- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
ForRedGlory #9099 üzenetére
Szia végülis maradt az xl? Nekem 950-en reset nélkül megtalálta a .36-ot de insiderben!
-
gretzky77
veterán
válasz
ForRedGlory #8518 üzenetére
Igen Bobtail kollégának,de nagyon gondolkodom én is rajta!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #8518 üzenetére
Bocs, topicot tévesztettem, törölhető.
-
Partyface007
őstag
válasz
ForRedGlory #8503 üzenetére
érdekes hallani amiket írtál (böngészés, OneDrive) mert ezek mindegyike jól működik nálam a sokkal gyengébb 830-on is (és nálam stabil nem volt egy restartom se)
kijelző érzékenysége az nyilván típusfüggő de nálam az is teljesen jó
ahogy írtam pár komment-el feljebb most 586.29-el szerintem nagyon sokat gyorsult az edge
ha nem tévedek nemsokára elérhető lesz 950-re is a legfrissebb pereview...
-
thxer
aktív tag
válasz
Állítottál vissza rá backup-ot első indításkor? Az alkalmazásokat egyből lefrissítetted?
-
gretzky77
veterán
válasz
Megértem ,hogy bosszantó számodra , de neked annyi bajod van vele , nem lehet ,hogy nálad a készülékkel van valami probléma?
-
Partyface007
őstag
válasz
ForRedGlory #8482 üzenetére
Előbb utóbb össze fog állni a rendszer de szerintem is kell pár hónap neki, ezt most az új buildről írom ami 10586.11-ről ugrott 10586.29-re és az egde sokkal gyorsabbnak tűnik
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Nem lehet 8.1-et rakni rá, ez az első w10 fecske.
-
Воланд
titán
válasz
ez a takolmany kb fel ev mulva lesz hasznalhato, szoval teljesen felesleges az insider programmal szorakozni, nyugodtan elallhatsz a szerzodestol.
-
gretzky77
veterán
válasz
Nekem a 950-el semmi gondom!
Ez a tákolmány azért elég erős szerintem, 2 nap alatt semmi gonddal nem találkoztam legalábbis ami komoly gondot okozott volna, nem fagy,nem indul újra minden ok vele. Szerintem semmivel nem rosszabb mint bármely más csúcs , én abszolút nem bántam meg a beszerzést! -
Ringman
félisten
válasz
publikus alfa inkább - ha a fórumban visszaolvasol, milyen problémák vannak a w10-zel
-
Tottalino
tag
válasz
Megdöbbentő! Kiadtak egy flagship telefont beta szoftverrel? Mi buták abban bíztunk, hogy csak a 8.1-es telefonok szoftvere ilyen, ráhajtottak a 950-re, ha már kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chrome
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- BMW topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest