-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbitalion
tag
válasz
pizzza2009 #3039 üzenetére
Én sem értettem ehhez a területhez, egy hónap kemény tanulás a neten található(megtalálható!) anyagokból, fórumokból, jelenleg elboldogulok. Ezt javaslom neked is...
Abban viszont nem értek egyet, hogy bárkinek bármilyen joga, ne adj isten előjoga, vagy követelése lehet bármilyen információra, amit mások ingyen bocsának a rendelkezésünkre. Ez úgy hangzik, mint ha követelőzne valaki, pedig legfeljebb csak örülhet mint majom a farkának, hogy egyáltalán volt valaki, aki vette a fáradságot és leírta!Nekünk már csak el kéne olvasni és megérteni. Vagy ezt is más tegye meg helyettünk és magyarázza el nekünk, hogy megértsük? Ugyan, már!!!
-
snowdog
veterán
válasz
pizzza2009 #3039 üzenetére
Volt egy fórumom, ahol nagyon kezdőknek is levoltak írva ezek a dolgok, de jelenleg úgy tűnik a szolgáltató minden előzetes tájékoztatás nélkül törölte az egész fórumot.
Ahhoz meg ezek után már nincs kedvem, hogy az egészet előlről kezdjem.
-
orbitalion
tag
válasz
pizzza2009 #3037 üzenetére
2 hónapos, gyári állapot.
Én sem szeretem a használt dolgokat, csak akkor, ha jóval olcsóbb. Én most néztem 27 alatt nem kapni és még arra jön a posta is, ami ebben az esetben is megoldható...de ha tényleg érdekel inkább privátban. -
snowdog
veterán
válasz
pizzza2009 #3031 üzenetére
Nagyon sok hozzászólást végigolvastam. Legalább 1000-et szerintem, de teljesen összezavarodtam az x920BT-vel kapcsolatban.
Én most szeretnék venni egyet. És a következő kérdéseim merültek fel:Mi a fene az SI, amiről olyan sokat beszéltek?
Itt találsz róla információt: http://gpsforum.hu/drupal6/node/20
Problémás dolog előhozni a használható windows ce-t? Csak mert csomó helyen olvastam, hogy macerálni kell a gépet.
Nem problémás, infó itt: http://gpsforum.hu/drupal6/node/88
Ha fm-transmitteren megy a zene, akkor a navi hangja is azon keresztül megy, vagy azt lehet állítani mit továbbítson?
Ha mondjuk telefon jön, lehalkul a zene, meg a navi? /nyilván ha a kihangosítón van a cuci/Nem lehet állítani, minden a transzmitteren megy ki.
A tudjuk mi nagyobb tudásu lesz a tudjukmilyen skintől?
Nem lesz nagyobb tudású, mert csak úgy működhet, ahogy a programozók megírták. A skinek olyan funkciókat hívnak elő, amik az alapverzióban nem elérhetők, de benne vannak.
Esetleg ha piszkálni kell ezt meg azt rajta, hogy hogy müködjön tökéletesen, minden funkciót kényelmesen elérhetően a gép, arról egy leírást tudnátok adni pm-be? A tudjukmi nem érdekel!
Én az ilyen kérésekre nem szoktam reagálni, mert arra való a fórum, hogy itt tárgyaljuk ki. Minek ugyan azt leírni 25 x?
Amit meg itt nem lehet kitárgyalni, azt magánban sem szoktam megbeszélni, mert nyilván illegális. Erre meg ott vannak a keresők, a net teli van warez oldalakkal.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
még több SI: [link]
-
orbitalion
tag
válasz
Nekem van egy eladó(20e). Be van állítva minden, a WinCE is elérhető egy gombról.
Az FM-en átmegy az összes hang, kivéve a telefon hangját. A csörgés még kimegy, de utána csak a saját hangszóróján lehet hallgatózni. Sajnos a fejhallgatóra sem jut ki a beszéd.
Kényelmesebb lesz a Skintől(testre szabott, szebb?), többet nem tud, illetve ha ki van egészítve programokkal, akkor más funkciók is bejönnek, de erről inkább a megfelelő helyeken olvass(a Skin-ek mellett, mert, hogy nem egy Skin van, hanem sokféle).
Az SI-ről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest