Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz tamas60 #4998 üzenetére
A jelentkezők számára való tisztázás érdekében kérdezem, mert őszintén szólva számomra nem volt teljesen világos az ajánlat: itt az ehhez tartozó megfelelő honlapot kellene elkészíteni adatbázissal és minden egyebekkel, ami a regisztrációt és a kódokat nyilvántartja, kezelgeti, vagy magát a C++-ban készült programot kellene fejleszteni annak érdekében, hogy az időkorlátos védelem meg legyen oldva, vagy pedig mindkettőt?
Ha magáról a programról van szó, akkor van C++ programozás topic is, esetleg ott is próbát tehetnél: [link].
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
tamas60
csendes tag
Elnézést, de nem biztos, hogy jó helyen járok, de semmi ötletem, hogy hol találok a feladathoz megfelelő partnert az alábbi munkára. Elnézést az off-ért.
A lassan elkészülő program védelmét szoftveresen szeretnénk megoldani. A védelemmel kapcsolatos elképzelés a következő: A programot a honlapról demó verzióban lehet letölteni , ami időkorláttal működik. Amennyiben a felhasználó úgy dönt, hogy megvásárolja a programot, akkor kitölt egy űrlapot, amit elküld a szerverre, ott generálódik egy ideiglenes kód, és ez lehetővé teszi, hogy szintén időkorláttal (30 nap), de teljes értékű programként működjön. A szerver a felhasználót egyedi azonosítóval látja el. A felhasználó, a program árának befizetése után, a program következő indításakor értesítést kap, hogy a program teljes értékűként működik (kézzel új időkorlát kerül beállításra, de az 2300-ig tart). Amennyiben kérdés merül fel, az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésre. A program első verzióját már nem forgalmazzuk. A cadwatt.hu lapon lehet látni a régi programot, mely funkcionálisan megegyezik az újjal, de más program-nyelven íródott. Az új program C++ nyelven íródott, a saját szerveren (nem tárhely) suse linux fut.
-
biker
nagyúr
válasz Louloudaki #4994 üzenetére
Elvileg lesz hi-res scan es korbevagas, meg ketfele gomb hover esetere
Be lesz fejezve majd
Valami festomuvesz csinalja neki, szoval ez neki megtiszteltetes, amit fikazokElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
biker
nagyúr
Igazabol wp se muszaj, barmi lehet, csak az oldalak tartalmat tudja frissiteni
Galeria: kb barmi free szep galeria
Termekek: csak bemutato jelleggel, nem webshopLehet megoldom valami quick cms engine-el, wysywyg editort felzuzok neki azt hajra
Igazabol 45-50-et mondtam neki netto, valakinek kell 40-ert? Es elteszek egy otost jutaleknak[ Szerkesztve ]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Speeedfire
félisten
Látom az árazásban mindenki szerény...
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
MODERÁTOR
válasz Sk8erPeter #4988 üzenetére
Szerintem az árazás témában, inkább sok esetben nincs "arcod" annyit elkérni ami annyi. Magamból kiindulva... nekem nem lenne, de majd muszáj, hogy legyen
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Inv1sus
addikt
válasz Sk8erPeter #4988 üzenetére
Hát én csak biker elmondása alapján áraztam
Az óradíjam nekem jelenleg 1500Ft/ó, kb másfél éve dolgozok.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Inv1sus #4987 üzenetére
Azért annyiért nagyon kevés... Akkor úgy látom, vannak nálam rosszabbak is árazásban.
Ami tény: mivel van egy "Termékeink" menüpont, feltételezem, lesz egy webshopszerűség. Ha így van, akkor az jelentősen növeli az árat, mert hiába vannak kész webshopmotorok, a webshop megfelelő belövése akkor is szívás, bár nagy gyakorlattal (ha valaki már sokadik webshopját készíti el ugyanahhoz a motorhoz) nyilván rövidül a befektetendő idő.
DE ha csak egy felsorolásszerű lista lesz, és nem egy webshop (tehát olyan, ami akár WYSIWYG-felületen simán szerkeszthető, és kész is van) akkor persze jóval egyszerűbb a helyzet. Mondjuk én inkább azt feltételezem, az az elképzelés, hogy online megtekinthetők legyenek a termékek.Viszont ameddig nem küld normális, kivágható dizájnt, addig én nem vállalnám el - legalábbis nem ennyiért.
Szerk.:
Ja, és most látom, "Galéria" menüpont... Hát akkor meg tényleg semmiképp nem fér bele ebbe az árba.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Inv1sus
addikt
Én talán rámondanék egy 50-est, bár nem ismerem a wordpress-t.
-
Speeedfire
félisten
válasz Sk8erPeter #4985 üzenetére
Az árazást inkább másra bíznám, abban nem vagyok jó.
Ismerős.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
biker
nagyúr
válasz Sk8erPeter #4983 üzenetére
Egy minden extra es sokhasab sokdoboz mentes alap rendszer lesz, csak azert wp hogy ok frissitgethessek
Ti mennyiert raknatok ezt ossze? Tok egyszeru cucc kell, annyi oldal lesz amennyi gomb van a sablonon es annyi oldalt kell wp ben letrehozni
EnnyiElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezt most nem értem. Hogy jön ez a dizájnhoz?
Mi az, hogy "gazdaságos rendszer"? Tudtommal WordPress-ben is lehet komplex, komoly honlapot összehozni, attól még, mert elsősorban egyszerű blogolásra szokták használni. Ettől függetlenül attól még, mert WordPress, olyan dizájnt hozol össze, amilyet akarsz.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Inv1sus
addikt
Hát kövezzetek meg, de nekem tetszik. Ebből egy nagyon jó, egyedi design-t össze lehetne rakni, HA:
1) rendesen az egész honlapot megfestenék. Vagy csak ennyit szánnak grafikai elemnek? Halványkékes hátteren sötét pasztelles szöveg?
2) Rendesen be lenne scannelve.Egyébként nekem is fájt egyszer a hátam, valami eszméletlen módon. Alig bírtam felkelni az ágyból illetve csak az oldalamon tudtam feküdni. Aztán elmentem gyúrni, futni és whoppáá.
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
válasz Sk8erPeter #4979 üzenetére
Én egyszer vadászoknak mondtam, hogy sok szerencsét...hát...megakartak utána lincselni, mert ilyen nem szabad mondani a vadászoknak.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Speeedfire
félisten
Hát sok sikert, én is sokat szenvedtem tavaly. De a mai napig nem 100%-as már a derekam.
Igaz engem műteni nem kellett, nem sérvem volt, de a fájdalmadat át tudom érezni.
Jobbulást!Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
biker
nagyúr
válasz Inv1sus #4976 üzenetére
nem ide akartam
mostmár tényleg vége a gyereknapnak, két három nap offline, max mobilrol, megyek disznóvágásra, én leszek a disznó, akit vágnak...
lásd gerincsérv műtétes topik
majd jövök, ha minden jól megy[ Szerkesztve ]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Inv1sus
addikt
Hát most már én is kíváncsi lennék...
-
biker
nagyúr
elküldve, és vége a gyereknapnak, dolgozunk keményen!
-
biker
nagyúr
válasz Speeedfire #4969 üzenetére
kűttem
-
biker
nagyúr
válasz Sk8erPeter #4966 üzenetére
nem, de horror. pm-ben megy
-
Inv1sus
addikt
válasz Sk8erPeter #4964 üzenetére
Nagyon szépen köszi. Olvasgatni fogom
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Inv1sus #4962 üzenetére
"AJax használata a keresőoptimalizáltság miatt se jó."
Ez így önmagában hülyeség, egy nagyon is téves állítás.
El lehet készíteni egy alkalmazást úgy, hogy először el legyen készítve AJAX nélkül teljesen működőképesre, majd később ugyanez az oldal módosítva legyen úgy, hogy kliensoldalon AJAX-szal frissíti a tartalmat.A Google-nek is van egy cikke a témában:
Making AJAX Applications CrawlableSk8erPeter
-
Inv1sus
addikt
AJax használata a keresőoptimalizáltság miatt se jó. Csak a főoldal tartalmát fogja látni a robot. Vagy rosszul tudom?
-
Plero
aktív tag
válasz Sk8erPeter #4959 üzenetére
Akkor akinek Számítástechnikai műszerész végzettsége van és rendszergazdaként dolgozik és honlapot farigcsál az már eléggé "perverz".
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
Coyot
őstag
-
Sk8erPeter
nagyúr
Félre ne értsd, nem szidni akartam az oldalt, csak gonoszkodtam, mert feldobtad a labdát.
Amúgy ha érdekel egy vélemény, nekem egy nagy bajom van az oldallal, az, hogy a címek nem menthetők, nem küldhetők el másnak, mert AJAX-szal töltődik be a tartalom, és az URL-ben nem történik változás, amikor az egyes menüpontokra klikkelgetek.
Azzal meg semmi baj nincs, ha rendszergazda készíti az oldalt, mert akárki készítheti, csak ne legyen olyan, amitől megfájdul az ember szeme, ha ránéz, vagy legszívesebben harakirit követne el az oldal láttán.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Plero
aktív tag
válasz Sk8erPeter #4955 üzenetére
Nem. Tudom , hogy van szebb és jobb is. :-P
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz DeltaPower #4951 üzenetére
Jó ötlet.
(#4952) Siriusb :
nem is értem, mi bajod a 90-es évek hangulatát idéző honlapokkal.
Az a durva, hogy fateromék céges honlapját az elmúlt hetekben cseréltem le, a korábbit még MS Frontpage-ben (!!!) készítettem (szentségtörés és nekrofília egyben), amikor még csak elkezdtem sejteni, mi az a zzzinternet, és fogalmam sem volt, hogyan lehet normális honlapot készíteni. Hogy én nézegessem a forráskódot? Ugyan már, az kínai.
A "dizájnja" meg olyan volt, hogy minden alkalommal, amikor ránéztem a saját magam által 10 éve készített honlapra, majdnem lehánytam a monitort.
Aztán végre elkészült egy normálisabb Drupal 7 alatt.
Erre mondják, hogy először mindenki söprögessen a saját háza portája előtt, meg ugye mindig a matematikus gyereke a leghülyébb a matematikához, és így tovább.Sk8erPeter
-
Siriusb
veterán
válasz Sk8erPeter #4950 üzenetére
Gyanakodtam valami hasonlóra, de nem volt gyomrom megnyitni a forrást...
Úgy látszik, te jobban bírod a horrort.(#4949) Speeedfire,
ha te le tudod olvasni róla az információkat, mi mihez tartozik :kalaplengetés:(#4948) Coyot,
azért valami minimális szépérzéket legalább elvárna az ember, de ha használható lenne, már annak is örülnék. Inkább telefonáltam és egy kedves hölgy segített a portánSzerk:
(#4951) DeltaPower,[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
válasz Sk8erPeter #4950 üzenetére
Kellene írni egy obfuszkátort, ami "mso-bidi-" jellegűekre cseréli a classneveket
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Siriusb #4947 üzenetére
Ez egy Microsoft Wordben készült honlap.
Nézd meg pl. ezt az oldalt, itt látszik, milyen csodálatos kód kerül a forráskódba általa: [link]...Pl. egy sor:
<p class=MsoNormal><b style='mso-bidi-font-weight:normal'><span
style='font-size:20.0pt'><a href="betegeleg.htm">BETEGELÉGEDETTSÉGI KÉRDÕIV
KITÖLTÉSÉNEK EREDMÉNYE FEKVÕBETEG OSZTÁLYOKON 2011 Március</a></span></b><span
class=MsoHyperlink><o:p></o:p></span></p>Annyira megtetszett ez az mso-bidi-font-weight, hogy mostantól csak ezt fogom használni a CSS-kódjaimban.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Siriusb
veterán
Ezt nem tudom szó nélkül megállni. Ilyen kritikán aluli weboldalt, gondolom állami pénzből: [link]
Mennyit kérhetett ezért a készítője, fogalmam sincs, de szívesen küldenék neki a Mikulással virgácsot.
Van valaki itt a fórumban, aki a nevét adná ilyenhez???!!!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz #40935168 #4945 üzenetére
Akkor abból a mostani legfrissebb stabil változat, a 7-es legyen, és ha felmerülnek kérdéseid vele kapcsolatban, írj ide nyugodtan: Drupal topic.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
törölt tag
válasz Speeedfire #4923 üzenetére
Köszi, lehet Drupal lesz..
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Siriusb #4943 üzenetére
Gondolom ez az.
Én így oldanám meg: jQuery AJAX + PHP + MySQL (vagy más adatbázis nyilván szükséges).
Van kismillió példa, pl. ez (JSON-ben adja vissza, jQuery UI-t használ).U.i.:
"Vagy PHP-vel egyszerűbb?"
Ilyet nehéz kijelenteni, attól függ, kinek mi fekszik jobban.
Én a PHP-t vágom, Pythont nem, így szerintem PHP-vel viszonylag egyszerű. Hogy Pythonban mennyire, azt nem tudom.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Siriusb
veterán
Igazából nem tudom, hol kellene feltennem ezt a kérdést, szóval bocs az OFF-ért.
A Főgáz oldalán regisztráció nélkül is be lehet diktálni mérőállást, ezt a form-ot szeretném megoldani automatikus kitöltéssel. Mit gondoltok, milyen megközelítés lenne a célszerű?
Python megoldásokat már találtam, pl. ezt
Vagy PHP-vel egyszerűbb? -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Sk8erPeter #4935 üzenetére
Na, PhpStorm vs. NetBeans vs. Zend Studio ügyben itt sem jutottak dűlőre, hogy akkor végül is melyik a góré: [link].
Nagyjából ugyanott tartanak, ahol mi: mindegyik jó, de egyik sem tökéletes.Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Inv1sus
addikt
válasz Sk8erPeter #4936 üzenetére
Nem hidden mezőben tárolom a sablonokat, hanem nem látható div-ekbe. Az csak egy példa volt. A sablonok néha szép nagyok sok olyan elemmel, amiknek egyedi azonosítóra van szüksége.
Amikor szükségem van a sablon tartalmára, csak más azonosítókkal, .replace() metódussal átjárom a blokkot és kicserélem az azonosítókat és betöltöm a nekem szükséges részbee, mint új felvitt elemet. Legalább is ezt csináltam eddig, csak hogy most kiderült, hogy az ie8 és 7 ezt rosszul kezeli, meg vagyok lőve.
Nem tudom hogyan cseréljem ki az azonosítókat. Valószínűleg az egészet beleviszem ötlet híján javascriptbe és ott generálom a kódot.
[ Szerkesztve ]
-
-
Siriusb
veterán
válasz Sk8erPeter #4935 üzenetére
Mint az lenni szokott, az lenne a legjobb, ha a Netbeans és Eclipse össze lenne gyúrva. Bevallom, én felváltva használom őket. Tudom, komolytalan vagyok.
Mondjuk az eclipse mellett szól, hogy SWT-t használ. Windowson nem tudom, milyen a Netbeans kinézete, de linuxon sokat küzdöttem, hogy szép karakterek legyenek, de nem sikerült még igazán elérnem. Netbeans ellen szól az is, hogy a 7-es nem támogatja a Pythont. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Inv1sus #4933 üzenetére
Én magam írtam még a hsz.-em elején, hogy gyors és nyakatekert megoldásról van szó.
"ez egy dinamikus generálódó lap és sok helyen azt csinálom hogy egy rejtett mezőben csinálok egy mintát, majd amikor egy új sort kell mondjuk hozzáadni, akkor azt onnan kiolvasom és az adott szavakat, azonosítókat kicserélem, amire nekem kell."
Ezt fejtsd már ki bővebben plíz, hogy egész konkrétan mire kell, mert akkor hátha tudunk jóval egyszerűbbet találni.
Miért kell neked a hidden input? Abban a formában legalábbis, amit először felraktál, nagyon furcsa megoldás (mondhatnám nyakatekert), és ha a hidden mezőt csak azért hozod létre, hogy tulajdonképpen egy sablont tárolj benne, akkor a lehető legrosszabb megoldást választottad.Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez nem flame. Miért ne oszthatnánk meg a tapasztalatainkat? Jó tudni, hogy szerinted a PHP Storm nagyon jó program, lehet, hogy majd adok neki egy próbát a triallel kíváncsiságból.
Tehát félre ne értsd, én nem megtéríteni akarlak, csak elmondom én is a szempontjaimat - az számomra elég erős szempont a NetBeans mellett, hogy azontúl, hogy nagyon jó program, még ingyenes is, és ebben mindenképp jobb (talán ebben egyetértünk).
Mindenesetre ami objektív tény: a NetBeans is teljes értékű IDE PHP-hez is, ráadásul ingyenes, és folyamatosan fejlesztik, a kódkiegészítő funkciója is nagyon jó, előre definiált code snippetek vannak benne (mint a switch-case esetek gyors bedobálása, vagy a foreach ciklus legenerálása pl. egy előzőleg szerepelt tömb alapján, stb.), amiket tovább lehet bővíteni, és még lehetne sorolni az előnyeit. Így tehát a NetBeans is a legjobb IDE-k közé sorolható.
Eclipse-szel PHP-ben még nem igazán programoztam (Java-ra használtam), egyébként bejövős az is.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Inv1sus
addikt
válasz Sk8erPeter #4924 üzenetére
Nem csak a value-t, mert ez egy dinamikus generálódó lap és sok helyen azt csinálom hogy egy rejtett mezőben csinálok egy mintát, majd amikor egy új sort kell mondjuk hozzáadni, akkor azt onnan kiolvasom és az adott szavakat, azonosítókat kicserélem, amire nekem kell.
Végül így csináltam meg:
row = $('#rShareFilesSample')
.html()
.replace(/shareid/g, shareid );
$('#rShareAnalystList').append(row);
$('#id_rShareRow_'+ shareid +' .rSF_Name').html( $('#id_rSubjectAnalyst_'+ id +'_'+ i +'_'+ j + ' option:selected').text() );
$('#id_rShareName_'+ shareid).val( $('#id_rSubjectAnalyst_'+ id +'_'+ i +'_'+ j + ' option:selected').text() );Szóval kicseréltem azt a dolgot, amit még ki lehetett és ami alapján már tudtam rá hivatkozni a többi részénél. A kódod alapján szerintem ugyanazon a gondolatmeneten alapján oldottuk meg, bár számomra a tiedé nyakatekertebb. De hát te se láttad az egész kódomat, csak egy részét.
Egyébként úgy vettem észre, hogy a html() csak nagyobb kódrészleteknél hibázik. Mindenesetre akkor se örülök neki.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #4931 üzenetére
És azt is megemlítettem, hogy saját vélemény, továbbá, hogy nem flame tárgyául írtam. Tudod ha nem tartod annak akkor ne foglalkozzál vele!
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Speeedfire
félisten
Kedves mobal ctrl+space-re nálam semmi.
Maga ez a kijelentés is... mint maga a flame indítás is
Erre csak ezt tudom linkelni, ezt te magad jelentetted ki!
Ha mindenre való ide -t szeretnél akkor: JetBrains PhpStorm.Itt meg csak 2x írtad le, hogy a legjobb. Legalább saját magad ellen ne dolgozz.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #4929 üzenetére
Netbeans-ben csak entert kell ütni és kiegészíti a kódot máshol is így működik a történet, de próbáld ki a Ctrl + Space -re mi törtétnik!
Maga ez a kijelentés is... mint maga a flame indítás is
-
Speeedfire
félisten
Netbeans-ben csak entert kell ütni és kiegészíti a kódot, de talán nem a kódkiegészítés miatt lehet azt mondani egy ide-re, hogy a legjobb. Maga ez a kijelentés is...
-
MODERÁTOR
Sk8erPeter, Speeedfire lehetne ezen itt flamelni, hogy melyik a legjobb. Nekem a NetBeans nem jön be, az Eclipse a PDT vel meg szerintem jó, de van nála jobb. Fizető, szokott lenni akció és igen, úgy gondolom - persze ez saját vélemény, azt meg tudjuk milyen - a legjobb. Masszívan csapkodom a Ctrl + Space kombót és a legjobb kódkiegészítő szerintem a PhpStormé. Ennyi.
Akit érdekel: [link]
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Inv1sus #4922 üzenetére
Ja, ez para, de nem csak a value-t akarod módosítani?
Mert akkor kissé nyakatekerten (csak gyorsan, kaszabolós módszerrel csináltam, nem erről mintát venni!! ): http://jsbin.com/ofezos/5/edit#javascript,html,live.
Sk8erPeter
-
Speeedfire
félisten
válasz #40935168 #4920 üzenetére
Attól függ mennyire vagy otthon a html, js, sql és php dolgokban. Ha van rálátásod akkor netbeans, eclipse. Ha nincs akkor lehet jobban járnál egy cms-el pl:drupal. Ott elég sok dolgot készen kapsz már.
-
Inv1sus
addikt
válasz Inv1sus #4921 üzenetére
ie8-ban és ie7-ben amikor html()-el kiveszem a blokkot egy adott részről eltűnnek a "" jelek, tehát a value így fog kinézni beillesztés után: value=Analyst Name id=valami etc
A gond cska az, hogy ezzel még nem lett megoldva a probléma, mert nem tudom miért tünteti el egy adott ponttól a idézőjeleket...
-
Inv1sus
addikt
Próbáltam a JS bint használni, de IE böngésző egyik verziójában sem jeleníti meg a beillesztést, mind1:
http://jsbin.com/ofezos/4/edit#javascript,html,live
A problémám az, hogy IE8-ban és IE7-ben a kimenetben a hidden változó értéke nem Analyst Name lesz, hanem csak annyi, hogy Analyst és nem értem miért (IE9-ben viszont jó). Valakinek valami tippje?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,
vagy 6 éve még bőszen csinálgattam szebbnél szebb honlapokat Macromedia Dreamweaver-rel és tsaival, de eljött az idő, hogy összerakjam saját kis hobbi oldalamat újra.
Fórum, fotó galéria, ilyesmik..
Mit tudnátok ajánlani rá ? Dreamweaver továbbra is ? Vagy egyéb ?
-
Speeedfire
félisten
válasz Sk8erPeter #4918 üzenetére
Ohh, thx.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Speeedfire #4916 üzenetére
Persze, hogy lehet id szerint is hivatkozni, példa: http://jsbin.com/ixuxig/edit#html,live
Sk8erPeter
-
Speeedfire
félisten
Ugye jól tudom, hogy ha a hivatkozásban #valami van, akkor ahhoz egy ilyen kell:
<a name="valami"></a>
vagy változott valami? Lehet máshoz is rendelni ilyet?Vagy esetleg lehet div-hez is rendelni, aminek valami az id-ja?
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
Erről találtam egy ilyen cikket: [How to Get Your Website Preview Thumbnail to Show Up on Facebook]
Amelyik rész pont arról szól, amit Te is mondasz:
"Facebook caches the preview images, so if you recently tried to generate a preview and you're still not having luck try using another address (http://site.com/index.html instead of http://site.com)"
============
(#4914) Inv1sus : szar lehet.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Inv1sus
addikt
válasz Sk8erPeter #4913 üzenetére
Fogalmam sincs miről beszélsz.
-
Inv1sus
addikt
Most újra elő kell fizetnem Hostgatorra és találtam egy ilyet a rendszerbe:
Régen, mintha valaki érdeklődött volna, hogy be lehet-e kapcsolni.
http://mobilarena.hu/tema/weblap_keszites/hsz_4809-4813.html
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
sziasztok
az miért lehet hogy:
adott az oldalam: www.valami.hu és ha ezt így megosztom facebook on, nem látja az index.html ben a facebook számára elhelyezett meta tagokat. és csak ennyit oszt meg hogy :www.valami.hu
de ha így irom be a megosztást: www.valami.hu/index.html akkor meg megosztja a metában neki leirt tulajdonságokat meg egy indexképet is.
(tudjátok mint mikor pl youtube vidit osztotok meg, ugyanugy kép leirás bejön...Ez mitől lehet? Korábban működött, most egy idelye nem jó...mi lehet a baja?
-
Speeedfire
félisten
válasz Aston Deen #4907 üzenetére
Esetleg próbáld meg a 000webhosting-ot.
-
Aston Deen
tag
Sziasztok!
Nem a weblap készítéssel hanem inkább az elhelyezéssel kapcsolatban lenne kérdésem.
Dot.tk-s free domaint melyik szintén ingyenes tárhelyen tudnám használni?
A leírásokban szereplő vista paneles tárhelyeken eddig egyiknél sem működött: "Sorry we do not support hosting .tk domains on free hosting."
Valaki használ .tk domaint?Az elektromos áram alatt lévő alkatrész ugyanolyan, mint amelyik nincs alatta. Csak más a fogása.
-
MODERÁTOR
válasz Nyiscsák #4905 üzenetére
Ez esetben én úgy csinálnám, hogy 3 fő részre osztanám fel, felső, középső - tartalom rész és lábrész. Mindegyiknek csinálnék egy dobozt ami tartalmazza a hátteret, és abba pakolnám bele a tartalmat. Ezt az egészet pedig beraknám még 1 összefoglaló dobozba, ami a sima szürke háttér megjelenéséért kell.
-
MODERÁTOR
válasz Sk8erPeter #4900 üzenetére
Szerintem pontos választ akkor tudnék adni erre, hogy ha látnám magát a képet és azt, hogy hogyan lesz "feldarabolva". Ebből indultam ki.
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz Sk8erPeter #4900 üzenetére
Azért nincs kész minden, de legalább látom az út végén a fényt. Kisebb-nagyobb gondok még vannak amit csiszolgatni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Netfone
- Farming Simulator 25
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest