Aktív témák
-
Raffles
csendes tag
A legjobb személy találtad!
Nálunk a kölykök bögve visongnak a suliban. (Suli Rendszergazda)
Xp-ben
Csökkentett mód
Sajátgép -> meghajtó c: ->biztonság ->speciális ott megadod a csökkentet usernek a teljes c-re való írást és a systemnek full jogot adsz. (gyermek objektumok öröklése pipa be pipálása)
Azért hadjál egy könyvtárat ahova menthetnek pl: c: emp
És ha bizonyos progik nem futnak így akkor a Documets and settingsbe ->Application data itt azoknak a programoknak adj jogot az írásra amik nem futnak!
(pl: microsoftsablonok ormal.dot...)
A system32-ben a windows explorerben típus szerint tudod válogatni a dolgokat ott a vezérlőpult elemeire, csak és kizárolag olvasási jogot adj!
(nem tudják a vezérlőpultot buzerálni). És ha zavarnak a hack által feltelepített progik akkor az eszközkezelőben tiltsd le a cd-t, floppy-t (Mert az Xp-t simán lehet törni még egy ovisnak is boot floppy segítségével)
De ez még nem minden gpedit.msc megtalálod a legjobb fegyvert. (pl ne lássák a c: egyáltalában)
Ha nem voltam világos akkor E-mailedet szívessen fogadom
:DD ;] :o :t -
basiC
tag
A GP már nekem is eszembe jutott, de most ez egyedi eset, szerintem soha többet nem lesz szükségem, hogy Win XP-ket állítgassak ilyen módon, gondoltam megkímélem magam egy csomó felesleges olvasástól :).
basiC -
warmaster
aktív tag
válasz
dr. rozmark #4 üzenetére
Javaslom a Group Policy gondos áttanulmányozását.
-
basiC
tag
Thx MaUser, ez az ötlet működik, de további kérdésem is van... az ok, hogy ír a mappába, de azt meg lehet valahogy csinálni, hogy ne tudjon újat létrehozni magának?
basiC -
dr. rozmark
tag
A programok telepítése nem gond! Ugyanis azt csak olyan teheti meg, akinek rendszergazda jogosultsága van. A létrehozott fiókoknál tehát ezt a jogot egyszerűen meg kell vonni. Ilyenkor az adott fiók tulajdonosa mások dokumentum mappáiba sem nézhet bele.
A letöltés egy adott könyvtárba, hmm, ez már rázósabb lesz, nem tudom, csak az XP önmagában képes-e erre, de valamilyen szoftver esetleg akadhat ilyen célra is. -
neduddki
nagyúr
HI!
A telepites eddig sem sikerult ha a program files-ba vag a registriba akar irni!
A masik dologra pedig annyi, hogy csak a sajat konyvtarara acc ki jogokat a tobbinel tiltod, egyetlen komojj poen van, hogy a tiltas mindig eorrsenbb mint az engedejjezes erre figyelj!!!
Javalloom, hogy a konyvtar amibe toltoget az dokumnetum konyvtara legyen, de azt erdemes atpakolni a nem root particiora es ott meg kvotazni is!
udv
neduddki -
basiC
tag
Üdv!
A következő a nyűgöm: Win XP-s gépeket kell/kellene beállítsak úgy, hogy a korlátozott felhasználású fiókok gazdái ne tölthessenek le a netről sehova semmi, csak az egyik meghatározott könyvtárba, de oda viszont mehetne minden, továbbá, hogy semmit ne telepíthessenek a gépre, még a hitelesített szoftvereket sem...
Van erre valami progi vagy vmi extra beállítás? AZ már megy, hogy semmit ne tölthessenek le, de ez így nem OK.
basiC
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest