- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
-
zolynet
veterán
válasz
Pityesz78 #5050 üzenetére
Úgy látom még megvan a 10K difi, de lehet én nézem rossz helyen:
223BW vs 226BW.
223BW-t nemigen lehet dönteni, de nekem nincs is szükségem rá. Max annyiban lehet dönteni ha a kávája alá teszel vmit ameddig bírja h nem borul.Ha nem szemből nézem hanem pl ágyból múvizok akkor meg arra fordítom és meg van oldva. Plussz 5K-t nem tudom megérne-e nekem az az inteligens állvány. /sztem nem, meglehet a skót felmenők miatt
/
-
Osynho
addikt
válasz
Pityesz78 #5053 üzenetére
Jah, eléggé bejön a mocsi. Egy 17es crt-ről váltottam és nem csalódtam. Mondjuk a fekete nem az igazi, de TN paneltől nem is várom el. Viszont oldalról egész jól látható, ha többen körbeüljük, akkor is teljesen korrekt. Dönteni lehet előre hátra, meg forgatni, de a magassága nem állítható. De nem is hiányzik.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Pityesz78 #4743 üzenetére
Hi!
Ha többet akarsz spórolni, akkor 223BW. Ha kevesebbet, de nem szeretnéd hogy minden visszacsillanjon a kereten, állítható legyen a magassága, valamint hogy a kisebb keret miatt (klasszikus ezüstszínű) picit nagyobbnak tűnjön a kép, akkor 225 bw. Nekem ilyen van és fantasztikus képe van.
Az Acer a fórum alapján nem rossz monitor. Én spec. nem nem találtam róla eddig tesztet, szóval itt csak a fórumtársak tapasztalatára lehet hagyatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Path of Exile (ARPG)
- Táp ventilátor csere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged