- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Nem vagyok tisztában, és hiába olvasgattam tegnap a letöltés alatt a játék weboldalt, semmi érdemi info nincs fönn, a konkrét játékrendszerrel kapcs., hogy mi merre, hogyan, csak a gagyi reklámszövegek!
Bocs.DE. Adtam neki még esélyt, mert szeretem a repülést..
Szóval, a helyzet kicsit jobb. Este vannak többen (az instant battle várakozás így is 1 perc kb.), akkor tudtam saját "tier"-beli gépekkel összekerülni, ma reggel már jöttek a lagg-ok, Bf109-ek, stb. az alap gépeimmel szemben..szjuper...Arra tippelek, hogy itt valami global XP rendszer lehet, amivel bármilyen gépet kinyithatok...
VAGY HOGYAN???
És akkor még van gép-spec XP is a fegyverekhez?
Szóval erre, mondom, hogy nem látható át.Persze maga a röpködés fun, meg minden, irányítás már jobban megy, killek is vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest