- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stuman
csendes tag
válasz
feel good #5400 üzenetére
Én ezeket értem amiket te leirtál.
De...
Nemek spec. símán elég lénne egy olyan magas kijelző mint egy 17"-s magassága de szélesebben mint a 17"-s szélessége.
Ez a 20"-s Wide.
A képről és a monitorról annyit h igaz h szintén egy monitoron nézem de nem hiszem h annyi eltérés lenne.Mármint ha 15 különböző monitoron nézem szerintem a fehér akkor is fehérebb lesz. Ez most olyan mintha (ez nagyon szélsőséges példa lesz)
azt mondanám h ami nálam fehér az egy másik monitoron fekete.
De mind1 a kép lényege csak az volt h nem feltétlen mindíg a drágább a jobb.Vagyi olcsobbért is lehet kapni faját.Ráadásul a 22"-s és a 21,6"-s között nincs is olyan nagy különbség.Árban viszont szerintem az a 10-12pénz az azért nem elhanyagolható.Persze olyan szempontból is szélsőséges volt a példa h a 223bw az már nem 20as.Viszont az ára akörül van.206bw,2032bw-vel egy szinten és ennek ellenére én azt mondom neked h akkor sem feltétlen a 223bw-t választanám mert láttam képet 2032ről és elég élénkek a szinei az én elvárásaimnak, szóval szín faja,méret elég....ezért nem kell nagyobb még ha ugyan annyiért is van.
és arra pedig h a moncsik csalhatnak a szinben azt tudom mondani h tudom h ezen a moncsin amit most bámulok milyen a piros szín és látom h azon a képen ami mondjuk egy 2032-esről készült ott milyen.Ugyan ez van a fehérrel. -
Stuman
csendes tag
válasz
feel good #5397 üzenetére
Ezt most így nem nagyon értem.
Én WIDE-ról beszélek.
16:10-esről, nem 4:3-ról.Csak azt mondtam h 20"-nál nem igazán kell nagyobb.
És igazából engem az ilyenek és hasonlók győznek meg és segítenek a döntésben:Szóval többek között ezért sem kell drágább monitor.
Ha valakinek ez nem elég színhű (223bw) annak valami baj van a fejével szerintem.És egyéb ilyen képeket láttam még 2032bw-ről is (játékképeket is) amik számomra sokkal meggyőzőbbek mint akármilyen teszt.
Egyébként leginkább filmezek.Játszani meg egyéb meló (szöveg,program,net,képek) az kb. azonos.
Ja és itt már volt annyi féle beállítás annyi féle moncsihoz hogy ha csak azokból válogatok akkor is tuti hogy sikerülni fog profin beállítani akármilyen monitort.
-
Stuman
csendes tag
válasz
feel good #5394 üzenetére
Na ja.Mindenesetre egy kicsit most szüneteltetem a témát és meglátjuk mi lesz 2-3 hónap múlva.
Addig meg "rágcsálom" a témát és a lehető legtöbb infót begyűjtöm az összes lehetőségről.
Azt viszont már most tudom h akkor sem veszek 20"-nál nagyobbat.Az aknakeresőnek meg a passziánsznak bőven elég egy 20"-as moncsi.
Filmnek pedig szintén jó (egy 17-es után) amíg nem lesz 300centis HDTV-m.Utána meg már azért nem fog nagy moncsi kelleni filmhez szóval a kör bezárult -
Khaal
őstag
válasz
feel good #5375 üzenetére
Az a konfig bőven elég az írt dolgokra. Gef2 nálam már kevés volt a videókhoz, de egy (3dben harmatgyenge) matrox vgara kicserélve már mentek a videók is zökkenés nélkül. Mindez egy 1.6ghz-es gépen 256 rammal.
Szerintem kb egy 1ghzes p3 meg egy radeon 9200 is elég kell hogy legyen 1680x1050-es videónézéshez (x264-et, HD cuccokat leszámítva), valószínűleg még egy ennél régebbi gép is jó lenne.
Frissítés 60hz-re volt állítva? Esetleg nem telepítettél valami programot a monitorcserével egyidőben? Próbáltad az új monitoron, de 1024x768-as felbontással is? -
raskolnikoff
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest