- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dunstan
tag
válasz
Integra #4962 üzenetére
Én egy olyan fórumról álmodok, ahol a topicnyitó állandóan megszerkesztheti a legelsőnek megjelenő postot, és beleírhatja a topicban elért fontosabb eredményeket, a leggyakrabban feltett kérdéseket és válaszokat. Természetesen itt, ahol 5 percig lehet egy postot szerkeszteni, ez csak hiú álom.
UI: Mielőtt ismét megjegyeznétek, igen, ismerem SnowDog kollega fórumát, és ott is olvasgatom a postokat. Azt is tudom, hogy ez nagy terheket róna a topic nyitójára, és ezért nem csinálják sehol sem. De azért álmodozni szabad.
-
Anti666
aktív tag
válasz
Integra #4962 üzenetére
Én inkább azt gondolom, hogy vannak ugyanolyan kérdések, melyeket nap mint nap feltesznek az új userek, ahelyett, hogy kicsit visszaolvasnának. Ennyi az összes problémám és úgy hiszem, hogy annak aki értelmesen kérdez, válaszolok is.
...és nem izzadok, megy a légkondi... tovább megyek, mi vagyunk azok, akik elengednek benneteket a 2 kocsisor között és kissé felháborodva nézzük, ahogy SZABÁLYTALANUL beálltok az első elé a pirosnál... tisztelet a kivételnek -
Anti666
aktív tag
válasz
Integra #4960 üzenetére
Ad 1, én nem f@aszozok, ad 2, szerintem már a kérdésed is sz@r volt és arról árulkodott, hogy nem olvastál vissza, csak beestél ide, nagy elánnal és qrva gyorsan választ akartál a gondjaidra, közben meg még okoskodni is elkezdtél olyan dolgokon, melyeket már kb. 5000 darab HSZ-el ezelőtt kitárgyaltak hozzáértő emberek a 770 fórum ján (és még magamat sem merném közéjük sorolni...)
Ennyi, de nekem 8, guruskodhatsz tovább a sisz téixtéddel, teljesen felesleges, 3 sor max elég bele és továbbra is állítom, hogy működik a TMC Bp-en, ugyanis én ellentétben Veled már kb. 50szer használtam és lehet hogy hihetetlen, de többször segített is, elkerülni kedvenc forgalommal túlterhelt koszos celeb városunk dugóit.
-
snowdog
veterán
válasz
Integra #4942 üzenetére
Hibás license file.
Ezek szerint ez a verzió csak SD-ről megy. Próbaképpen az egészet másold át az SD-re, töröld ki a "save" mappát, írd át a sys.txt-ben az útvonalat (app="SDMMC\mobilenavigator") és onnan indítsd újra.
Ha megy, legalább lesz egy kis sikerélményed. Aztán nekiállhatsz megfelelő license fájlt keresni.
-
Anti666
aktív tag
válasz
Integra #4931 üzenetére
a tmc-ben sem igazán hiszek.
még a németeknél se működik rendesen, hogy a búsba lenne mo-n használható?Kedvelem az olyan kijelentéseket, melyek semmifajta gyakorlati tapasztalaton nem alapszanak. Mi jogon savazod a TMC-t, amikor még egyáltalán nem is használtad? Csak azért, hogy meggyugtasd a lelkecskéd, miszerint JÓ készüléket választottál? A TMC MŰKÖDIK BUDAPESTEN, az más kérdés, hogy jelenleg nem 100%-osan, de ez nem jelenti azt, hogy tökéletesedhet. Ne vezesd félre az emberkéket!
folder = mobilenavigatore.exe, ez egyébként klasz voltt, tetszett
-
snowdog
veterán
válasz
Integra #4930 üzenetére
viszont ha iconx-es is jó, akkor végképp nem értem, hogy miért akadt le indításnál...
vagy mert az a content részes beírás a sys-be rossz volt??Igen azért, és ha továbbment volna, akkor térképet sem talált volna, meg hangokat sem, meg semmit ami a content mappában van. Ugyanis pont az az útvonal volt rossz. Bár elsőre én is átsiklottam felette. Javítsd ki, és remélhetőleg el fog indulni. Ha otthagyod sem baj, ártani nem árt, csak felesleges.
-
aasgier
tag
válasz
Integra #4927 üzenetére
Egy kérdésem volna vásárlással kapcsoladba (csak gyüjtöm a véleményeket)
Találtam még egy wayteq 770 2gb (FM és BT nélküli) masinát 30.000. ért és ugye van a bluepanther azure 36.000 ért ! Melyiket válasszam ? (a + 0,7" és a + 2 gb nem tudom megér -e 6000ft -ot inkább abból veszek egy tmc vevőt)
A választ előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged