- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
D@niel #21011 üzenetére
Nemrég a #20225 számú hozzászólásban le lett írva erre vonatkozóan a lényeg, ami a KB5039302 számú kumulatív frissítésnél nyilván ugyanúgy érvényes.
Az egyes hírek szerint virtuális gépes használatnál problémát okozhat ez a frissítés, tehát ott nem javasolt telepíteni, meg amúgy is csak opcionális és nem települ automatikusan.
-
Evil Snowman
őstag
válasz
D@niel #20258 üzenetére
Nálunk Intel AX201. Szóval akkor nem is HW-hez köthető a dolog.
Az egyetlen különbség amit most véltem felfedezni a két gép között az a Rendszer-> Hang-> Összes hangeszköz-> kiválasztom az érintett TWS fülest-> Formátum résznél az én laptopomon, amin nincs gond ott csak a 16bit 48000 Hz érhető el, míg a problémás laptopon 1 csatorna 16bit 44100Hz (DVD Quality) vagy 2 csatorna 16bit 44100Hz (DVD Quality) érhető el.
-
King Unique
titán
válasz
D@niel #17010 üzenetére
Igen, eleve megnézhető a Microsoft weboldalán a Windows 11, version 23H2 update history szekcióban, hogy milyen fejlesztéseket és javításokat tartalmaz a KB5032288 számú kumulatív frissítés.
Ezek a választható "C" / "D" kumulatív frissítések előzetes terjesztésre és egyfajta tesztelésre szolgálnak, meg akkor óérdemes ezeket telepíteni, ha a felhasználó hamarabb akar megkapni bizonyos újításokat és hibajavításokat, máskülönben várni kell 1 hónapot a következő "B" kumulatív frissítésig, ami minden hónap 2. keddje helyi idő szerint 19 órától. A következő patch kedd 12.12., ami 4 nap múlva lesz, vagyis ennyi erővel akár már azt is meg lehetne várni, hacsak nem sürgős XY fejlesztések és javítások miatt a KB5032288 telepítése.
-
D@niel
addikt
válasz
D@niel #16333 üzenetére
Jó reggelt.
Valamiért, valahogy duplikált magának (vagy én magamnak) egy második felhasználót, amit nem akarok.
Cél: jelszó megadás nélkül léptessen be, automatice, és csak 1 felhasználó legyen.
Bootnál így néz ki, ez jelenik meg egyből:
Ez lenne a második fiók, amit kreált. Egyből ez jön be.
De van ilyen opció is:
Netplwiz-ben kivettem a pipát, hogy jelszó nélkül belépjen, de nem segít:
Elvileg csak 1 felhasználó van, az admin. Nem látok mást:
Arra gondolok, hogy azért nem léptet be automatikusan, mert 2 fiók van, ezért kéri az adminnak a jelszót. -
King Unique
titán
válasz
D@niel #16328 üzenetére
TPM 2.0, UEFI + Secure Boot, kompatibilis CPU, min. 4 GB RAM, min. 64 GB célmeghajtó, stb. kell hivatalosan a Windows 11 telepítéséhez és futtatásához.
Ha nem felel meg a hardverkonfiguráció a rendszerkövetelményeknek, akkor lehet szükség trükközésre a telepítéshez.
• Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
• How to create Windows 11 bootable USB to bypass requirements with RufusHa csak a CPU hibádzik, akkor működhet a telepítés akár trükközés nélkül is az MCT-vel kreált ISO-val, lásd más ezen és ezen tapasztalatát, ha a Windows Update nem ajánlaná fel a verziófrissítést pl. 23H2-re akkor az is megoldható, stb.
-
King Unique
titán
válasz
D@niel #14052 üzenetére
Ha eddig nem ajánlotta fel a Windows Update, akkor igen, lehet hiába, meg pláne nem támogatott hardverkonfigurációnál.
Viszont eleve adott a lehetőség a megjelenés után manuálisan frissíteni, upgrade-elni a 22H2 verzióra támogatott és nem támogatott hardverkonfigurációknál egyaránt, akkor nem kell heteket / hónapokat várni amíg felajánlja a Windows Update, lásd a linkelt útmutatókat. -
King Unique
titán
válasz
D@niel #14039 üzenetére
Érdekes, nálam 22H2 verziónál a KB5026515 számú .NET kumulatív előzetes (preview) frissítés csak a speciális beállítások
—►
választható frissítések menüben jelent meg és kizárólag csak akkor települt, ha manuálisan be lett jelölve és utána indítva a telepítése a "letöltés és telepítés" opcióval. Ami rendben lezajlott és nem volt utána sehol fekete képernyő, sőt még újraindítás sem kellett, mint általában a havi kumulatív frissítések telepítése után."Ha már van v22H2, miért nem jött még ki frissítéssel? "
Ha a rendszerkövetelményeknek nem megfelelő nem támogatott hardverkonfigurációra lett telepítve a Windows 11, akkor azért. De akár ilyenkor is megoldható a verziófrissítés, az in-place upgrade, lásd az alábbi útmutatókat.
• Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
• Windows 10 frissítése Windows 11-re inkompatibilis hardveren (Windows 11 21H2—►
Windows 11 22H2 upgrade esetén is)
• How to Update to Windows 11 22H2 on Unsupported HardwareHa nem az előbbi a gond, akkor simán pl. a telepítési segéddel / letöltött ISO-fájllal / USB-s telepítési adathordozóval megoldható a 21H2
—►
22H2 in-place upgrade, lásd az alábbi útmutatókat.• Upgrade to Windows 11 from Windows 10 with Windows 11 Installation Assistant (Windows 11 21H2
—►
Windows 11 22H2 upgrade esetén is)
• Upgrade to Windows 11Egyébként lassan kellene is újabb verzióra váltani, mivel a Windows 11 Home és Pro kiadásoknál 2023. október 10. a 21H2 verzió támogatásának befejezési dátuma, max. az Enterprise és Education kiadásoknál van + 1 év (2024. október 8.).
-
Imi1981
veterán
válasz
D@niel #11966 üzenetére
Nagyon kösz! Így már jól néz ki és a tálca sem bazi vastag. Tálca ikonokat is kisebbre állítottam. Tetszene nekem a win 11 tálca ha ilyen vékonyra lehetne állítani gyárilag ! Nem értem miért olyan feleslegesen vastag .
Arra esetleg van megoldás hogy például egy tömörített fájlra jobb egérgomb kattintás és ki akarnám csomagolni akkor kell egy plusz felesleges kattintás, hogy a további lehetőségekre menjek [kép] [kép] hogy ki tudjam csomagolni ahogy akarom. Szóval megoldható , hogy ne kelljen az a plusz kattintás hanem úgy legyen mint például win 10-en ?
-
[CS]Blade2
addikt
1.
cmd-t futtatod rendszergazdaként, és bemásolod ezt, majd enter
reg ADD "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\PasswordLess\Device" /v DevicePasswordLessBuildVersion /t REG_DWORD /d 0 /f
2.
újraindítod a gépet
3.
, utána futtatás-ba beírod ezt: control userpasswords2Gondolom pin kódra is jó, én jelszóra használtam tegnap.
A gépházas oldalt én sem találtam meg, szerintem nincs már ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest