- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Pipiripi #4989 üzenetére
Felénk csak kis boltok vannak, mind drága, és mindegyikben azt hiszik, csak ők értenek a számítógépekhez. Vagy Tesco (ott nézegettem az LG204-SF-et, csak az az érdekes, hogy az újságban a képén meg WT van és a paraméterei is azoké), de oda csak akkor megyek, ha valamiről tudom, hogy OK (vmelyik nap megnézem, mi a helyzet ezzel az LG-vel), vagy MediaMarkt, mert ott azért gyakrabban előfordul, hogy az eladók értenek ahhoz, amelyik területen dolgoznak, de ott meg vagy tré TFT-k vannak, vagy jobbak csak D-Sub csatival. Na, ennyit a piacgazdaságról.
-
Khaal
őstag
válasz
Pipiripi #4983 üzenetére
Én Firefoxhoz a NoSquint nevű plugint használom, be lehet vele állítani a default nagyítást (nálam először 130% volt, most már lementem 110%-ra, mert megszokta a szemem). Pár oldalt ez persze tönkrevág, de általánosságban jól használható. IE-ben és Operában meg van olyan funkció, hogy felnagyítja az egész oldalt képekkel, mindennel együtt. Vagy csak simán közelebb kell ülni
.
Monitort (és egyéb nagyértékű cuccot) meg olyan helyen kell venni ahol korrektek az eladók. Én az enyémet egy kis pici cégnél rendeltem, de előtte egyeztettünk emailben és telefonon, hogy ha bármi gond lenne (pixelhiba, egyebek) akkor mi a helyzet. Végülis láthatóan felbontották a dobozt, nem tudom, hogy csak leellenőrízték-e, vagy használták is a monitort, de pixelhiba-mentes volt és azóta is frankón működik.
-
Khaal
őstag
válasz
Pipiripi #4945 üzenetére
Nézőpont kérdése. Ha úgy vesszük van még egycsomó helyed a weblap mellett Vistás szirszarokra, vagy firefoxban pl a kedvencekhez, vagy egyéb oldalsávos cucchoz. Olyan mintha lenne egy 17"-es monitorod plusz oldalt még egy kis plusz hely.
Amelyik oldal 1024x768-ra optimalizálva az 5:4-es TFT-ken se tökéletes 1280x1024-ben, csak ott nem olyan feltünő, mert csak 200 pixelnyi üresség van oldalt, nem 600. De ha azt nézzük egy 20"-as, 1600x1200-as monitoron se lenne sokkal rózsásabb a helyzet.
Ahogy jobban elterjednek majd a wide monitorok remélhetőleg az oldalak fejlesztői is haladnak majd a korral. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged