- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubaaa
aktív tag
-
BerserkGuts
addikt
Hát csak a 0.1%-os fogja mutatni rendesen hogy nincs meg a folyamatos fps, de gondolom érezted nincs rendbe valami
Ez a játék különösképpen de pl: fortnite is állandóan növeli a játék gépigényét mindezt indokolatlanul mert szebb nem lett a játék. Régen egy 3600 mindenre elég volt.
Szóval nem árt cpu se meg akkor ramokat cserélned.
A régebbi ryzenekhez a legjobb ram a CL14-es
G.SKILL FlareX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C14D-16GFXMár jó áron kapható és nem 100.000ft mint régen.
Lehet előbb csak ezt kéne megnézned mennyit javul vele az fps ingadozás. -
shotika
őstag
Nem a videokari a probléma, hanem a proci nem hajtja ki a kártyát. Tudom, mert eddig nekem is 85-110 körül urgált az fps egy i5 9600kf-fel majd 2 hete váltottam i5 13600-ra és Quality módban 120 fps körül van, de ha picit variálom akkor 144fps fixen. Multiban végig, DMZ-ben az új mapon (Al-Mazrah: 120-130, de stabil), BR-t nem próbáltam. De ami a hatalmas plusz, hogy megszűnt a stuttering.
-
BerserkGuts
addikt
hát cpu megér egy misét már régi ehhez a játékhoz nézd meg a listában hol szerepel
Nem az átlag fps a lényeg hanem hogy mennyire laggol ezt csak a 0.1%-os fps-el lehet megnézni. ( msi afterburnerben be lehet állítani)
Még a minimum fps se tudja megmutatni a laggokat, de azt szokták mondani, hogy ha van pl:100 átlag akkor a minimum fps kb:40-50 között mozog, de ez még nem jelenti azt, hogy folyamatosan meglesz laggolás, szaggatás nélkül.
Mert a mérés nem pontos másodpercenként( 1000ms) osztja szét az átlagolt képkocka számot ami nem fogja megmutatni ha 1000ms alatt lesz lagg közben.
Pl: 0-tól 250ms 0 képkocka ez előfordulhat elég gyakran utána már hiába fog csinálni 250ms-1000ms-ig 41-50 képkockát már állóképet láttál ami zavaró.
A mérésben meg csak annyi látszik hogy a minimum fps: 40-50
A játék amúgy gépigényes lett fix 100 feletti sima smooth játékhoz már kell vas neki szóval ne csak gpu-ban gondolkodj mert az a cpu nem fogja kihajtani azt a vga-t de van benchmarkja a játéknak is nézd meg ott mit mond bottleneckre.Amúgy én ezért cserélem le a cpu-t ott már durván látszott a bottleneck is és idegesített, hogy laggol.
-
-
Találtgyerek
veterán
Ha mindkét kártya gyári beállításokkal megy akkor kb. 10%-al erősebb. Most a jelenlegi 90 fps-ből kiindulva nem lesz + 20 fps.
A DDR4-ed típusa kellene és hogy mekkora frekvencián és milyen időzítésekkel megy. A nagyon gyenge memória is sokat tud rontani az fps-en és a droppok is lehetnek miatta. 2x8 vagy 1x16GB? -
Xaels
félisten
Ha az számít, konzolon is akasztja a szerver. Látszatra ping, minden ok de akad a játék. Ma lost connection-t kaptam amikor épp lepakoltam 2 embert és a 11helyen voltunk... Máskor meg képes ilyen 10+%-os packet loss-szal is játszatni az embert. Egyértelmű ha VGA limited van akkor egy erősebb VGA több fps-t fog hozni
-
-
shotika
őstag
Szerintem kb pont ugyanolyanok a botok, csak mivel kisebb a map, így aránylag sokkal többször futunk össze velük, többször is fordulnak elő durvább vagy furcsább esetek is. Nálam Al-Mazrah-on is volt, hogy falon át lőttek le, sőt föld alól bebuggolva vagy épp a levegőben repülve.
-
kill_switch
senior tag
Azt vártam, hogy mivel jópáran DMZ-znek, legalább be tudok menni egy meccsre Al Mazrah-ba.
Nem jött össze. Én is este 11 és 1 óra környékén próbálkoztam.
Az emberke akinél az új fegyó volt valószínűleg megvette, te is tudsz venni tokent, akár az egész BP tartalmát megveheted ha akarod. Vagy alapból a vault edition-t vette és ahhoz jár egy csomó token amit ha nem nyomott el az első season-be, akkor most megtehette. -
Polllen
félisten
Eleve nem klasszikus spawn kill-ről van szó, mert egyszerre spawnol mindenki. Ha ő lát téged, te is látod őt. Egyenlő esélyek.
Ha úgy spawnolsz, hogy nincs semmid, akkor futás az ellen elől. Egyszerű. Itt van esélyed túl élni. Az összes olyan spawn pontot kivették jó ideje, ahol direktbe rá lehet látni a másikra és nincs fedezék.
Amikor 6-n rád ugranak, akkor nincs esélyed, max 1-2-t magaddal viszel. -
-
Ergo_Proxy
tag
Ha tele vagy már az elején mi francnak lootolgatni? Akkor már jobb minél előbb lekaszálni akit csak lehet, és igen, mivel az elején tudod, hogy merre lehetnek, ez jobb mint ész nélkül neki állni lootolni mikor tudod, hogy 100 méterre spawnol tőled egy másik csapat, engem is kaptak már el egyből, én semmi kivetni valót nem találok benne, nem barátokat szerezni járunk be. Nem tudom miért csinálnak sokan etikai kérdést mások levadászásából, ez sem pve játékmód, bár sokan szeretnék azt hinni. Amúgy meg az esetek többségében egyszerűen elkerülhető a harc velük ha tudod, hol vannak a spawn pontok.
-
Ergo_Proxy
tag
Én nem értek veled egyet, vagy a nézőpontunk más, de szerintem dmz-ben tök jól lehet haladni meg fegyót is húzni, én mással nem játszok így a br-ről nem tudok nyilatkozni. Eleve azokat a fegyvereket amiket orrba szájba találni a pályán azt könnyű kiszintezni (M4, Kastovot akármelyiket, signal 50, vaznev 9mm, rpk és még bőven lehetne sorolni) napi 2-3 óra egyáltalán nem kevés, ha több lesz a helyismereted a mapon, megismered a jó loot helyeket könnyebb lesz. A Spawn killekről még csak annyi, hogy van pár olyan Spawn pont amik nagyon közel vannak egymáshoz, így akik vastagon mennek be, joggal nem akarják, hogy pár perc múlva esetleg kedvezőtlenebb szituban találkozzanak a másik csapattal, így nem rossz taktika minél előbb rendezni a nézeteltérést
amúgy meg az ellenséges játékosokkal való csete paték kb az egyetlen izgalmas dolgok ebben a játékban, ha csak botok lennének a kutya nem játszana már dmz-ét szerintem.
-
Kaci84
őstag
Teljesen igazad van. Pont én is így érzem. Nekem elég sok időm van játszani és nagyon rémentem a gémre, profikat is nézek hogy játszanak szóval eléggé rááltam a témára. Hardver is adott. 160-180 FPS-el tolom G502 Hero egér stb. Néha össze is jön 4 kill egy meccsen első is voltunk 2-3x dobogós meg többször is.
Ennek ellenére még mindig azt érzem amit te. Túl sok idő megy töltőképernyő bámulással meg a repülő belsejébe való vonulással meg a pályán való csatangolással.
Viszont én nem venném meg a MW2, csak ezért. Ha nagy BF-es voltál mint én, akkor szerintem nem fog neked tetszeni hosszútávon. Egy hentelő daragép az egész. Alkalmanként jó tud lenni, de hosszútávon kevésnek érzem.
DMZ-be akár milyen rossz ott van esély fegyvert húzni.
Viszont nem azért rossz a BR mód, mert nincs lodaout fegyvered. A csalók meg a pró játékosok miatt rossz meg, hogy nincs respawn. Na meg azért, mert a játék vége felé egyre nagyobb előnye van az amúgy is jobb játékosnak.
Nemsokára jön a rebirth pálya ahol többszőr vissza lehet jönni. Azt várd még meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest