- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
"Apaxp
Stakika ezt írta és ezek után én úgy értelmezem hogy a leírt módszert ismeri csak micro sd kártya nélkül szeretné megoldani."Nem zárható ki, hogy nem pontosan értettem, mit is akar. Tudod néma gyereknek.... Hol a ResidentFlash2-ről kérdez, hol a WinCE backup-ról, hol meg azt se tudom miről. Így nehéz megfelelő választ adni.
1. Miért nem vesz egy olcsó mikro SD-?
2. SD nélkül kezdő számára már csak bizonytalan, és veszélyes módszerek vannak, úgy mint registry buhera és hasonlók. Ebbe pár gép már belehalt. Ha meg nem kezdő, akkor miért nem arról kérdez?
3. Az N770 topikban rengeteg registry trükköt leírtunk, a linkelt másik fórumról már nem is beszélve.Szóval nem megsértődni, másokat sértegetni kellene, hanem pontosan kérdezni, és főleg a megfelelő helyen olvasni!
-
Vandor76
tag
Az alábbiak nem az én saját ötleteim, itt találtam őket a fórumon (többek közt Snowdog hozzászólásai közt), érdemes kipróbálni őket:
- A gyári shell lehetőséget ad arra, hogy megadjuk mi induljon el. Megadod az explorer.exe-t és már szalad is.
- Ha ez nem megy, felmásolod a Total Commandert és azt futtatod a GPS gombbal, azzal meg már csak elindul az explorer.
- Talán még a registry távoli csesztetése lehetne a megoldás, különös tekintettel a "Run" kulcsra.Most hirtelen ennyi. Mondjuk nem kellett hozzá a világ összes fórumát körbejárni, csak ezt az egyet
-
Luissimo
veterán
Na nagyon kiműveltek leszünk már tartóügyekben.
de ezzelmeg az lesz a baja, hogy meg kell hozzá furni a műszerfalat , tuti !!
(mondjuk ebben egyetértek vele minimális szinten, nemjó, ha összefurja az ember, aztán meg esetleg kiveszi és ott virít a két lyuk !)
De választék az van, kétségtelen !
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest