- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
Bog!
Ne tévesszen meg a név!
A Mobile Navigator programot szerintem itt senki nem használja.
Azért emlegetjük annyit, mert sok PNA-ben és így ebben is a Navigációs ikon elindítja a SD\Mobilenavigator\Mobilenavigator.exe programot, függetlenül attól, hogy milyen programot takar a név. -
snowdog
veterán
Abszolút érthető, és támogatható álláspont.
A magam részéről soha senkinek nem segítettem tört verzió beszerzésében, illetve fellelésében. És ez a saját fórumomon is így van, bárki meggyőzödhet róla, aki azért szeretne oda regisztrálni, hogy ahhoz kapjon segítséget ne tegye, mert felesleges. Eddig is csak azoknak próbáltam segíteni, akiknek már megvolt a program, úgy gondolom nem az én dolgom firtatni, hogyan jutattak hozzá.
Megértem azt is, hogy ez a segítség is kifogásolható lehet (NNG részéről), ezért itt a továbbiakban magam részéről egyetlen olyan kérdésre, kérésre sem fogok reagálni, amely iGO-al kapcsolatos. Mégegyszer elmondom, amit már többször kijelentettem, jelenleg PNA-ra utólag iGO egyetlen verzióját sem lehet legálisan telepíteni, ezért telepítéssel kapcsolatos kérdésre nem fogok válaszolni.
Tudomásom szerint lehet olyan Wayteq N770-et kapni, amire "gyárilag" van telepítve navi program (pl: WayteQ N770 GPS PNA készülék + Sygic Európa térkép Egységár (darab): 42 500 Ft (20 % áfával) ), de az nem az iGO.
Mint a topik létrehozója kérek mindenkit, hogy ebben a topikban maradjunk az olyan Wayteq N770 témáknál, amik kitárgyalása semmiféle jogszabályba nem ütközik, senki érdekét nem sérti, és a megtárgyalása a Fórumszabályzattal sem ellentétes.
Úgy gondolom nagyon sok olyan N770 tulajdonos van, akinek a továbbiakban az iGO kitárgyalása nélkül is a segítségére lehetünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -45% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest