- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanya-
tag
válasz
Henker2 #4405 üzenetére
Hát sztem már belinkelték ezt ide, de ha nem akkor azért beteszem, érdemes egy könyvjelzőnek. Widescreen wiki
-
Tanya-
tag
válasz
Kasza08 #4404 üzenetére
Nem tudom. Mostanában nem nézegettem,monitorokat, vagyis 22" tn-eseket csak, abból vettünk nem rég egy samsung 223bw, hiába a leszólás sztem szép képe van, közelíti az én samsung 215tw-met. Vannak itt nálam többen is akik jobban vágják ezt a témát, majd ők megmondják melyik jobb.
-
Tanya-
tag
válasz
grimike #3649 üzenetére
Fogod a webböngésződet kiteszed baloldalra, majd széthuzod, hogy kényelmesen ráférjen az összes nézett weblap.S a maradék helyet szabadon felhasználod,pl msn winamp, bármi odafér mellé, akár közben a kedvenc filmed és nézheted ablakban s netezel ugyan úgy mint a 17"on csak itt van még mellette extra hely amit szabadon felhasználsz.
Egy 22"oson egész kellemesen el lehet pakolni. -
Tanya-
tag
Melyeik moncsi most a best-buy 22" tn kategóriában? Olcsóságosság szempont.
-
Tanya-
tag
válasz
mert_csokis #3447 üzenetére
szeva
Hogy játék alatt hogy muzsikál, nos nem biztos hogy ez a legfontosabb, sztem ez elég szubjektív.
nekem samsung 215tw van. Nem tn de nem ez a lényeg. Ebben lehet állítani 4:3 vs 16:10 és akkor beteszi középre. Moncsi saját menüjében állíthatod. Gondolom ha vásárlás elött kipróbálod moncsit biztos meg tudod nézni hogy tudja-e.
206bw és 2032bw közt 1 perc google után az mondanám panel nagy valószínüséggel ugyan az. Bár 2032bw jobbak a betekintési szögei. Más a forma és egyiknek több bemenete van asszem hdmi van vmelyiken, már nem emléxem.
Mostanában nem néztem monitor árakat. De nem is hallottam, hogy lenne 20" wide tn panelen kívül vmi más is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GP850 (NANO IPS/2K/180hz)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged