- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
SzlobiG #5421 üzenetére
Most itt nem értem, miért ragaszkodsz a <button>-höz.
Van erre valami különösebb okod? Szerintem semmi értelme, a CSS3PIE oldalán is egy mezei <div>-et használnak erre a célra, itt tulajdonképpen ez felesleges keverése a szezonnak a fazonnal.Meg mint látható, csak gondot okoz pl. linknél.
Ha azt szeretnéd, hogy gombként viselkedjen, látszódjon úgy, mintha benyomódna, az igen könnyen megoldható CSS és/vagy JS segítségével.
IE-ben nem fasza a dolog, most még nem kukkantottam meg, hogy miért, azért, mert <button> tagről van szó, vagy más miatt.(#5424) fordfairlane : ez elég gáz megoldás ilyenre, semmi nem indokolja egy ilyen gombnál az ilyen jellegű tákolást.
(#5425) Siriusb : "Engem már egyre kevéssé érdekel, valaki tudja-e használni az adott oldalt javascript nélkül."
Ezzel mentalitással csak az a baj, hogy ez magával vonhatja a túlzott JavaScriptre alapozást is, ami szintén káros.(#5428) Tele von Zsinór : örülök, hogy nem csak más gondolja így, teljesen egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged