Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
simi762
tag
halihó!
én ma vettem egy 226bw samutelötte egy 17-es xerox-om volt, és azzal sem volt semmi gondom. azután, ez egy mozivászon! teljesen megvagyok vele elégedve,de én már abszolult nemértem ezt a tn vs. mva panel mizériát
az tény, hogy a betekitésiszög nem ugyanaz, de hát végülis én ha a gép elött ülök, akkor nemállok neki tornázni, hogy kilójak a szögböl.nemérzrm magam egy kétforintos gyereknek, és én is szeretem a jó cuccokat, viszont azt a +100K-t inkább másra költeném,viszont mindenkinek szívejoga eldönteni.
aki estleg 22-en gondolkodik, annak csak ajállani tudom!
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged