- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
papsZa
tag
válasz
Stitch #14263 üzenetére
Az 1280x960 az milyen keparany?
Szerintem a keparanyt is lehet allitani, en pl tudok 4:3-as kepet csinalni 16:9-es monitorra, ha a pixelszamok meg belefernek a limitbe (1024x768 egy 1280x800-as tft-n). Azt hogy csinalod, hogy 960 pixel magas kep 1050 pixel magas lesz? Az 1280 az biztosan 1280?
-
papsZa
tag
válasz
Stitch #14258 üzenetére
Szia,
Tudomasom szerint ez nem a monitortol fugg, hanem a pc-tol/konzoltol stb.
Nekem pl laptopon ha beallitom a vga-nal, hogy ne legyen scale es a nativnal kisebb kepmeretet allitok be, akkor nem nyujta ki, hanem a monitor kozepen kisebb kepmeretben jelenik meg a kep. Igy jatszom pl laptoponMire akarod radugni? Egyebkent a kerdes engem is erintene, mert ps3 melle szeretnek monitort 22" vagy 24"-es meretben. Azt nem tudom hogy azon lehet-e allitani de pc-n szinte biztos.
-
old_artist
addikt
válasz
Stitch #11686 üzenetére
Üdv!
Tulajdonképpen, hivatalosan a Samsung SM223BW-ben Samsung TN paneles monitor lapul, bár az utóbbi időben a Samsung előszeretettel használ más gyártókét is, nézd meg a szervíz menüjében, az a legbiztosabb!
Ha maximum kontraszton használod, az sem a szemednek, sem a monitornak nem tesz jót! Bár nekem nincs ilyen monitorom, de biztosan, ha a Samsung topikban felteszed a kérdést, akkor hamarább kapsz választ is a kérdésedre! Üdv! -
Khaal
őstag
Internetezni, officehoz jó a 32mb-s videokártya is, de nekem a filmlejátszás mondjuk már rendesen szaggatott egy Geforce2-vel (ugyanakkor a Matroxg450-nek nem jelentett problémát).
Azért ha normálisan akarod használni a gépet szerintem legalább egy FX 5200 vagy Radeon 9200 ajánlott (persze a játék az már más dolog).
Még nem halottam olyanról, hogy a most kapható monitorokról lehagyták volna az analóg (d-sub) bemenetet. -
d@minator
addikt
Natívban lassabb lesz minden a film nem hiszem. Egy 32MB-s kártyához egy hagyományos képcsöves monitor dukál ami 800x600-ban sem olyan csúnya.A TFT natív felbontás alatt csúnyább képet ad, mint a CRT, natívon meg majd belassul a géped. Ezért megéri neked a TFT?
Bocs a kérdésért de mit szenvedsz 2007 végén egy 32MB-s VGA-val. Szerintem ha tft-t akarsz akkor cseléld le a géped. De mivel nem ismerem a konfigodat tanácsot sem tudok adni. (alaplapra integrált VGA-d van és nincs benne AGP slot?)A sima analógot egyelőre nem hagyják le.
-
TeeJay
félisten
jajj dehogy
TN paneleknél (merthogy az olcsó monitorok szinte egytől egyig olyanok)
általában 700:1 és 1000:1 körül van a max kontrasztarány (Samsung monitoroknál)
ha ettől nagyobb van megadva TN paneles monitorra az dinamikus kontrasztarány
de azt úgyse fogod használni
csak marketing fogáskb olyan mint a digitális kameráknál a 200x zoom
persze maga az optikai zoom csak 10-20x azokban és a többi digitális zoom amit nem használsz soha -
-
TeeJay
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Hobby elektronika
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest