- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pako_VF
csendes tag
válasz
birdpal #7135 üzenetére
Szia!
Feltöltöttem még néhány képet. A játékokról nem sikerültek jól a fényképek ezért nem adják vissza az élő képet, többet nem tudtam fényképezni, mert lemerült az összes akksi, ha kell majd még fényképezek.
Fekete: 1 2
Sávosodás: 1 2 3 4
PC: COD4 1 2 3
HL2:LC 1 2
XBox360: Burnout 1 2 3
ForzaAz első fekete képen látszik amikor lecsökkenti a fényerőt, a 2-on megjelenik a kurzor és máris visszaállítja a beállított szintre, nem lehet kikapcsolni a dinamikus kontrasztot. A 2. feketén kb. 40 centire volt a fényképezőgép a monitortól, jól látszik a tn-panel hátránya, a két oldalán elszíneződik. Normál használat esetén 70-80 centire a monitortól, xbox-os játék esetén kényelmesen hátradőlve a fotelben kb. 1 méterre tökéletes minden, nagyon nagy élmény ekkora képernyőn tolni. Kár, hogy az xbox csak HD felbontásokat kezel, tehát jobb lenne egy 24"-os monitor, mert azon menne 1920x1080-ban és nem csak 1280x720-ban. PC-n persze nagyon komoly 1680x1050-ben játszani, csak normál fps-hez gépet is kell újítani, bár a gépemet nem játékra használom.
Sávosodás látszik a tesztprogramban, de normál képeken szerencsére nem. -
.mf
veterán
válasz
birdpal #7121 üzenetére
>>"Akkor most már tényleg nem tudom milyen monitort vegyek!"
Nem vagy vele egyedül
226-tól csak az riaszt el, hogy ide S paneles szinte nem is érkezett, és úgy hallom, hogy CMO a többség. Azt is mondták már itt korábban, hogy kb 226 C < 2232C < 2232 S < 226 S a minőségi sorrend, 2232 C alapbeállításon pontatlan, de icc profillal már elég jó értékeket ad, szemben a 226 C-vel, ami még icc profilokkal sem teljesen egyenletes.
Szóval ezek után 2232-re hajlok, már a hülye formatervezése sem zavar annyira, csak még gyógyulófélben itthon vagyok, azért nem mentem még el venni. -
.mf
veterán
válasz
birdpal #7119 üzenetére
A szokásos: olcsó anyagok, konstrukció és dizájn (nyomógomb megnyomásakor elfordul, döntéskor recseg-ropog, ujjlenyomatgyűjtő fényes műanyag), TN betekintési szögei, nincsenek multimédia-csatlakozók, kikapcsolhatatlan fEngine, pontatlan gyári színbeállítások (4.8 átlag deltaE, de legalább egyenletes). Kalibrálva már jobb a színbeállítása, viszont csíkosodik/sávosodik. Szinte nincs is input lagje, és a színskála nagyobb részét fedi le, mint a többi TN.
Szóval vegyes a kép róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest