- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Jól érzed, TN paneles monitorok rossz betekintési szöge miatt van. Ha kicsit messzebbről nézed nem fog feltűnni.
Nekem 20"-os van, de az enyémen is látszik kicsit a széleken. Filmnézés közben nem zavar, mert akkor kicsit messzeb szoktam ülni a monitortól.
Minél nagyobb a monitor, annál feltünőbb a jelenség. -
athomi
veterán
Feltettél egy kérdést, válaszoltam rá. Nem értem mi ez az értetlenkedés.
AusWolf: Én is nemrég cseréletm 17"-os 4:3-as képarányú monitorról Wide-ra. Netezni nem túl előnyös, de játszani és filmet nézni sokkal jobb rajta. Már senki nem tudna rámtukmálni egy 4:3-as moncsit, pedig az elején féltem tőle.
-
athomi
veterán
válasz
J.R.Ewing #8141 üzenetére
Vedd meg nyugodtan a TFT-t. Én egy hete váltottam CRT-ről és nagyon pozitívan csalódtam, persze van egy-két hátránya, de nem vészes (színhűség, kontraszt, betekintési szög).
5ms-os monitornál már semmi utánhúzást nem fogsz látni. Az újabb monitorok már 2ms-os válaszidővel illetve dinamikus kontrasztal rendelkeznek. Egyik sem nagy előny, még nem vmi jól működnek. -
athomi
veterán
válasz
Nescafé #8114 üzenetére
A két monitor szinte ugyanaz, csak más a kávájuk. A 226BW-nek szebb a megjelenése. A 2232BW nagyobb betekintési szöget kínál, de csak CR>5 kontraszt esetén! Továbbá nem lehet falra szerelni, mert nincsennek meg a felfogatáshoz szükséges furataiés nem forgatható 360°-ban.
(#8116) Nescafé: Nincs benne RTA funkció, így 5ms-os válaszidővel rendelkezik. Inkább csak tesztben észrevenni a 2 és 5ms-os válaszidő közti különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged