- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Olvasgatok...
Ezt írják LG-re:
"Flatron F-Engine képjavító technológia; falra szerelhető; Támogatja az sRGB színegyezőséget "
Á, az gyári oldalon végre megtaláltam: TN panel! Tehát ez a gyengébb, és a fenti eljárások szoftveres javítások? (Mint ASUS-nál a Splendid?)
Eza surface treatment idegen még: AG(3H)
ASUS-nál nincs panel-típus, de az is TN lehet az árából ítélve.
Gondolom, arra nincs sok esély, hogy MVA-s készüléket kapjak 50k körül. -
katt777
félisten
Fogalmam sincs, csak azt néztem, hogy az ASUS sima VGA csatis. Igazából azt kerestem, lehet-e alternativája az LG204-esnek és a Flatron F-Engine technológiának a 4:3 EZoom-mal (mindezt 15k-val a konkurens modellek alatt). Mert ha lenne, spórolnék 10k-t, a jobb technológiáért viszont inkább kiadom, nem az a +1" érdekel (na jó, az 1680x1050-es felbontás azért igen
).
Ezekről szerettem volna eredetileg e topicban informálódni.
De most ha láma is a kérdés, MVA- S-IPS??? TFT képalkotási tech-t ismerem, de a különféle, minden gyártónál máshogy nevezett képjavító technikákat nem figyeltem, mert most lett aktuális a monitorcsere, hogy VGA-t is komolyabbra tervezem. Egyébként a látható végeredmény érdekel, nem az, hogy miként nevezett mivel érik el.
De nyitott vagyok minden új infóra, mert minden gyártó saját magát és a technológiáját magasztalja, amitől meg herótom van, mert ha igazán jó technológiát árulnának, akkor plazmával kezdenének (Panasonicnál tudtommal van, csak nem tudom megfizetni).Harti: Annyit néztem, melyiknek egységes, kontrasztos a képe, különös tekintettel a sötét részekre.
-
katt777
félisten
Engem csak szemből nézve érdekel. Úgy is változik?
Néztem egy 19" monitort MediaMarkt-ban (mert nem feltétlenül kell +10k-ért 20"-os viszont inkább azokban vannak a minőségjavító eljárások):
ASUS VW193D-B
Szép a képe, bár csak 1:850 a kontrasztaránya. Ki volt téve egy rakás monitor, és jól látszott, hogy azokkal ellentétben az ASUS képernyőjén a sötét részek is láthatóak, kontrasztosak. Hasonló méretűeken csak foltok voltak, pedig olyan is volt, amely első pillantásra jobbnak tűnt. Valakinek tapasztalata, ha már LG-re nem kaptam választ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- Medence topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- PlayStation 5
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest