- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
PLaci58 #5562 üzenetére
Ja, de mondhatom azt is hogy szívunk !4
Most tört bele a bicskánk éppen gyurmával a ROM lementésbe, N800-on .
Az qrva win 6 háklis nem fut alatta semmi olyan, amivel lehetett volna kíváncsiskodni, sem az ITSUTILs, sem a DISKRW.
Bedobtuk a törölközőt !4
Megyek mingyár tévézni, azt legalább lehet élvezni -
Luissimo
veterán
válasz
PLaci58 #5552 üzenetére
Egyivásuak vagy Egyívásúak vagyunk??
Az utóbbi szerintem
Jójó, értemén hogy a LEDTV a jövő, de nekem a jelenben kell tévétvennem.
Ez is bajom főleg:
"A Samsung UE46B7000WW egy lapos óriás, amelynél én csak egy dologba tudok belekötni, az árába. Valahol 440 és 480 ezer forint körüli áron kapható, ami nem kis összeg, így az ember jól megnézi, mire költi. Ha viszont valakinek kellően nagy lakása (pontosabban legalább egy kellően nagy szobája) van, és él-hal a filmekért, annak e készülék remek, hosszú távú befektetés lehet. Az elkövetkező pár évre mindent tud, amit kell a tévézés, videojátékozás és házimozizás tekintet majd lesz LED tévé a nyugdíjas éveimre, ha megérem ( ugyis arra gyűjtöm a filmeket egyenlőre, mert mostanában nincs időm megnézni őket !! -
Luissimo
veterán
válasz
PLaci58 #5540 üzenetére
bocs, Lacikám, mi egyidősekvagyunk.
Csak nem mindegy ki mikor hova járt
én kitoltam kicsit főiskolás éveimet, mert addigra találtam egy olyan céget aki nemátallotta megfínanszírozni a dolgot, főállásban voltam főiskolás, ez főleg nyáron volt nagyon gromek, amikor szünidővolt.
bocs, igyjártam
(apropó, tudod, hogykészül a lyukszalag? furnak sok kis lyukat a levegőbe, aztán az egészet fogják és elviszik a papirgyárba, hogy készítsenek köréjük papirszalagot !! )Mond neked ( vagy bárkinek) valamit az alábbi szöveg?
" Quick brown fox jump over the lazy dog" -
Luissimo
veterán
válasz
PLaci58 #5525 üzenetére
bakker, reggel 6.-ra hirdette meg a vizsgabelépő zh-t, mondván, hogy maguknak még ennyi idő sem lesz elég.
egy szünettel írtuk, délután 4-ig.
és igaza volt.
ugy kezdte , hogy egyenként hívott be mindenkit, és megmondta ki hova üljön, lóugrásban ültetett le minket és kihagyta az első sort.
na ekkor még örültünk.
Aztán mikor elénktárta a példasort, akkor már arcunkra fagyott a mosoly, jött a Schrődinger macskájával és a gráfelmélettel.
Aztán eldördült a startpisztoly és Sch. felállt az első padsorra és ott sétált fel és alá , amig írtunk.
Esély nem volt puskázni !
(Bezzeg aki folyamatosan supportálta az öreg Wartburgját, na annak valahogy mindig könnyebbre sikerültek a vizsgáiNa meg a néminemű nőinemű hallgatóknak is. )
-
Luissimo
veterán
válasz
PLaci58 #5493 üzenetére
dehogynem, hiszen ha nem veszi ki , akkor a fájl miatt ujra odalép be !!
Dehát aztmondta kivette, mert a navi a másik kártyáról már így indul neki.Tehát akkor mégeccer:
kártya ki - navi kártya be és utána a Run-al betallózni az YFLoader.exe-t és akkor szépen kilép és aztán megy a navi.
De egy reset után ujra nem bootol be?Kedves Czenczy barátunk és fórumtársunk !!
Legyélmár kicsit bőbeszédűbb , na nemkívánom hogy olyan mint én , de kicsit egzaktabb lehetnél hogy tudjuk követni a haladásod fokát!!
köszi... -
kymco
veterán
-
Brogyi
őstag
válasz
PLaci58 #5462 üzenetére
Fiuk ne legyetek mar butak. Itt helyben megragom a sapkamat ha az a sz@r 2A -rel tolti.
2-3 toltes ,es dobhatnad a szemetbe az akksit.Kb. azonos ido alatt tolti fel a PC mint a 2A-os gyari tolto.Valoszinu azert erzem igy ,mert szerintem a toltes vegen nagyon lecsokken az aram.A teljesen lemerult eszkozt toltheti gyorsabban fel, mert az elejen nagyobb aramot ad.Na persze kikapcsolva.Belul a keszulekben van a szabalyozo tippem szerint.Meg nem mertem idot ,de ezutan fogok.Szerintem barmilyen tolto jo amelyik +5V-os, es jol van megtervezve. Pl. probaltam motorola mobil telotoltovel. Eredmeny- nem fustolt el, nem halalozott el, de meg ki sem gyulladt.
Ha bekapcsoltam a GPS-t akkor mar nem sok energia maradt a toltesre, de en ennyit, es nem tobbet vartam egy mobil toltotol. -
Norby86
őstag
válasz
PLaci58 #5452 üzenetére
Ment válasz.
Engem is kb. ilyen dumával hajtottak el. Bementem és elmondtam hogy miopocket 3.0 tette hibássá a készüléket és hogy ezt szoftverfrissítéssel tuti helyre lehet hozni. Már ugy mentem be mint öreg néni a zöldségeshez, mondván én egy szoftver frissítést szeretnék. Erre a kedvesnek tűnő de buta pultos hölgy azt mondta hogy a szoftvert a tilborg magyarország honlapjárol le lehet szedni. Egyből sejtettem hogy arra gondol ami a honlapjukon fent van szoftver címszó alatt 198 bájtos sys.txt, vagy shell.ini nem tudom már. Egyébként pedig nem nyujtanak más szoftveres frissítési támogatást hozzá. Kérdeztem ezt a szoftver frissítést ujra hogy de nem az igo szoftverrel van bajom, mondtam neki firmware hátha így megérti mert nem tud jól magyarul. De nem értette vagy nemtudom, mert elő hozta ujra hogy ha az nem segít amit honlapon találok akkor nem tudnak segíteni. Ekkor hirtelen megfogalmazódott a fejembe miután rögtön e mondat után azt mondta hagyjam ott majd bevizsgálják és 1800ft lesz kereken, hogy én nem hagyom ott. Azért sem mert közölte hogy azt a pénzt nem kapom vissza bármi legyen, a javítást külön ki kell majd fizetni,meg azért sem mert sugárzott az értelem a fejéről. Ezután vittem el egy pda szervizbe ahol elküldték ehhez a flaghez mondván velük tuti szóba állnak és sajnos ismerik tilborg cég hozzáállását mezei emberekhez. De majd ők hatnak rájuk. Na nem telt el egész 1 hét, hívom pda szervizt, közlik megjött már a pna. Hirtelen megörültem, majd közlik hogy de nem tudtak semmit vele kezdeni, két nap után vissza dobták. Bementem átvenni a készüléket és megkérdeztem hogy akkor hogy is van ez?! Közölték, hogy azt mondták nekik amiit nekem is hogy nem nyújtanak szoftveres támogatást a készülékhez. De ami még jobban felháborított és nem közölték velem csak pda cégen keresztül hogy hardwereset sem. Na asszem nem mondom tovább, a lényeg már látszik. Nem szabad hansborg gépet venni,mert utána bármi baja lessz kuka. Jah és ezeknek a legesleg első előzménye megér még egykét mondatot. Miután behalt tilborg pna, gondoltam felhívom flag kft-t megkérdezzem tőlük most mit tegyek. Felvette egy talán 30-as éveiben járó jó hangú nő, mondtam is neki rögtön mi a baj, miopocket okozta, firmware kéne rá, mennyibe kerülne stb. Csaj a telefonba kínjába már kicsit nevetgélt és nem tudott mit mondani. Sőt közölte velem hogy ő ehhez nem ért, hozzam be flaghez. A flagest megmár elmeséltem... Ennyi lenne a történet. Erről az jut eszembe mikor banknál dolgoztam mint diák annó és az ott dolgozó nőci akinek kékhalálozott a gépe a rendszergazdát hívta segítségül mit csináljon. Rendszergazda csak annyit szolt nyomd meg a resetet. Szóval kb. ott tartunk hogy mindenhova hülyéket raknak be. Bocs a hosszúra sikerült üzenetért,meg az offért, de jó ha mindenki megtudja ezek milyenek. Laci, látom te már tudod.
-
Norby86
őstag
válasz
PLaci58 #5429 üzenetére
Szét van szedve igen. Két szám van rajta, egyik a vonalkódos szám, gondolom nem ez kell, de azért biztos ami biztos leírom neked ezt is. Meg van egy másik szám a panel felső részén. Szóval a vonalkódos szám: 32CV10QXB03A368A01167
A panel tetején pedig ez látható: GPS_Model_32_C_V1 2007-09-20
Sajnos más szám nem látható rajta,mert egyik felét 90%-ban lemez forrasztás borítja. De kinézetre egy az egyben ugyan ilyen mint ezen a képen.Kép -
Norby86
őstag
válasz
PLaci58 #5427 üzenetére
Helló!
A gondom ezzel az, hogy nem olvas be semmit sd kártyáról. Tehát úgy kell elképzelni ezt az egészet hogy mivel windows sem indul el rajta, usb vezérlés sem működik, számítógép fel sem ismeri a készüléket már. A képernyő kikapcsoló gomb sem kapcsolja ki a képernyőt, meg maga a bootolás sem történik meg windowsra, mert csak a gyári tilborg logó jön be és onnantól világít a logó és ki sem lehet kapcsolni a készüléket, csak akkor kapcsol ki ha lemerült. Volt reset, hard resetnek mondott kikapcs gomb+reset egyszerre megnyomás, de semmi. Így mivel sd kártyáról nem lehet semmit beleoperálni hogy helyrehozzam, marad a jtag, de tilborg ezen készülékéhez nem találok jtag megoldást. Ezért szeretnék inkább egy új alaplapot, ami kompatibilis a tilborg házával. Vagy esetleg a felsorolt problémákon túl milyen dolgot lehetne még kipróbálni vele?
-
plajos
aktív tag
válasz
PLaci58 #5333 üzenetére
Ha ezek mind működnének mi lenne a következő verzióban?
Dolgozom rajta... Idő függvénye.
Tessék jelezni mit szeretnétek!
Annyi a kérésem, hogy felesleges csicsákat, apró gombokat ne kérjetek, mert az megtörné a Riks skin világos áttekinthető külalakját, és ilyen kérést nem fogadok el.
Pont azért szeretem a Riks skint mert épp annyi információt ad amennyi éppen szükséges, nem kell keresgélni az apró betük között, és bökögetni az apró gombokra. -
plajos
aktív tag
válasz
PLaci58 #5326 üzenetére
Amint hazaérek a melóból lesz "rendes" 3.7-es verzió is az igo 8.3.4-es verzióhoz _da végű útvonalnevekkel, és a Vezetői figyelmeztetések is fognak benne müködni. (térkép, licensz-től függően)
Sajnos nekem nem Wayteq készülékem van, így tőletek a fórumon kapott útvonalakat írtam bele. Sajnos leellenőrizni nem tudtam, ezek szerint a 770-en jók az útvonalak. Ha valamelyik készüléken rosszak jelezzétek, javítom. Egyébként az Eszköz menüpontban az útvonalak tetszés szerint átírhatóak. Akár mundjuk a számokógép ikonra a "\windows\explorer.exe" útvonalat megava a win explorer is elindulhat ájgó alól. -
ErOr
csendes tag
válasz
PLaci58 #5326 üzenetére
Mobilenavigator v8.3.4.102680 eredeti változat
branding.zip-ben és data.zip-pen belűl "ui_igo8_da" mappában vannak a cuccok és[interface]
skin="ui_igo8_da"Igen a régi verziókhoz van, de át lehet őket állítani "ui_igo8_da".
Persze ettől függetlenűl a régi skinek a Mobilenavigator v8.3.4.102680-as új funkcióit nem fogják tudni.WAYTEQ 77BT-nél
\ResidentFlash2\YFAP20\ ez van alapból itt vannak a BlueTooth.exe, Volume.exe stb.A 2 helyre való betétele a gomboknak, az azért kell, hogy megtervezett útvonallal és anélkül is megjelenjenek?
Igen az első hely a megtervezett a második a tervezés nélküli térkép.
-
kamillo67
tag
válasz
PLaci58 #5252 üzenetére
Papalaci!
Cseréld le az L7 ini-jében a Digital2 font beállításokat DGwulM-ra (date , time)!
Reset után helyreállnak a dolgok.
Ha kell csinálj a skinen belül egy font könyvtárat és rakd bele ezt a font-ot. Ha van az RF -eden Windows\fonts könyvtárad (és tükrözve van a windowsos fonts könyvtár a registry-ben), akkor elég, hogy ott legyenek a szükséges fontok.Üdv. Kamillo
-
Trianrta
aktív tag
válasz
PLaci58 #5153 üzenetére
Én korábban vettem egy 5.e forintos FM transmittert, szerintem a naviban egy fokkal jobb a transmitter, mint abban.
Azt tapasztaltam, hogy ha a navi kb max 15 cm távol van az autórádiótól (érdekes, hogy nem az antennájától), akkor szinte teljesen zajtalan.
A ridió adók picit hangosabban és szebben szólnak, de az utóbbi gondolom az mp3 tömörítésétől is függ. -
wfalcon
tag
válasz
PLaci58 #5120 üzenetére
Nekem az is nagyon tetszik az N770-ben (és eddig igazán csak ennél a készüléknél tapasztaltam), hogy futó igoval készenlétre tehető. Visszakapcsoláskor simán megy tovább és a BT-s telefont is felszedi. Magyarul készenléten nem változik a RAM tartalma!
Ez annyira igaz, hogy a Navitel az említett két túraútvonalat egyetlen trackbe mentette, pedig két, egymást követő napon volt (egyik nap a vízitúra, a másikon a kerékpár). A küztük lévő időt készenlétben töltötte.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
PLaci58 #5066 üzenetére
kipróbáltam gyorsan, és nekem jól működik a gyalogos módú tervezés Igo8-ban!
ilyenkor pl. Szegeden szépen végigtervez a Széchenyi tér sétálóutcáján, majd folytatja a szintén sétáló Kárász utcával - amiket autós módban persze elkerül
a körforgalomból kihajtást valóban mondja (dehát mit tegyen, ha egyszer olyan az út), a gyors és rövidnek ilyenkor tényleg nincs értelme - dehát minek tiltaná le, bajt nem okoz
-
Degeczi
nagyúr
válasz
PLaci58 #4972 üzenetére
így van: +10, -0% az előírás!
ezért aztán bőven ráhagy minden gyártó, +5-6% teljesen tipikus, de nem ritka a 10 megközelítése sem (pláne régebbi autóknál)így ha picit nagyobb kerületű gumi (kevésbé "peres" oldalfalú, esetleg új téligumi) kerül az autóra, akkor is legföljebb csökken ez a fölfelé csalás, de nem csap át mínuszba
azt viszont még esetleg hasznos tudni, h a GPS nem átlagol, nem a megtett út alapján számol!
ez nem is működhetne, mert a pozíció mérési hibája akár 10 m-t is meghaladhatja - ami miatt teljesen alkalmatlan lenne sebességmérésre, még pontatlanabb lenne, mint az autó órája...nem: a rendőrségi radarhoz hasonlóan a doppler elvet használják, vagyis azt, ahogy a műholdról vett jelek frekvenciája a haladási tempó függvényében enyhén megváltozik
ez kellően precíz, tized km/h-ban kifejezhető pontosságú módszer
(viszont valóban csak mp-enként frissítve) -
aasgier
tag
-
Rick4
félisten
válasz
PLaci58 #4911 üzenetére
Persze, én is azt mondom, én hiszek neked (több más dologban nekem már bizonyítottál
) de ez az akksitéma nem volt meggyőző, az, hogy Te így vagy úgy töltöd, nekem nem feltétlenül autentikus forrás. Én amit találtam, mind amellett szólt, amiről én beszélek, nem egy nem 20 oldalon volt lényegében ugyanaz a dolog leírva, a tapasztalataim is ugyanarról szólnak. Elfogadom bárki ellentétes állítását, ha kellőképpen alá tudja támasztani, csak ennyi, gondolom általad is elfogadható, hogy nem csak véleményt szeretnék olvasni.
Köszi a TMC részt, bár szerencsére automatán megtalálta, és dolgozott is, csak jobb ezt fixen beírni...
Ja, az antennát csak bedolbáltam, és hazafelé Kiskunfélegyháza között se a TMC, se a rádió nem talált Petőfit. Akkor BP felé menet hogy fogom én megtudni, hogy Kecskemétnél valami gáz van? -
Rick4
félisten
válasz
PLaci58 #4907 üzenetére
Gondolom azért megengeded, hogy kijelentsem, amiért Te leírsz valamit (legalábbis konkrétan erről a témáról, és ilyen formában) azt hadd ne vegyem kész ténynek, ha a saját akksijaidról beszélsz az is csak egy épp jól sikerült eset lehet, de mérvadó teszt, ill. bármilyen állítás alátámasztása biztosan nem. Hozz fel konkrét oldalakról ellenpéldákat, utána lehet tényként kezelni.
Egy biztos: a lítium akksikat nem kell formázni, az teljesen más kérdés, hogy több feltöltés- merülés alat tnyerik el a végleges állapotot, ha meg elektronikával van védve az akksi, ami 4 óra töltés után lekapcsol, akkor visszakérdezek: minek kell 16 órán keresztül az eszközt töltőn hagyni? Ez inkább a vicc kategória, mint komolyság, főleg, hogy melléteszem: én nem foglalkozok ilyesmivel, ha lemerül feltöltöm, ha feltöltődött, leveszem, és az én készülékeim akksijai is ugyanolyan jól bírják. Ez is tény. -
jgui
csendes tag
válasz
PLaci58 #4907 üzenetére
Teljesen igazad van, s én is írtam, hogy van védőelektronika előttük. Amúgy nekem már sikerült 1db NiCD aksit 0,5V-ra meríteni (tudom, nem sok észre vall
). Azóta sem működik
. Am,úgy tudtommal itt is 1V/cellafesz alatt nyítnak a tranyók. Amúgy a rátöltéssel pedig a probléma a fentebb említett dolog (töltési ciklusnak számít 2 sec töltés is !!!). Erre legjobb példák a laptopakkuk (ha rátöltesz, napi rendszerességgel, akkor fél év alatt elcsesződhet egy akku). Illetve a kisütésre valóban szükség van!!! Ajánlatos nagyobb teljesítményű akkuknál az újraformázás (tehát nem a PNA akkui esetén!!!)!
-
Rick4
félisten
válasz
PLaci58 #4898 üzenetére
én sem:[link]
és akkor idézet innen
Nincs memóriaeffektus: egyáltalán nem képződnek kristályok az akkumulátorban, így nem kell gondot fordítani a rendszeres tréningeztetésre. Sőt, a Li-ion-akkumulátorok nem is szeretik igazán, ha teljesen kisütik őket.és ez: [link]
vagy ez: [link]
és egy másik idézet:
A lítium-ion nagyon tiszta technológia, így semmi szükség nincs az úgynevezett "formázásra", amit a korábban használatos nikkel-bázisú akkumulátoroknál végre kellett hajtanunk. Az első töltés semmiben nem különbözik az ötödiktől vagy akár az ötvenediktől. A forgalmazók azt tanácsolják, hogy első alkalommal töltsük az akkumulátort 8 órán át, de ez a tévhit még a nikkeles időkből maradt fenn.Ha ezek számodra nem hihetők: [link]
meg még egy: [link]
meg még egy: [link]
A lithium-ion akkumulátorokat nem kell formázni mert a gyártó ezt megteszi helyettünk
Tehát álmodni én sem szoktam, csupán ténykre alapozott információkat közlök.. -
Rick4
félisten
válasz
PLaci58 #4896 üzenetére
Lítium akksiban szerintem nincs olyan, hogy teljesen lemeríted, ha azt meg tudnád csinálni, meghalna az akksid, ilyenkor csak a chip tiltja le a működést. Ez a töltésvezérlő chip, ami kezeli a dolgokat, nem kell vele foglalkozni. Eleve formázva kapod meg, így rakják össze.
-
ququry
csendes tag
válasz
PLaci58 #4860 üzenetére
Lehet, hogy hétfőn nyitnak, de én ma voltam. Igen én is láttam a leragasztott ajtót és először a kiragasztott A4 térkép alap alapján mentem, de valami azt súgta hogy érdemes lenne kérdezősködni
. Mindegy a lényeg az hogy 1.060,-Ft-ért az egyszerűbb változatot lehet kapni.
http://www.argep.hu/trend/WAYT/Wayteq-n770bt.html
Én inkább fizetek kicsit többet, de jobban tetszik a régi változat. Ami 1.500,- kerül.
Megjegyezném, hogy megnéztem a Computer Pont-ba (Miskolcon) az eladó srác nagyon kedvesen felhívta a Pesti beszállító és megkérdezte mennyi lenne az eredeti tartó?
Válaszként azt kaptam, 3.800 -4.000,- Ft. tudnak nekem hozni.
Kicsit elgondolkodtató -
ququry
csendes tag
válasz
PLaci58 #4800 üzenetére
PLaci58 köszönöm a tartó tippet. Elmentem a Fonoda udvarba. Ott csak az interneten megrendelt tartót lehet átvenni. Sajnos a hirdetés mellett nem lehet képet találni. Az ára kicsit gyanús 1.060,-Ft. Eddig ahol kerestem a legolcsóbb is 1.120,- és az Pesten van. Vajon miből adódik ez az ár csökkenés? Mindegy rendelek egyet és akkor kiderül.
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #4857 üzenetére
A szélvédő bal alsó sarka, az már majdnem oldalsó üveg!
Próbáld meg a szélvédő középen alulra tenni, kiváncsi vagyok ott hány műholdat lát. Egyébként lehet hogy ezek az új típusú GPS vevők már nem annyira érzékenyek rá, de a régebbi SIRF III-as vevők ilyen helyeken már csak külső antennával mentek.
-
vimre
tag
válasz
PLaci58 #4813 üzenetére
Tudja valaki melyik programmal lehet PNA-ról képernyő mentést csinálni?
Ha még kell, ez a program csak képernyőmentést csinál AS-en keresztül, semmi mást:
VITO ScreenCapture -
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #4744 üzenetére
Megnéztem, sőt le is töltöttem, és a két térképet össze is hasonlítottam (persze csak felületesen, ott ahol ismerem a környéket).
Így elsőre az tűnt fel, hogy a Navteq térkép nem ismeri a megengedett sebességet az utcánkban. A TopMap meg igen. Tudom hogy ez egy apróság, de azért mégis.
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #4705 üzenetére
- Nem lehet tudni ki gyártja (garanciát ki adja?).
- Nem lehet tudni mennyi memória van benne.Szóval én látatlanban nem venném meg. Akkor már inkább egy BPA.
Valamint a megérkezéskor, "újratervezés " üzenetet hallat.
Ez az egyik (rosszul feltört) verzió tipikus hibája, csak egy másik verzió segíthet.
-
petjon
csendes tag
válasz
PLaci58 #4648 üzenetére
Nagyon köszi! Így már megtaláltam, el is indul, de nem reagál semmire sem, három üres gomb van az alján amiből az első kettőre lehet kattintani, de nem csinál semmit.
Én csak bemásoltam az Mp3Player.exe-t a Program Files-ba. Mást is kellett volna csinálnom? A CalcCE így működött. -
kamillo67
tag
válasz
PLaci58 #4603 üzenetére
Hát én abba nem nagyon mennék bele.
Nézegettem ma egy 820-ast közelebbről is. (fényerő, USB, registry, videó lejátszás, melegedés, progik futtatása, stb.)
Ne vegyétek készpénznek, ez nem teszt!
Próbáltam objektív maradni(820BT-re vártam anno én..).
Na a lényeg:
Fényerő: jól észrevehető a különbség, erejét a 710 és a 770 közöttire tenném.
Usb: 2.0 Kb. 2,6- 28 MB/s írási sebesség, hát ez döfi...................................
Registry: a 770-nél megszokott módon simán manipulálható.........................
Video: PC-s avi-nál gyors mogásoknál scrollozik, rángat
(kissé kevésbé mint a 770) .............................................................................
Melegedés: u.olyan körülmények között jóval melegebb mint a 770. ...............
Navigációs szoftver: kissé gyorsabb renderelés 3d-s navigációnál
Lehet csak azért, mert az általam hasznát navig progik szinte
[az én megyek nyoc is] mind h asználják a gapit,ami 15-20-os gyorsulást
hoz az alaphoz képest 770-en. .......................................................................
Egyéb progik: Sok 770-en futtatot progi bármiféle hibaüzenet nélkül
meg sem nyekken rajta (alkalmazások, játékok ). ..............................................
Gps vétel: A nálam lévő alany lassabban talált holdat mint a saját ....................
Akksi: ezt hagyjuk .......................................................................................Következtetés: Mindenki vonja le saját maga
-
Dunstan
tag
válasz
PLaci58 #4593 üzenetére
Az én - átalakítóból kiszedett - mini-USB csatlakozómban az a bizonyos negyedik láb tényleg nincs kivezetve. Az 5 madzag: +5V, D+, D-, GND és a készülékházak összekötése (árnyékolás). Mindegy, az OTGRole program is megfelel.
Mellesleg ilyen átalakító közelebb is kapható:
http://villamossagibolt.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=2612&cikk=unas_701340 -
Dunstan
tag
válasz
PLaci58 #4565 üzenetére
Most, hogy én is nekifogtam az építésnek, néhány apróság jutott az eszembe:
1. Ha az N770 bevesz, de nem ad ki feszültséget az USB porton, akkor nyilván van benne egy dióda közvetlenül az USB +5V-ja és a készülék tápfesze/akkuja között. Ha ezt megtalálnánk, és rövidre zárnánk, valószínűleg adna ki 5V-ot az eszközöknek. Persze ez elég durva átalakítás.2. Az 5 pólusú mini-USB specifikációkban a 4. láb a készülék-detekciót szolgálja: ha le van húzva a földre, akkor van az USB porton készülék. Ha tehát egy mini-usb dugó negyedik lábát be lehetne kötni egy elenállással a földre, akkor valószínűleg nem lenne szükség az USBOTG programra, mert automatikusan átállna az eszköz host módba. Sajnos a PLaci által (meg az általam) használt átalakítóban nincs bekötve ez a láb, ezért megírhatná valaki, hol kapható forrasztható mini-USB dugó, amin esetleg meg lehetne próbálni a dolgot.
-
petjon
csendes tag
válasz
PLaci58 #4581 üzenetére
Sajnos az én mobilnavigator mappámban nincs content mappa. A skin és a maps mappák közvetlenül a mobilnavigator mappában vannak. A beállításoknál megnéztem a licence-t és az a következő:
DEMO: iGO 2006 Beta
Lehet hogy emiatt más a mappaszerkezetem? Ha létrehozom a content\skin mappát és beteszem a zip-et, akkor fatal error-al kilép a navigáció elindításakor. -
mizu12
csendes tag
válasz
PLaci58 #4559 üzenetére
Aha, szóval az ellenállások nem kellenek. Jól látom, hogy a két szélső lábra kell forrasztani? A piros a plusz, ugye?
Ha belerakok mondjuk 4db 2500mAh-ás 1.5V-ost, azzal nem vágok oda a töltendő gépnek? (Mondjuk a 10000mAh már tetemes lenne, azzal elvan az ember a sivatagban is..)
-
wfalcon
tag
válasz
PLaci58 #4525 üzenetére
Köszönöm
, akkor megyek anyagot beszerezni.
szerk: egyszerűbbnek vélem, ha úgy oldom meg a barkácsolást, hogy a töltő adja a tápot a navinak és a wifi-adapternek. Igaz, így kötve leszek a töltő vezetékhosszához (végülis az ágyból akarok netezni, ott meg van konnektor).
szerk2: a megoldásoddal eszembe juttattad a régi szép időket, amikor a sokol rádióra volt befőttes gumival kötve két sorba kötött laposelem.
-
vactra
csendes tag
válasz
PLaci58 #4492 üzenetére
Szia Köszönöm a válaszod.
Kérdésem amenyiben segítenél a továbbiakban is az lenne hogy le kell törölnöm a gép flash böl az igo-t?és az általad mondott SD re ( SI2.3.3_N770_SD) helyezés után tegyem a mobile navigator mappába az új átírt elérési utvonalal?
Mert jelenleg a bennelévő 4 GB os SD karim csak zenék képek tárolására használtam így meg ha jól értelmezem azon lesznek az inditó fajlok
Üdv
Zsolesz -
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #4496 üzenetére
Készletinfo: rendelésre
Csak azt nem írják, mikor tudnak szállítani. És arról sem írnak, hogy az árban benne van a navi program, vagy nincs. És pont azért mert nem írnak róla arra gondolok, hogy nincs benne. Akkor meg az 54 900 Ft nem túl vonzó, főleg ha egy második X820 lesz.
-
swis
tag
válasz
PLaci58 #4463 üzenetére
Nekem még a 8.3.2 8xxxx verzió van, de szerintem a generic licensz ezt tudhatja mert én ezt a 3 licenszt( generic, maistro, lcp) hagytam benne és ezzel a verzióval is remekül fut akár sd-ről akár Rf-ből a tmc persze jól beírt sys-szel
X 820 at csináltál már? Privibe egy kis segítséget kérhetnék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Chrome
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózatokról alaposan
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- FOTÓS beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MSI CYBORG 15 A13V
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest