Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ForRedGlory

félisten

Skacok, csak egy megerosites miatt... Nagyon noob vagyok ezen az oprendszeren.

Vettem egy Lumia 950 XL-t, de finoman szolva sem vagyok elegedett a rendszerrel. Most ami rajta van az egy publikus beta, ha jol sehtem? Azt meg folyamatosan reszelik es az insider programban lehet frissiteni ha bekerul a telefon a tamogatottak koze?

A mostani insider build mar vajon esetleg sokkal jobb, mint ami a Lumia 950 es az XL-en van? Csak, hogy varjak-e csodat vagy sem...

14 napon belul elallok a szerzodestol, ha ezt a takolmanyt kell hasznalnom. Verlazito mennyi bug van benne. Van amikor egyszeruen a weboldalt nem tolti be, megall a csik. Magyar nyelven a twitter appba nem tudtam belogolni, mert hiaba nyomtam a ruhes login szovegmezobe, bem tudtam beirni semmit, mintha inaktiv lett volna. Atallitottam angolra es jo lett egybol. Ilyenekkel van tele a rendszer. Kesz kabare.

Most nem jovok az androiddal a trollkodas miatt, de elsirom magam, hogy mennyivel kezesebb a 6.0. (Van LG G4-em is)

Új hozzászólás Aktív témák