- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbitalion
tag
Majdnem tökéletes hibakeresés! Azt próbáld még ki, hogy a töltőt be se kell dugni, csak a dugó testfüleit kell a szivargyújtó testéhez érinteni, már fütyül, tehát nem a szivargyújtó tápja a forrás, hanem a 920 belső tápja, ami csak akkor zavar be, ha a teste közös testpontra kerül a kasztnival.
Ha visszakapom javítva a 920-at, akkor van egy félig kész leválasztó tápom, amit nem próbáltam még ki élesben, csak asztalon teszteltem. Ha beválik, közreadom a rajzát. Elvileg egyszerű felépítésű, bár valamennyi hozzáértés szükségeltetik. Veszélyt nem jelent, mert a gyári táp 24V-ig működőképes, azt kell rácsatlakoztatni majd a kimenetére. Nem az FM miatt építettem, hanem a jack kimenet miatt, ami szintén nem leválasztott. A minősége sokkal jobb(még egy előnye, hogy a kihangosító is a hangszórókra kerül!), csak a töltőn keresztül földhurkot képez, ami nagy zajt okoz a hifiben. Remélem lesz miről beszámolnom, azaz javítva visszakapom az x920BT-t! -
milszab
senior tag
Dehát a többi navinak is kb ilyenek a paraméterei nem?! Szerintem is az van hogy a megfelelő felbontásban kell átkonvrtálni, meg a jó beállításokkal! Haver klippeket simán szokta csak rányomni! De a kijelzővel nemtudom milegyen! Inkább vegyem meg a kisebbet de jobb képpel, vagy ezt! Annak nagyon szép ak épe azt láttam közelről is...
-
glutamin
őstag
A sima divx filmekkel tényleg nem boldogul. De ha a a képernyő felbontásához igazítod, akkor szépen viszi őket. Korábban már volt róla szó. Konkrét alkalmazás és beállítások is vannak. Kb 10p alatt át tudsz kódolni egy filmet asztali gépen és nagyon szép lesz a végeredmény a lejátszón.
Az FM transmitterrel nálam nagyon szép a hangja. Az autóban a 6 hangszórós rendszerrel már már moziélményszerű a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest