- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
Ergo_Proxy #2712 üzenetére
Nem hiszem, hogy van ertelme ezt meg tovabb vitatni, mert ugy tunik nem akarod latni a kulonbsegeket, csak mindenaron demonizalni szeretned a velemenyemet. En kifejezetten az elso nehany percben lezajlo spawnkilleket itelem el. Az a jelenseg amit kisselandras emlit az alapvetoen nem az elso egy-ket percben szokott tortenni, tovabba azon van a hangsuly, hogy “felhuznak” , akar tobbeket is, es ez oriasi kulonbseget tesz a ket eset kozott. Ezt az egesz becsuletkodex dolgot meg csak te magyarazod bele, en egyszeruen ertelmetlen trollkodasnak tartom a spawnkillt es ennyi, semmilyen kodexemet nem serti csak nem ertek vele egyet, es eredetileg csak mint egy okot emlitettem annak kapcsan, hogy emiatt lassan tudok fegyvert huzni, mert sokszor a meccs elejen mar elkaptak, mielott elkezdtem volna jatszani.
-
ULPIUS
őstag
válasz
Ergo_Proxy #2704 üzenetére
Szerintem azt kene megerteni, hogy a jatekmod nem arra van kitalalva, hogy a spawnpontokat kitakaritsd az elso par percben, ha kell lootolnod, ha nem. Valami oka biztos vannak annak, hogy az ember belep egy dmz meccsbe, legyen az valami mission vagy akar csak gyujtoges, fejlodes, ha nem akar nekiallni semmit csinalni a spawnkillen kivul akkor minek jatszik? Lehet squad huntozni is, az korrekt es egyenes, a spawnkill gagyi es aljas. Ennyi. Igazi tdm-re vagy hasonlokra ott van az mwII multi, nem? Ezert gondolkodom rajta en is, h megvegyem mert neha egyszeruen masra vagyik az ember mint pl a dmz vagy br. Amugy miutan tobbszor belefutottam ebbe, azota en is huzok be a palya kozepere, de legalabbis minel elobb elhagyom a kezdopontokat, de ehhez az kellett, hogy jo parszor - szerintem ertelmetlenul - beszopattak.
-
Mr X
veterán
válasz
Ergo_Proxy #2704 üzenetére
Mondjuk én tudnék díjazni egy PvE DMZ módot.
-
ULPIUS
őstag
válasz
Ergo_Proxy #2696 üzenetére
Xp szinten valóban sokat lehet fejlődni dmz-ben, így 3 hét után már lvl 100 körül járok, de ez semmit nem jelent a valódi tudásom szempontjából, mert xp-t minden szarra kapsz kb, illetve azokat a fegyvereket már felhúztam amiket sűrűn találni botoknál (amiket te is felsoroltál), csak ugye annál jóval több van, és már nem azokat szeretném húzni, érted
"akik vastagon mennek be, joggal nem akarják, hogy pár perc múlva esetleg kedvezőtlenebb szituban találkozzanak a másik csapattal, így nem rossz taktika minél előbb rendezni a nézeteltéréstamúgy meg az ellenséges játékosokkal való csete paték kb az egyetlen izgalmas dolgok"
Ne haragudj de ez valahol egy ellentmondás. Az lenne a lényeg, hogy eleinte mindenki lootol egy kicsit, megcsinál egy-két melót és aztán valahol úgyis összeakadsz valódi játékossokkal és úgyis kiderül ki az ügyesebb. Az hol izgalmas, hogy az éppen csak lootolni elkezdő, gyenge felszerelésű, vagy kezdő - komoly map ismerettel nem rendelkező - játékosokat ledarálják a "vastagon" bement arcok, hogy aztán lehetőleg csak botok ellen játszhassanak nyugiban?! Ez inkább akkor már gyávaság szerintem, "kedvezőtlenebb szituban " már nem jól játszanak, abból már nem tudnának kijönni? (Úgy, hogy elve előnnyel kezdik) Elég sok ilyen spawnpont van közel egymáshoz , ha mindegyik így gondolkodna, akkor maradna bent 2-3 szakasz, aztán az nagyon izgalmas nem?
A weapon case amúgy mindig ott van ha valaki izgalomra vágyik, meg valódi enemy player harcra vágyik minél előbb, akkor tessék azért bemenni, nem kell spawnkillerkedni.
Egyébként azért most már lényegesen jobban megy úgy alapjaiban a játék, szoktam nézegetni az online tac mapot is, ismerek pár jó loot helyet fejből, de ettől függetlenül az rendszeres, hogy elbukom a húzni kivánt fegyveremet mondjuk 20 perc fasza kis játék után, mert a vége fele jönnek a prok és akkor utána megint 2 órát kéne várnom rá.
Tegnap amúgy végre sikerült kihoznom a chemist fegyverét is egyedül (a szakaszom persze valahol tök máshol bolyongott a mapon, de a végére odajöttek szerencsére), kb 5-6 próbálkozás után sikerült, több nap alatt, előtte a legutolsó heliig jutottam vele, de az utsó pillanatokban megérkezett 3 állat, akik persze azonnal szitává lőttek, hiába voltam friendly és kérelmeztem a csatlakozást. Kicsit pipa voltam de ezután sem adtam fel
De ehhez az kellett ugye, hogy fullos szettet gyűjtsek össze és bevigyek egy saját, tuningolt és tompított signalt. Random fegyverekkel nekem nem ment volna. -
BerserkGuts
addikt
válasz
Ergo_Proxy #2658 üzenetére
inkább jó lenne ha nem kéne egymást gyepálni arra ott van a BR nem? Semmi értelme nincsen csak azok a küldetések amiket beraktak hogy szívassuk egymást direkt.
B21-esben is jó nagy hátrány hogy ne csak a botokkal foglalkozzak akik amúgyis rohadt erősek lettek de már rohannak belém a human botok is esélytelen kijutnom onnan. -
kisselandras
senior tag
válasz
Sajnos ez ilyen játék
divatba jött az hogy már ahogy elkezdődik a játék máris lerohanjuk a másikat most már mi is azt csináljuk !
tök élvezet ha mi szedjük le őket akkor ha kérik fel húzzuk őket
annál jobb ha felhúzzuk mert igy többen leszünk
-
Polllen
félisten
válasz
Mi nem szoktunk ezzel foglalkozni, fixen 2-n megyünk be.
Jól helyezkedve a 2v4 még nem akkora gond. A 2v6 már zúzda.
-
Laby
őstag
válasz
Én imádom, amikor utazunk kocsival, majd a semmiből elkezdenek darálni minket, kilőnek valakit a kocsiból, de amikor szarabbul jönnek ki belőle, akkor üvöltöznek hogy "friend-friend please".
Amikor a legutolsó helikopterre érkezőket várják kempelve, majd az utolsó másodpercekbe bejönnek lőve, gránátozva, de mégis meghalnak és üvöltöznek hogy segítsünk...Amúgy nekem nincs bajom ezzel az átálósdival, mert vannak szívás szituk, küldetések amikor rohadtul szívsz ha nem jutsz ki, mert végre sikerült összeszedni valami ritkábbat.
Szerintem csak az nevetséges amikor ők kötnek beléd, de ha fordul a kocka akkor hirtelen óriási spanok akarunk lenni... -
válasz
Ergo_Proxy #2422 üzenetére
Egyre több ilyen lesz, aztán csak jön megint valami frissítés amivel javítják és elcsesznek mást
-
kisselandras
senior tag
válasz
Ergo_Proxy #2404 üzenetére
Ne már ! hát hogy ne lenne stabilabb a battle-net hisz az a saját kliens
-
kisselandras
senior tag
válasz
Ergo_Proxy #2352 üzenetére
Ez a kivihás
de ez jó így szerintem van benne adrenalin mikor 30 fős botok jönnek
Ezek a random hát nekem nem igazán jönnek be van annyi bolond benne hogy az nem igazazt bírom mikor egyes Westel rohangálni akar s ki szedik
Máma is játszottam tegnap is jó playerekkel ha nekem volt pénzem én vetem cuccot a playernek
Vagy máma nekem vettek cuccot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest