO és megoldható a clean install, ahogyan eddig is.+ Attól, hogy állítólag idén október 5-én megjelenik a W11, nem feltétlen jelenti azt, hogy akkor egyből telepíteni kell, ráér 6-án vagy később, sőt akár 2025 október 5-én is ami után a W10 támogatása megszűnik a Home és Pro kiadásoknál.
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Olvastam hogy Október 5-én teszi elérhetővé a Microsoft az új operációs rendszerét. Én csak annyit láttam a közlönyben hogy ingyenes frissíthető lesz a rendszer azok számára, akiknek van eredeti Windows termékkulcsuk. Nem egyértelmű számomra, de Október 5-én lesz ehhez a rendszerhez is egy Media Creation Tool? Én mindenképp egy tiszta telepítést szeretnék, tudom hogy jó megoldás frissíteni is, de szeretnék egy tiszta telepítést. Valaki esetleg tud valamit erről, hogy aznap lesz .iso fájl is?
Köszönöm.
-
-
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Az Androidos appok futtatása az most hogy áll? Nem igazán jöttem rá, hogy hogy kellene csinálni.
-
zolee001
őstag
Elvileg ez az insider neveztü maszlag azért lenne,hogy kiadás elött teszteljék és a visszajelzésekböl (amire xarik az Ms) tanuljanak és kijavitsák a hibákat (nem sok sikerrel)
Na most akik egy oprendszert képtelenek telepiteni akkor ezektöl ugyan milyen hasznos infót tudna begyüjteni az MS? -
törölt tag
Újrainditva a Routereket,elkezdte letölteni nekem is végre a .168 ISO fájlt. Azért nem volt újraindítva mert ezt leszámitva ment minden.
-
attilav2
őstag
Igen, többek közt az msr és egyéb esetleg szükséges partíciók miatt gondoltam hogy win10 telepítővel partícionálom a lemezt, majd a parancssoros dism-es módszerrel a win11 telepítő alól felmásolom a rendszert és az efi-t a megfelelő partíciókra. Ha van kész scripted ami parancssorból futtatva megcsinálja a korrekt partícionálást, kérlek oszd meg. Így ki tudnám hagyni a win10 telepítő kört.
-
BiP
nagyúr
válasz
King Unique #1759 üzenetére
így van.(lásd #1748).
Mindössze azért válaszoltam, mert csodálkoztál, hogy a másikból van a screen. És azért, mert próbálta ezt IS, és most épp innen rakott be screent. Nem azért, mert az uupdumpot ne próbálta volna, vagy a te útmutatódat nem követte volna. -
-
BiP
nagyúr
válasz
King Unique #1755 üzenetére
Igen, azt linkelted, de említettem neki a másikat is, (bár mindenki az uupdumpot favorizálja) mindkettőt próbálta, de ma pl. egyik sem működött a .168-as builddel. Se az WZT-féle UUP oldal, se az UUPdump. Most épp az előbbiről tett be screent.
-
Vannak olyan progik amikből van 32 és 64 bites verzió is. Telepítéskor mindkettő a %program files%-ot hívja meg. Ha külön van válaszva akkor mindkettő verziót feltelepíthető az adott programból. (hibakeresési célból pl)
Illetve a legfontosabb dolog hogy 32 bites program csak 32bites dll-eket tud betölteni, ezért abból is van a windows könyvtáron belül több helyen, arról nem is beszélve hogy futtatókörnyezetekből is van 32 és 64 bites is (visual c, .net stb)
Elég sok 32bites progi van még, sőt igazából rengeteg. Gondolj pl számviteli programokra, vagy akár milyen olyan programra ami régebből gyökerezik és sokba kerülne átírni 64 bitesre.
Meg persze le merem fogadni hogy maga windowsban is vannak ilyenek. -
pzstm
titán
Microsoft has started kicking unsupported PCs out of Windows 11 testing. A new warning message recommends that Windows 11 testers reinstall Windows 10 if they don't meet hardware requirements.
Microsoft is kicking unsupported PCs out of Windows 11 testing - The Verge
-
Geth
veterán
válasz
attilav2 #1744 üzenetére
Nem tudom milyen videóról van szó, én a partícionálást a hivatalos leírás alapján scripteltem le. Ott egyértelmű miket kell létrehozni, a hivatalos telepítő is pont ezt csinálja.
Semmi trükk és tákolás nincs benne#1750 Kupszi
Már nincsenek és nem is használunk lassan 32bites appokat, jó persze van aki használ, de minek?
Most akkor nincsenek vagy vannak? Egy tipp, hogy miért használ valaki ilyet: mert nincs az adott progiból 64 bites változat.
Mi lesz ha rájössz, hogy nem csak a ProgramFiles van megkettőzve
Ha uncsi ez a kettőzés, azt tudom javasolni, hogy ne foglalkozz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- BMW topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Autós topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest