Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
KROK640 #14240 üzenetére
A lvl100 nal meg szoktam nezni a statokat es nemelyik uber bena.
De ja ismerem a most sz..ni fogsz es kesz mikir 400mm atutessel nem tudsz kiloni light tankokat stb.
Mondjuk a jatekos bazisrol mindent elmond hogy szerintem a legkonnyebb napi kuldik azok az ilyen vegezz legtobb kilott jarmuvel meg hasonlok.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
KROK640 #14235 üzenetére
En most 1 het chatbant kaptam mert jopar embert elkuldtem a picsaba sajat csapatokbol.
Egyszeruen megkerdeztem hogy:
A. Ha valaki kezdo es a statjai alapjan bena, akkor minek jatszik high tiert miert nem low tiert es szerez tapasztalatot ahelyett hogy a csapattarsai jatekat is elszurja a benasagaval.
B. A lvl100 player aki szinten meg killt sem tud szerezni csak meghal mint a birka es megnezve a statjait benabb mint az elobb emlitett kezdo.
Komolyan miert jatszanak az ilyenek high tiert? Jo nekik hogy csak pofozozsakok? A csapattal is kibasznak mert a csapatom fele allandoan ilyen aztan en meg 2-3 masik player probaljuk huzni a csapatot.
Legviccesebb ha netan frusztraltsagomban beirom a chatbe hogy miert ilyen bena f..zok akkor altalaban valaki olyan pofazik vissza aki tok utolso a csapatban mig en az elso haromban vagyok
-
frame>24
addikt
válasz
KROK640 #14228 üzenetére
Menj be az irányítás menübe, és rendelj valamit a radar ki-be kapcsoláshoz, mert asszem alapban nincs is hozzá gomb rendelve.
Alg:
Skyknight-om nincs, viszont a FRA Hellcatre majd ránézek, az megvan.SpaceJam: szerintem még sim-ben is előbb látod a pöttyöket, akik az ellenséges gépek, bár ki tudja, ott a render valóban kicsit másképp működik.
-
decla
csendes tag
válasz
KROK640 #14214 üzenetére
Ezzel tökéletesen egyetérte, addig nagyon jó volt a játék, amíg csak tankok és repülők voltak.
Elég ha megnézzük a mostani event 2077cyberpunk borzadály. Az biztos, hogy a Gaijin 360 fokos fordulatot csinált.Nekik már nem a játékosbázis a fontos hanem a bevétel és ez mindent felülír.
Előbb utóbb ez is az AW sorsára kerül.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14203 üzenetére
Na, jó, a CPU-s témára épp akartam írni, hogy mindaddig nem is érdekel a téma, amíg movie minőségen 60 FPS fölött van fixen fullHD-ban (de inkább 80-100 fölött), erre most egy felhős map-on 40-re is lecsökkent. Egyértelműen patch-hatás.
Valamit most tényleg nagyob elbasztak. Aztán majd jön a patch, hogy 100%-al gyorsították a grafikát.
-
Alg
veterán
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14191 üzenetére
Mindeközben pedig mindent elvisz a mai napig, és valóban egyre többet és többet használnak ki belőle az új rendszerek és játékok. Szálanként a 4 GHz bőven elegendő. Eszem ágában nem lenne még cserélni, hacsak nem legújabb GPU-kat akarnék mellé pakolni, vagy ha nem zavarna a fogyasztás (a melegedéssel nincs gond). Az a játékok hibája, ha nem használják ki rendesen a magokat. Viszont ilyenektől, hogy nyitva van-e valami a háttérben, vagy egyszerre hatféle dolgot csinálok, meg se nyekken.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14166 üzenetére
Szerinted mi nem találkozunk ilyenekkel nap mint nap? Minek erről minket tudósítani. Igen, ilyen az RB. Ilyen egy régi játék. Ismerjük.
Persze, legalább van valami tartalom a topikban, de akkor is olyan, mintha összetévesztenéd a felületet a saját csapatod Discord csatornájával, vagy valami haveroddal. Ennyire elismerésre vágysz? Ennyire lenyűgöz ez a játék, hogy megosztás nélkül egyszerűen nem tudod kiélni magadból az élményeket? Nincs egy barátod sem? Nyilván megbántani sem szeretnélek, meg nem is feltétlen tehetsz bármelyik eshetőségről, csak egyszerűen nem értelmezhető számomra, hogy minek ilyen teljesen hétköznapi dolgokat az orrunkra kötni még akkor is, ha ontopik..
-
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14146 üzenetére
Nincs szó semmilyen megváltozott körülményekről, csak nem hiányzik semmi róla. Az új secondary weapon screen is megszokható lett végül. Mindent elérsz, ami kell. A hülye score pointok meg booster-kijelzések hidegen hagynak valóban. Úgy foglalkozol vele, mintha számítana bármit is... De akkor ne nekünk írd, hanem a fejlesztőknek!
Ezzel a géppel meg ne röhögtessük már egymást! Az egy belépőszintű processzor gamelésre (gyaníthatóan abból se a legjobb) és egy 6 éves videokártya.
A memóriamennyiség meg tök mindegy, nekem 8 GB a max, és mégis fix 60 FPS-sel megy a főmenü. Ami mellesleg szintén ki a faszt érdekel... Elég a sírásból.
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #14143 üzenetére
Az Arcade repcsi a kezdetek óta egy förtelem volt, én az első pár repülőgép megszerzéséig Arcade-oztam csak, meg az első jópár CW-n, aztán tértünk át Reálra is a CW-ken.
Gépigényt nem kell firtatni, 256 Mb-os ATI Mobility Radeon HD3650-essel nyomtam vagy 2 évig, aztán Quadro kártyákkal, most meg az RX580 8 Gb viszi Movie beállításon, FHD-ban bekapcsolt Vsync-kel stabil 75 FPS-sel (75 Hz-es az IPS monitorom), egy Ryzen 7 2700X társaságában. Nekem ez bőven megfelel -
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14143 üzenetére
Teljesen jó a GUI. Gépigény... bazzeg, 9 éves gépen (FX 8320) játszom egy 5 éves videokártyával (RX 470) 160 FPS-sel, full movie kinézeten. Miről beszélünk?!
Amúgy az egész picsogás nevetséges... Kit érdekel? Ez egy régi játék. Már ezerszer túlragoztuk. Van ezen kívül is más játék, sőt élet. Semmit sem oszt vagy szoroz az egész.
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #14141 üzenetére
Nem fogja rendbetenni, hanem patch-ről patch-re egyre cseszi szétfele.... 2013. februárja óta WT-zek, olyan 2015-2016 fele indult el a lejtőn, csak a pénz számít... Csodákat ne várj, ez csak rosszabb lesz... A Reál repcsit szétkúrták, minden megy minden ellen, a reál tankról jobb nem szót ejteni.... Legalábbis a top tier kb játszhatatlan, ha nem pay to win user vagy...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
KROK640 #14131 üzenetére
Inkabb az hogy a gazsi copy paste tankokat meg repcsiket tesz minden nemzethez.
Regen ha egy nemzet ellen jatszottal megvolt milyen cuccaik vannak hogy kell ellenuk jatszani.
Most minden nemzetnek lassan tok vegyesen ugyanazok vannak.
Egy nagy masszsa lett az egesz, lassan generic shooter game-e degradalodika hajdani "realisztikus" harci jatek -
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14108 üzenetére
Szerintem is jó, ha elfelejted az RB-ben a belső nézetet és a célkeresztezést. Erre van a Shift gomb alapból, ha az kell, hogy rázoom-olj, miközben látod a környezeted is. Ha SB-re készülsz, az más kérdés (de azt miért tennéd megfelelő hardware nélkül).
"Aztán kipróbáltam a BF110-et C7, láthatatlan lőszerrel. Elképesztően alacsony találati arányom volt"
Ezért kell gyakorolni, és közben nem AB-zni, meg összevissza váltogatni a gépeket. Előbb rá kell érezned nyomkövető alapján a ballisztikára, és csak aztán menjen a stealth. Miből gondoltad, hogy jó találataid lesznek, ha eszerint nem jól célzol?
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #14104 üzenetére
"Na most értem én, hogy lőjjek sokat, minden géphez külön lőszer dinamika esés stb tartozik."
Ez benne a szépség, akár tank reálban, hozzászokni, memorizálni a lőszerek ballisztikáját
Reál tankban is mikor egy tankkal viszel kétféle lőszert, az egyiknek 1.600 m/s a csőtorkolati sebessége, a másik lőszerednek 850 m/s, és szokni mindkettőt, főleg mikor egyik lőszerről a másikra váltasz
Régebben sokat mentem a Yak-9K-val, először szokatlan volt a 45 mm-es ágyú, de mikor már kitapasztaltam, 800-1.000 m-ről egy lövéssel kettészakítottam egy gépet vele (továbbra is Reálról beszélek) -
Urna
tag
válasz
KROK640 #14104 üzenetére
Nem látom hogy a volumetric patch hogy érinti a magas ping miatti aszinkront. Sjanos a neted miatt csak simán késve követed az eseményeket. Pont hogy segítene rajtad azzal hogy (20mm és afelett) nagyobb területet találsz el, nem pedig pixel-méretbe mennek a lőszereid.
Örülök hogy letettél a belső célzásról, tényleg jobb az ha többet látsz.
Na most értem én, hogy lőjjek sokat, minden géphez külön lőszer dinamika esés stb tartozik. Ez így szép, de azt nehezen hiszem, hogy felküldtek volna gépeket olyan célkereszttel aminek köze sincs a valósághoz.A repülőgépek "célkeresztje" meg nem volt tudtommal oylan fix mint a játékban. Állíthatóak voltak mind a britek , az amerikaiak gunsight-jai, kézzel, repülés közben addott célpont fesztávjához képest. Itt meg csak "vannak" persze nem is szimulátor, de magyarázhatja.
-
Urna
tag
válasz
KROK640 #14070 üzenetére
Ne ved kötekedésnek, de nem hiszem hogy ez podcast lett volna (vagy bármi hasonló). Nekem sokkal inkább értetlenkedés és panaszkodás hangulata volt, mintsem hogy valami témát kibeszéltetek volna netalán megosztanátok a nézőpontjaitokat különböző oldalakról szervezetten.
Hogy konstruktív is legyek: Az AB-s meccsedbe is látni hogy 100+ -so a pinged, érdemes lehet a szervereket váltani EU, RU háthta egyik kellemesebb pinget eredményez. Valamint a szolgáltatód váltani ha van rá lehetőség nekem 70 fölé csak akkor megy ha valóban szerverproblémák vannak, ez nem egy általános WT hiba.
Belsőnézetes lövést meg amúgy se javasolnám Rb-be minél kevesebbet látsz annál rosszabb a dolgod, persze ha kénylemes, megszoktad akkor elfogadom.
Repcsi RB-t kb 2.5-3 éve tolom aktívan,nem tudom mikor lehetett több géppel bemenni (ha egyáltalán volt ilyen), de nekem az rémlik hogy az RB Squadron csatákba is 1 géppel mentek az emberek amikor még nem voltak tankok (én akkor csak AB CW-t toltam emiatt nem 100%). -
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14085 üzenetére
A 700 borzasztó sok, nagyon max 500. De nálam érezhetően javult a találati arányom 400-on. Gondolj bele, hogy legtöbbször mikor célzol az enemyre, bőven 500 alatt lesz az. Illetve azt, hogy hova célzol, érezned kell, de a nyomjelzés segíthet persze. Kiemelném azt is, hogy egyik nemzet fegyvereit a másik után elég nehéz használni a hozzászokás miatt.
Ezt még inkább felborítja az, ha vegyesen repülöd a két játékmódot. Nekem elég egyszer véletlen bemenni egy hányás árkádba, amikor új csapatot állítok össze és elfelejtem RB-re állítani, azzal egyből elkalibrálódok. Érdemes gameplay-eket nézni, én ezt a playlist-et nagyon bírom. Ebből lehet látni, hogy hogyan céloz.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14082 üzenetére
Jah, összetartás: régen 800 m-rel dolgoztam, de idő közben 100-asával szépen lemászott 400-ra. Nem ideális bömberek seggbedurrantására 1 km-ről, viszont ez a normál turnfight távolság. Amúgy a G.56-ot ezért is imádom, mert a 3-ból 1 ágyú a légcsavar tengelyben helyezkedik el, az meg összetartás-független.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14082 üzenetére
A németeknél stealth-et használok, mert azok a legerősebbek (minengeschoß rulz). Lásd a G.56-os videóim (#1 #2 #3). Számomra csak zavaró a nyomjelzés, meg ha már itt tartunk, a zoom-olás is a lődözés közben. nem mellesleg megugranak tőle, az csak számukra plusz infó. Sokkal többet ölök így, hogy nem tudják, merre forogjanak ki.
Rohadt jól néznek ki azok a videók, amiken bezoomolnak és szépen lekövetik a másikat, de én ezt nem tudom megcsinálni. Így megy csak. Néha nem tartok eléggé eléjük, de amikor elérem a megfelelő irányzékot, úgyis látom róluk lepattogni az alkatrészeket.
-
KROK640
nagyúr
válasz
KROK640 #14070 üzenetére
Egyébként itt elhangzik, hogy a LAG/Ping párost okolják a srácok, de jobban véggigondolva sokkal inkább a volumetrikus lőszerre vezetném vissza, és kb időben is akkor kezdődött ez a belső nézetből célkereszttel nem lehet kilőni RBben a másikat. Legalábbis úgy nem ahogy eddig
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14055 üzenetére
Első bekezdés: Megnyomod a tabulátort és máris látod, hogy milyen gépeket vittél be a játékba. Vagy rá kell nézni a képernyő közepére.
Második: Semmilyen információt nem hordoznak számunkra a screenshotjaid, így azokon egy képecske lehagyása vagy utólagos rászerkesztése egy atomot sem rak arrébb. Ez most nem akart offense lenni, de ez a realitás.
Harmadik: Nagyon sok játékban nincs timestamp, és bár tényleg kis munka lenne, nincs jelentősége. De ha ennyire zavar, írj a supportnak! Valóban meg kéne csinálniuk.
Negyedik: Nem tudom, hogy miért vagy így kiakadva a követős cuccokra. Én úgy, hogy nagyon keveset jet-eltem még (és nem is nagyon tervezek), egyből látom, hogy kilőtték rám, és eddig mindig ki tudtam kerülni. Csak kanyarodsz egyet és ennyi.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14053 üzenetére
Olyanokat sorolsz itt, amiket még soha a büdös életben nem néztem, mondom ezt majdnem kimaxolt karival. Talán mégis érzik, hogy mi lényeges és mi nem.
Ha annyi memóriád nincs, hogy ne tudd, hogy a meccs előtt melyik booster-t indítottad el, azon sokat nem lehet segíteni.
Abban persze teljesen igazad van, hogy a prop és a jet nem lenne összeengedhető, mert teljesen nevetséges.
-
Alg
veterán
válasz
KROK640 #14047 üzenetére
Tök jó hogy ilyen általános igazságokat sikerült megfogalmaznod kemény két meccs után, amikbe egy bombázóval menél be rakétás jetek ellen, nem tudom mire számítottál
Mióta behozták a rakétákat az a nagy dög semmire nem jó, ezt előre megmondtuk volna neked ha megkérdezed. Nézd meg milyen gépek vannak 8.7-9.0-ban...
Főleg hogy úgy mentél magas tier RB-ba hogy szinte semmi tapasztalatod nincs ebben a játékmódban.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14047 üzenetére
Ki kell kapcsolni az automata javítást és akkor nem megy ki semmi. RB mellett totális hülyeség bekapcsolva hagyni. Én már évek óta semmit se költök erre, alig 1-1 gép van, amit ha lelőnek és drága, akkor azt nem javítom (pl. G.56). Van 7-9 repülhető nemzet, nemzetenként arany nélkül 5-5 gép, ez alsóhangon is 35+ gép, ami egyidejűleg javulni tud. Még akkor is lesz free masinád, ha folyamatosan mész velük.
Amikor otthagyod éjszakára, akkor is sok órányi szerelgetés történik, és annál kevesebb lesz másnap a javítási költség. Csak fel kell tolni a repair rankot a repülő rangjára, a repair speed-et meg kimaxolni és ennyi.
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
KROK640 #14023 üzenetére
SL ( gondolom, a Silver Lions): 230k-ról lecsökkent az említett 7k-ra...
GE (gondolom Golden Eagle: 100ról 0ra)
Átváltható fejlesztési pont: 3.220.000 :-) asszem ez nem változott, igaz nem is értem mire jó önmagában, mert ahogy tapasztaltam, csak GE felhasználásával együtt lehet vele valamit is fejleszteni.... (az meg ugye nem nagyon volt/van.) Prémium előfizum nem lesz az tuti.Na mindegy, visszatápoltam magam 60k-ra...többet nem tudok tenni az ügy érdekében. Arra gondoltam, lehet ezek a fogadások húzták le az egyenlegem, 3-4 alkalommal kipróbáltam mire is jó....
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
KROK640 #14018 üzenetére
A backup csomagok szart sem érdekelnek, azokat csak arcade-ban lehet felhasználni. Sz a lehető legrosszabb pörgetés az összes lehetőség közül. A valódi jutalmak továbbra is a 2-3-500 százalékos booster-ek, amik real-ban egy 4-es rangú gépet is közepes szintre fel tudnak fejleszteni egy kör alatt, ha nem vagy totál balfasz. A hang- és vizuál moddolás továbbra sem ment az FPS rovására, így nem teljesen értelmezhető, hogy mi is a gond, vagy csak a szokásos picsogást nyomod? Mondjuk lehet, hogy nem egy 8 éves géppel és egy többszörösen elavult rendszerrel kellene nyomorékoskodni? A kérdés persze költői... Ha totál fingod sincs továbbra is a témához, akkor talán ideje segítséget kérned, és nem a total retard hozzászólásokat sorjázni a topikban. Nemde? Nalátod.
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
KROK640 #14021 üzenetére
Szia!
Más tuti nem használta a gépem, így az kilőve...másik gépről nem próbáltam...max. annyi lehet akkor, hogy a steamből vagy az alkalmazásból felváltva léptem be..mikor melyik esett kézre. De ez eddig is így volt, eddig nem volt ilyen probléma...
A pontok alatt a Silver Lions-t - vagy mi a csuda
, amiből fejlesztgetni lehet - értem.
-
csongi
veterán
válasz
KROK640 #13930 üzenetére
Az egész BR rendszer bohóc szakkör.
SOSEM szabad elfelejteni!!!!! Ez a játék Béta verzió. Mindegy mit veszel, afelett nincs döntési befolyásolási, vagy tulajdon jogod.
Így az egész egy maszatolás, és bullshit. Jó is lehetne, de nem lesz. Ez ezzel a bandával sosem lesz. Képtelenek átlépni a saját szintjüket.
Egyszerűbb másik játékot keresni, mint ebbe reménykedve időt ölni bele.
A levezetés és letörlése a következő lépés.
Van ez így. -
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #13904 üzenetére
Közben ráértem leírni:
- ASUS Prime B450 Plus alaplap
- AMD Ryzen 2700X (8 mag - 16 szál)
- Sapphire Radeon RX580 8GB Nitro+ Special Edition
- 2x8 GB GSkill DDR4 3.000 MHz RAM
- BE QUIET! Shadow Rock TF2 procihűtő
- Gigabyte M.2 NVMe 512 GB SSD
- Be Quiet! Straight Power 11 650W moduláris tápegység
Később pedig még egy 4 Tb-os HHD kerül bele -
Alg
veterán
válasz
KROK640 #13856 üzenetére
Az a játékmód "éri meg" amit jobban élvezel.
De mindegy, hagyom a témát, látom nem értitek a lényeget, stresszeljetek felőlem rajta hogy sosem lesz meg a Leopard meg a MIG21 meg mittudomén, én közben élvezem a játékot a francia F6F-5N-el, legutóbb is lett RB-ben 4 kill, valami 22 ground kill és ~8000 pont.
Nekem elég ha munkaidőben "grindolom" a fizetésemet
-
SpazzMaticus
tag
válasz
KROK640 #13835 üzenetére
Én ezért hagytam rá a játekot, aminek a repülős része pedig nagyon tetszik, de egészen elképesztően pofátlanul drága, a "free xp" egy átverés, ingyen játszva pedig egy vég nélküli gind...
Egyébkent a Gaijin összes általam próbált játéka ezt az utat járta be, (a Crossout-al, és a Star Conflict-al már Beta-ban is játszottam ) volt egy ígéretes alapötlet, hangulatos és élvezetes játekélmenettel, jó közösséggel, amit 2-3-ev elmúltával felváltott a vég nélküli grind, a kiegyensújozatlan OP csillagászati összegekbe kerülő prémium járművek, fegyverek ömlesztése fejlesztés gyanánt, és az ez miatti flusztrált közösség... -
Alg
veterán
válasz
KROK640 #13801 üzenetére
Ejj semmi nem jó neked
Ha új járművek jönnek akkor miért csak a meglévők másolata meg miért olyan ami téged nem érdekel (hajó), ha balance meg bugfix jön az miért most és miért nem korábban... És mi legyen a kövi updateben? Uj pályák, új járművek, bugfix, balance fixEngine csere ahhha jó vicc, a WoW vajon hányszor kapott új engine-t a ~15 év alatt? Pedig az egy nagyságrenddel komolyabb játékosbázissal dolgozott(/ik?) és fizetős...
Amúgy szerintem nincs gond az engine-el, nyilván nem egy techdemo szint, de nem is szemet kibökően randa, magas beállításon kifejezetten szép, free to play játékokhoz képest.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
KROK640 #13796 üzenetére
Szerintem semmi köze nincs a boost-erhez. Én legalábbis nem vettem még ilyet észre.
Ha van bent egy nagyobb booster,akkor sem veszek észre nagy különbséget a balance-ban.
Boost nélkül is bedob szar csapatba.
Azt figyeli szerinted a rendszer,hogy ki milyen boostert aktivál? Attól miért jobb nekik,ha te elbukod a meccset és elmegy a kedved a játéktól? -
Kempetlen
tag
válasz
KROK640 #13787 üzenetére
Írtam, hogy nyomtam mindkettőt, bőven többet, mint akár te. 10 ezer árkádiában eltöltött meccs szerintem ad némi alapot. De a játék készítői sem igazán foglalkoznak vele, a Thunder Show-k is javarészt az RB-ről szólnak. Nem lenézem, csak tényleg teljesen irreleváns, hogy ott mi történik. Nem arra fejlesztik a játékot.
Bertiee: A ping nem az adott játékmód miatt jó vagy kevésbé jó. Nekem mindig 30-45 között van. A trükk annyi, hogy a fentről lenyitható game mód választó alján az EU-t kell kiválasztani és nem szabad hagyni, hogy 4 percnél tovább keressen meccseket, mert akkor automatikusan bedob a választástól függetlenül más kontinensekre, ha ott előbb talál partit. Ha normális neted van amúgy, akkor ez lehetett eddig a hiba. Ha US vagy RU szerón játszol, akkor ne csodálkozz, ha 160-as a pinged! Ha mégis EU-n tolod, és még packet lossod is van, akkor a szolgáltatód a szar. Ezt azért tudom, mert én is találkoznék vele, és mert elég rendszeresen toltam mostanában. Nekem amúgy 1000/300 megabites DIGI optikaim van.
-
Bertiee
senior tag
válasz
KROK640 #13787 üzenetére
Jó az az árkád.
Nem mindig, de sokszor, ahogy korábban is leírtam. A 150-200% lion boostereket jellemzően árkád repülőben (5.0-5.3 német lineup, 8 slot) nyomom el. Ha nyerünk, netto 80-100k a nyereség, ha veszítünk akkor is 50-70k... Így nem fusztrál az, hogy bemegyek reálban és az első kósza lövedék pilótát vagy motort lő és "game over". Itt még van 7 másik gép, plusz akár backup is a többségen... Ja és a ping sem ugrik több százra a pocket losttal egyetemben...
(mondjuk nálam máskor sem fordul elő sűrűn.)
-
Kempetlen
tag
válasz
KROK640 #13784 üzenetére
Nem balanszíroznak ott semmit, max arrébbtosszák néha a BR-eket, mintha nem lenne tök mindegy, hogy ha már úgyis minden jöttmentet összeeresztenek, hogy mi a BR. Mindenesetre a repülők nem arra a módra vannak kitalalálva, csak összeeresztik őket miért is ne alapon. Tényleg úgy tudsz írni róla, mintha bárkit érdekelne, hogy mi a szar van árkádban. :D
-
Kempetlen
tag
válasz
KROK640 #13772 üzenetére
Csak megjegyzem, hogy 10 ezer meccsem van mindkét járékmódban, és az AB-t csak azért ennyi, mert egyáltalán nem ismertem sokáig az RB-t. De mindegy, a lényege az egésznek az volt, hogy mi ajánlott, és akinek szólt, meg majd eldönti magának, hogy melyiket akarja tolni. Úgyhogy nem, nem olyan, mintha alap nélkül formálnék véleményt, ellentétben veled, aki pl. a Win 10 ellenében is úgy tett kijelentéseket, hogy nyilvánvalóan közöd nincs a témához.
-
Kempetlen
tag
válasz
KROK640 #13768 üzenetére
Teljesen mindegy a BR-eltérés, mivel úgyis csak egye járművet vezetsz egyszerre. Hosszabb távon van értelme, hiszen azokat a gépeket javítja a crew gyorsabban, amelyik az aktív nemzetenként. A backup is egy teljesen lehangoló dolog, ha azt pörgetem ki, mivel semmit sem ér. És ne az árkádból induljunk már ki! Tudom, hogy te azt nyomod, rólad már lemondtam, de az semennyiben sem mérvadó, hogy mi folyik abban az idióta játékmódban.
-
Kempetlen
tag
válasz
KROK640 #13763 üzenetére
Csak akkor kap killt valaki, ha összerohanás előtt már kilövi a másikat. Az anomáliák meg kit érdekelnek.
cooi11: Erre mit írjunk? Játssz mindenképp real-t! Az arcade-ot érdemes elfelejteni, azt csak nyomik nyomják. Illetve pár tanács:
• arcade vs real
• sense of flight - repüléshez
• ezüst spórolás
• csapatok aranysasért
• legénység fejlesztéseAmúgy vegyesen vannak itt tankosok meg repkedők. Meg eleve keverve van tankolásnál a kettő.
-
Kempetlen
tag
válasz
KROK640 #13748 üzenetére
A repülők, házak, fák, hidak, leszállópályák és az összeengedési távolságok méretezésével van gond. Kicsit sem hihetők a városok, teljesen árkád minden. Nézem itt néha a DCS és IL2 videókat, hát ég és föld. Erre gondoltam. Azok életszerűek, kicsiben nézve akár valósak is lehetnének. Érzed a távolságokat, de a sebességet is. A WT-ben minden mint valami kis makett. Elhiszem, hogy a gépek egymáshoz képest rendben vannak, meg esetleg tank szinten az utcák hihetők, de minden más össze van nyomorgatva és le van egyszerűsítve durván.
-
csongi
veterán
válasz
KROK640 #13749 üzenetére
Pont olyan, mint a fing. Lehet reszelni de nem lesz jobb illata :).
Elvault grafikai motor, es fizikai.
Ez nem bir tobbet. A hardverek fejlodnek de ehhez szoftveresen is kell.
Elavult VGA opcio egy vicc. :).
lekapcsolja a texturakat. Legalis wallhack.
Tudom en, gondolni kell a kis geppel rendelkezo jatekosokra is. Csak azoktol nem is fog bevetelhez jutni a ceg.A fizikai motor kb a br 4.0 ig kepes modellezni.
A felett ordinare nagy bakik vannak.
A jarmuvek tores modelje egyedi elbelbiralalsok alapjan tortennek. A loszerek hatasossaga a fizeto tabor igenyeit elgiti ki.Alg.
Elore gyorsitani lehet, vissza tekerni vagy elore leptetni nem.
Jajj, eleg nagy szanalom az egeszre felesleges energia pocsekolas.
Nesze itt egy VPS. Igaz semmire sem jo. :).
VPS=Vakulj paraszt System. -
csongi
veterán
válasz
KROK640 #13748 üzenetére
Bonyolult, és felesleges lekérések vannak Online. A kinézete Borzalmas régi.
Képtelen egy csatába beléptetni, úgy hogy pl egy adatlap megnyitva marad.
A játékosok adatlapjainak a megnyitásának a korlátozott idiótasága. Ráklikkelsz a csatába lépés gombra és míg be nem léptet semmit nem csinálhatsz mert megszakad.
Mikor csatába vagy a stat tábla megnyitása után kínlódás megtudni az alapvető adatokat.
Pl egy Gép BR besorolása külön kaland túra, vagy fejből tolod az összeset.
A reportolásnál akkor foglalkoznak érdemben a dologgal ha leírod a csata azonosító számát.
Próbál meg, vajon hogy fog sikerülni? Papir tollal, vagy fényképezővel készülj fel.
A visszajátszások.. szánalom, mikor azt magyarázzák, késik a lövés a valós helyzetéhez képest. Jájjj.
Arányokat meg hagyjuk.
Minden játék csal az arányokkal, mert enélkül nem lehetne érzékeltetni a 3d távolság érzeteit.
De mikor a kerek holdból lesz tojás..
A terep. felület magassága bugos, lepattan a gép a felszínről, vagy éppen belezuhan indokolatlanul.Tank reálba meg végképp ne is beszéljünk róla.
A járművek mozgása mérete haladása, távolságoktól függően képes talaj felett pattogni.
A levegőből nézve 100-al megy tank, aztán ahogy betölti a talaj textúrákat hirtelen lassul.
Előtte meg 20métereket ugrál a jármű.AI kb 10 éves szinten van. Jól látható a menet oszlopokba, a légvédelem haladása. 50Km/h, megállás 1mp-en belül, és képes hátra mozdulni ugyan ennyi idő alatt.
Agyrém a 2Km-ről látható repülő a felhőben, de 300méteren meg láthatatlanná válnak, a bombázók.
Markerezés maradhatna árkád rendszernek.
Számtalan esetben volt gyorsabb a kisebb sebességgel haladó gép. Az emelkedési szöget ellenőrizve, ugyan azon géptípussal.A technika fejlesztésének megléte bizonyítja kényük kedvükre való változtatás lehetőségét.
Miközben annyira részletes a fizikai motorjuk, hogy a levegő összetételét hőmérsékletét is tudják szimulálni.
Állítják ők.
Miközben tudnak valami eltérést programozni. Marketing az megy.Én azért játszom ezzel a sok fostos hibája ellenére, mert nincs konkurencia termék.
Így marad ez. Az összes hibájával együtt.
Leírni szabad. Ha majd nem lesz kedvem , hanyagolom, volt párszor már ilyenaz elmúlt 4 évben.
Tank reál: Sokat elárul. -
Kempetlen
tag
válasz
KROK640 #13683 üzenetére
Te még mindig azt a szemét módot tolod?
Úgy kb. semmi értelme a játéknak. Sosem
tanulod meg, hogy kell repülni, és a repcsik közti különbségek se jönnek elő. Az arcade csak egy katyvasz agyfasz, ahol minden idiótát mindenféle BR-rel összeenged. Fejleszteni is rossz, alig kapsz pontot bármiért is. -
Alg
veterán
-
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #13606 üzenetére
Én csak szimulátorban és reálban repülök, így árkádban fingom sincs, melyik gép milyen.
Ha jól tudod kezelni a lövészeket, akkor az Me 264-es elég hatékony tud lenni reálban ês szimulátorban. Meg ha ez ellenséges vadász még nem tudja, hogy hol vannak a lövészeid holtterei -
Francia91
veterán
válasz
KROK640 #13575 üzenetére
Reálban nem mindegy, hogy mire van állítva, ezt próbálom magyarázni....
Árkádban, amit Te játszol, abban mindegy, Reálban marhára nem mindegyBetettem minden slotba különböző BR-ű gépeket direkt szemléltetésképpen. Mivel only reálozok, arra van állítva alapból nekem minden. Olvasd el felül, hogy mit ír.... Mivel a 6.7-es repülőt választottam ki, csak és kizárólag annak a BR-jét figyeli, a többi mintha ott sem lenne, figyelmen kívül hagyja. Amikor az 1.7-es gépet választom ki, akkor meg nem fog feldobni 6.7-be, mert csak a kiválasztott gép BR-jét figyeli.
Remélem így már érthető, és látod, hogy nem presetként kezeli Reálban a WT a betett gépeket, hanem az adott EGYETLEN kiválaszott gép BR-je a fontos, mert csak azzal repülsz, mással nem.5 db presetnek azért nem jó megoldás amúgy, mert nekem minden nemzetnél pl 1 fullosan képzett legénységem van, így 1 sloton használok minden gépet, gyorsabb és egyszerűbb volt úgy felfejleszteni a legénységet. Ha külön-külön slotban fejlesztgeted a legénységet, prémium nélkül rámehet az életed is. Jó, mivel én csak Reált játszok, nekem egyszerűbb egy legénységet fejleszteni, és abban az 1 slotban váltogatni a gépeket. De reálban így célszerű a legénységfejlesztés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged