Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    Tudom senkit nem vigasztal, de ami tény az tény. Már nem is emlékszem hány build jött ki azóta mióta legutóbb HR-t csináltam, és azt is csak azért, hogy hátha úgy visszakapom a gyári ébresztő hangokat.
    A lényeg, hogy nekem úgymond tökéletesen hiba nélkül működik a W10M bármilyen HR és friss belakás nélkül, például a swipe is hibátlanul mondhatni 100%-os pontossággal ajánlja fel a szavakat amiket bírok, bár ritkán használom. Az akku idő nekem pont olyan mint a 8.1 alatt volt, még soha egyetlen egyszer sem indult újra, nem fagyott le, hibátlanul szinkronizál a OneDrive tárhellyel a telefon (képek videók) gyors pörgős a rendszer.
    Egy szó mint száz, a rendszer pörgős hibátlan, mindössze az alkalmazásokkal illetve azok hiányával, vagy a meglévők hiányosságaival van bajom, sokszor nem kicsi, de tudom, hogy az alap rendszernek ehhez semmi köze. A legnagyobb bajom, ami miatt erősen fontolgatom, hogy hagyom a francba az egész rendszert, az a néhány spéci alkalmazás teljes hiánya, amit a másik két platformra legyártó csapatnak esze ágában nincs megcsinálni erre a rendszerre. :((( :((( :((( Nagyjából úgy vagyok ezzel, mint a Linux disztrókkal, hogy egyik jobb mint a másik, de amíg az a néhány spéci program amit szinte naponta használok még nyomokban sem létezik rajtuk, addig lehet bármilyen csili vili tökkirály meg állat, semmit nem ér. :(

Új hozzászólás Aktív témák