- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geza26
senior tag
wide
-
Geza26
senior tag
Hello!
"Olcsóbb" 20-22 colos monitort vennék, melyiket ajánljátok? (DVI jó lenne!) max. 55 ezer Ft!
Köszönöm!
-
Geza26
senior tag
Megjött a Samsung 223BW monitorom! Aki nem akar 60 ezer FT-nál többet kiadni, és megelékszik azzal, hogy egy monitor általános használatra tökéletes az ne gondolkodjon másban! Nekem elsőre tetszik!
-
Geza26
senior tag
Hello!
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy a Samsung SyncMaster 225MW (TV tuneres) monitornak melyik nem TV tuneres monitorral egyezik meg a panelja?
-
Geza26
senior tag
Bocs, csak a Samsungok drágábbak! Az LG például jó áron van!
-
Geza26
senior tag
válasz
philoxenia #6948 üzenetére
Hidd el megnézném, de vidéki városban lakom, pestre elmenni megnézni, nem ér meg!
-
Geza26
senior tag
Még egy kérdésem lenne a 223BW-vel kapcsolatban.
Látható szemre minőségbeli különbség a 223BW és a 226BW között? Ha csak a 0,4 col a különbség akkor nem ér meg nekem plusz 8-10 ezret.
-
Geza26
senior tag
Hello!
Eladtam a 19 colos monitorom, mert kinéztem a 223BW-t! Itt annyira ellentmondóak a vélemények, hogy teljesen elbizonytalanít! Akkor most megvehetem nyugodt szívvel, vagy inkább más?
-
Geza26
senior tag
Hello!
Samsung 223BW monitor látószöge milyen a valóságban? (Adat tudom 170°/160°)
(LG1953TR monitorom van. Aki mindkét monitort ismeri, tud nekem összehasonítást írni?)
Köszönöm!
-
Geza26
senior tag
Hello!
Megtenné nekem valaki, hogy leméri a Samsung 223BW monitorát? Monitor teljes mérete (sz*m), talptól magasság, kilező mérete (sz*m)?
Kszönöm! (Bocsánat ha sokat kérek
)
-
Geza26
senior tag
Ismeri valaki ezt a monitort? Vélemény? Köszönöm!
-
Geza26
senior tag
válasz
zolynet #6792 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Egyelőre maradok a "hagyományos" 19 colosnál. Netezésre jobb, mert magasabb, játékra ugyan olyan jó, mint a 20" wide! Filmet meg soha nem nézek monitoron!
Majd 2-3 év múlva lecserélem 22 colosra. Bár akkor meg már lehet nem játszom, netre meg semmi értelme a wide-nak. -
Geza26
senior tag
Hello!
Most vettem egy 19 colos "hagyományos" monitort, de gondolkozom, hogy lecserélem 20 colos wide-ra! Főleg netezésre meg játékra használom! Videokártyám nem túl erős (2600XT). Van értelme a cserének szerintetek? Filmet nem nézek soha!
-
Geza26
senior tag
Hello!
Azt lehet tudni, hogy a közeljövő játékai milyen monitorra fognak megjelenni? Wide, vagy hagyományos monitorra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged