- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
hojos
aktív tag
Már bocs, hogy bele vau.
" Tesztelgetem az új skint jó lesz ez... csak!
Nekem nem kell ennyi navi ikon , lehet őket törölni?!
Illetve nagyon lassú... értsd, bekapcsolom, félig betölt a gyári, majd ugye ez, majd a primo (fúj, gusztustalan warez, lőjjetek le) közben meg eltelt vagy 1,5 perc... mintha nem váltottam volna n770-ről. "Ez a rész mire vonatkozik ?
-
GrandeP
addikt
Az a baj, h ezek olyan kérdések, amik alap... még a promo oldalán is kint van.
1, Nyilván, kicsöng ha akarod akkor felveszed.
1/b, Nyilván a képi navigáció igen, a hang az nem.2, igen, igen.
3, Ezt még a prémium kategóriás mercik sem tudják, egyszerre csak egy aktív kapcsolat, de nyilván akár 20-al is összetudod párosítani, de olyan nincs h most a apa a nokián, anya a samsungon beszél valakivel, egyszerre, egyazon gép segítségével. Amelyik hamarabb csatlakozik az a nyerő.
4, Akkor az van h te fontos ember vagy, mondod a blututosnak h hívnak a másikon, le kell raknod, a másikat meg felveszed parasztba, mint annó régen, kézzel!
Tesztelgetem az új skint jó lesz ez... csak!
Nekem nem kell ennyi navi ikon , lehet őket törölni?!
Illetve nagyon lassú... értsd, bekapcsolom, félig betölt a gyári, majd ugye ez, majd a primo (fúj, gusztustalan warez, lőjjetek le) közben meg eltelt vagy 1,5 perc... mintha nem váltottam volna n770-ről. -
GrandeP
addikt
De ugye érzed az ellentmondást te is?!
Egy azon fájlt, egy azon helyről, megegyező hash, md5 számmal, 2 különféle böngészővel letöltve egyikkel jó, másikkal nem?!
Ez kb olyan minthogy én az elöbb a lottó ötöst töltöttem ki...
Amire ugyan meg van az esély, de eléggé valószinűtlen... sajna.
-
x960
csendes tag
Üdv!
Nem akarok veled vitatkozni, és el is hiszem, hogy ezek becsomagolt fájlok. Az viszont tény, hogy én mind a kettő letöltésnél Total Commanderrel csomagoltam ki. Az exploreres letöltés után fagyási gondok voltak, a Google után tökéletesen működik minden. Még 1x mondom, hogy teljesen egyetértek veled abban, hogy ezek tömörített fájlok és elvileg nem szabadna letöltés után különböző problémáknak lenni, de sajna a tapasztalat azt mutatja, hogy mégis csak van különbség, és ezek szerint Loituma69, 376 hozzászólásának van igazság tartalma.
És még 1x köszönet Hojosnak. -
hojos
aktív tag
Hojos_SI_8b.
Wayteq X950 BT-HD/X960 BT-HD, X990, N800 PNA-hoz., 800x480 méretben.
(Leírás, képek a csomagban)Kijavítva az indításkor fellépő fagyási hibák, az SI. játékok indulnak, taskbar menü (bluetooth, FM. transmitter stb.ikonok) eltünik a programok indításakor.
Képek az SI-ről:
http://tinypic.com/view.php?pic=ftmttc&s=7Letöltő link:
[link]Javaslom, hogy aki eddig is használta az is töltse le azt és cserélje a jelenlegit.
Mindenkinek köszönöm a tesztelést, javaslatokat.
-
hhjani
csendes tag
Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem az x960-al kapcsolatban, remélem meg tudjátok válaszolni őket.
1. Mi történik, ha használom a navigációt és jön egy bejövő hívás a párosított mobilra?
Könnyen fel tudom venni a mobilt?
A hívás alatt aktív marad a navi és folytatja az útba igazítást?2. Mennyire használható a bluetooth-os kihangosítója menet közben a kocsiban?
Tényleg ki tudja tenni a bluetooth hangot automatikusan FM transzmitterrel?3. Tudok-e 2 (vagy több) mobilt egyszerre párosítani az x960-al, s akár felváltva használni őket (állítgatás nélkül)?
4. Mi van akkor, ha az egyik telefonon beszélek bluetooth kihangosítással, s a hívás közben a másik telefonon is hívnak?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv,
hhjani -
hojos
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Simán Win7-tel tömörítettem de nekem IE, Firefox, alól is teljesen rendben volt kitömörítés után.
Azért másként fogom tömöríteni mielőtt közzéteszem. -
x960
csendes tag
Sziasztok!
Hojos mestertől megkaptam a javított verziót. Én sajnos nem tudok ahhoz a véleményéhez csatlakozni, amit a 384-es hozzászólásában leírt, hogy már hárman vannak, akinél majdnem jó a fejlesztés, ugyanis nálam nem majdnem jó, hanem TELJESEN JÓ! Viszont csatlakoznom kell Loituma69 és Gesa68 társakhoz ugyanis először ismét explorerrel szedtem le. A játékok mentek, a lefagyás viszont menetrendszerűen megérkezett. Eleinte 1-2 alkalommal jó volt, majd ismét előjöttek a gondok. Ekkor a letöltést Google Chrommal hajtottam végre, azóta hiba nélkül működik. Mindenféle kikapcsolási verziót minimum 5 alkalommal kipróbáltam és semmi gond. Kapcsolom és minden funkció indul, lefagyásnak a legkisebb jelét sem tapasztalni. Szóval a jelzett játékproblémán kívül (ami mint írtam is a jelzés óta szintén megoldódott) feltehetőleg nem is software probléma, hanem inkább letöltési gond volt.
Még 1x minden tiszteletem és köszönetem a fejlesztésért!
Üdv -
Gesa68
csendes tag
Köszi az SI-t.
Nálam a plussz 4 játékon kívül minden tökéletesen működik.
Az összes módon többször ki-be kapcsolva sincs fagyás.
Egyébként én is a google crhommal szedtem le.
Üdv: Gé -
hojos
aktív tag
Szép estét mindenkinek.
Valószínűleg meg van a hiba csak még a megoldáson variálok, hogy ne keljen nagyon átalakítani az SI-t.
"kishoris"-nál azért van az exit gombos hiba mert más indítással csináltam meg. Erről tudok. A fényerő állítás majd kiderül."x960" !
Ha lesz olyan verzió ami működik azoknál is akiknél most gond volt, téged is foglak keresni priviben. -
kishoris
tag
válasz
Loituma69 #376 üzenetére
A "b"-s verzió is lefagyott elsőre, aztán kaptam egy frissítést, azzal már megy rendesen, csak az említett funkciókkal van némi probléma.
Egyszerűen én sem értem, hogy lehetséges ez a dolog? Nálatok minden rendben, többeknél (beleértve engem is) meg nem fut(ott).Én azt hiszem 7 éve Firefox Mozilla-val nyomom.
-
Loituma69
őstag
válasz
kishoris #375 üzenetére
Ez döbbenetes itt a kezemben a pna és exit működik és a fényerő is működik én ezt nem értem. Ez olyan mint nálatok a játékok nem indultak nálam az is mái napig megy mind, hihetetlen. Lehet az a gond, hogy letőltő programod internet explorer? van egy naviteles oldal peter68 működteti és ott felhívják a figyelmet, ha letőltesz mapokat skineket akkor ne internet explorert használják mert hibásan szedi le a fájlokat én pl google crhomot használok.
-
kishoris
tag
Jó úton haladunk, már működik, nem fagy, 1-2 funkció még hibás, de már Hojos fórumtárs rávetette magát a dologra.
Mondhatni rajta vagyunk az ügyön. Tesztelem, próbálom és ha minden rendben lesz akkor szerintem közkincsé tétetik, de ezt majd Hojos "kolléga" megteszi.
Ezúton is ezer köszönet a munkájáért! -
x960
csendes tag
Üdv!
Bocsi nem akarok akadékoskodó lenni, csak érdeklődnék, hogy mi az újság az SI-vel? Van valami újabb fejlemény tegnap óta? -
-
blintel
csendes tag
Fehérvártól Pesten keresztül tökéletesen működött. A TMC vevőt hozzákötöttem és bekapcsoltam de semmi pluszt nem érzékeltem (pl: M3-on nem jelezte a Hungaroling dugót.)
Miben több a TMC? -
Loituma69
őstag
Hihetetlen nem tudom ti mit tesztek a géppel, én nyüstölöm rendesen és tökéletesen működik. Ha a kikapcsoló gombal altatom tökéletesen kikapcsol utána ébred, ha a kék gombal altatom kikapcsol utána ébred. Ha a piros gombal lépek ki kilép és nem fagy utána indítom újra hiba nélkül indul. Ilyen gyors felületet még nem használtam. Játékokkal semmi gond mind fut rendesen. Jó készüléket választasz ki induláskor? Tuti nem. Nekem is X960 van és ezt a felületet használom!
-
x960
csendes tag
Üdv!
Ez így van. De nem csak akkor, ha a piros gombbal kapcsolom ki, hanem ha visszalépek az alap kezelőfelületre és gombbal kapcsolom ki, tehát mind kettő azonos funkciónál, amikor kijön a kikapcsolás, készenlét, mégse menü. Ha ezzel kapcsolom ki, akkor biztos a lefagyás. Ha simán kinyomom, akkor elindul, de nem az alapokról kezdi, hanem ahol a kikapcsolás állapotánál volt. És ilyenkor a megoldás reset és windowsból elindítani, és akkor lehet ismét az alap kezelőfelületről indítani.
Remélem nem túl bonyolultan írtam le.
A játékoknál ami a gyárihoz van írva, az mind indul, de a másik 4 (Mario, Bubblets, Pocket Chess, SReversi) nem indul, hanme az jön ki üzenetnek, hogy valamiért nem találja. Már előre látom, hogy a játékokért egy páran megköveznek, de gondoltam azért szólok, hogy tudj róla, hogy valami gond van velük.
Üdv -
hojos
aktív tag
Egyenlőre töröltem a linkeket mert többeknél hiba jelentkezett. Akik visszajeleztek Pü-ben felveszem/felvettem a kapcsolatot. A hiba kijavítása után újra felteszem.
Mindenkitől elnézést kérek a kellemetlenségekért ! -
x960
csendes tag
Üdv!
Azért írok csak most, mert egész délután tesztelgettem az SI-t. Nagyjából ugyanazt tudom leírni, mint a többiek. A kapott tanács alapján sikerült feltelepíteni, illetve engedte kiválasztani a készüléket is. És itt jött nekem is a többiek által leírt jelenség. Tökéletesen működik, majd akár az SI-n lévő piros kikapcsolóval, vagy visszalépve az lapkezelőfelületre és gombbal kikapcsolva a masina az újraindítást követően egyszeűen lefagy. És ezután vagy reset, vagy hiába kapcsoltam ki gombbal akkor is az SI merev kezelőfelület jött elő. Miután reset és visszakapcsoltam úgy tudtam ismét elindítani, hogy beléptem a Windows-ba, majd ott a helyi merevlemezről elindítottam az SI-t. Miután visszaléptem a GPS-re akkor ismét jól működött. Ha simán gombbal kinyomtam, akkor ismét jól működött, de ha teszem fel a navi programból léptem ki, akkor is oda tért vissza, de nem úgy, hogy elkezdte betölteni a programot, hanem ahonnan kiléptem ugyanoda lépett vissza. Ha szabálysoan kapcsoltam ki akkor pedig ismét fagyi.Az a baj, hogy csóri masinát már sajnáltam annyit reseteltem.
Ettől függetlenül, ha ez ki lesz javítva nagyon jó a program, tetszik. Lenne még egy kérdésem. A nem gyári játékokat hogy lehet elindítani. Pl: Mario. Tudom nem ez a legfontosabb, csak ha itt vagyok megkérdezem.
Remélem a hozzászólásom valamennyit segített a fejlesztőnek.
Üdv -
xgregx
csendes tag
Szia, ugyanaz, mint a többieknek. Primo 1.2, külsőkártya nincs, tehát minden bezárás után restartolja a gépet. SI-ugyanaz. Elsőre szépen indult, beröltötte primot, kilépés a primobol, restart, SI elindít, fagyi. De olyan szinten, hogy a gyári beállítások visszaállítása utáni elindításnál is be van fagyva....
Üdv., Greg
-
hojos
aktív tag
Küldtem Pü-t mindkettőtöknek.
Ezek szerint mindenkinél gond van vele ??? Most ismét letöltöttem, felraktam és hiba nélkül megy ! -
hojos
aktív tag
Ha nem nagy kérés kérnék szépen visszajelzést, (45-en töltötték le) hogy másnál rendesen elindult vagy csak nekem és Loituma69-nek működik rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 2025 - Íme a 19. héten megjelenő játékok listája
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest