- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Aktív témák
-
basiC
tag
A GP már nekem is eszembe jutott, de most ez egyedi eset, szerintem soha többet nem lesz szükségem, hogy Win XP-ket állítgassak ilyen módon, gondoltam megkímélem magam egy csomó felesleges olvasástól :).
basiC -
basiC
tag
Thx MaUser, ez az ötlet működik, de további kérdésem is van... az ok, hogy ír a mappába, de azt meg lehet valahogy csinálni, hogy ne tudjon újat létrehozni magának?
basiC -
basiC
tag
Üdv!
A következő a nyűgöm: Win XP-s gépeket kell/kellene beállítsak úgy, hogy a korlátozott felhasználású fiókok gazdái ne tölthessenek le a netről sehova semmi, csak az egyik meghatározott könyvtárba, de oda viszont mehetne minden, továbbá, hogy semmit ne telepíthessenek a gépre, még a hitelesített szoftvereket sem...
Van erre valami progi vagy vmi extra beállítás? AZ már megy, hogy semmit ne tölthessenek le, de ez így nem OK.
basiC
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest